💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 3 (12.09.-19.09.2021)

• 70 810
  • 1 602
  •   1
Отговори
# 1 035
  • Sunshine state
И аз съм на мнение, че трябваше да излъчат съвета. Не мога да повярвам, че Неделчо се върза на интригите и тая кукумявка Мани успя да си спечели съюзници. Айде на номинация и да си ходи. Голяма излагация - да ти помагат и да те влачат по трасето.. 🤦🏼♀😅

# 1 036
Не мога да се съглася, че Соня вкарва интрига и разединява племето. Това , че двама не много интелигентни я наричат публично интригантка , няма какда ми повлияе , защото не съм папагал а гледам какво се случва. Племето го разединява този , който предварително прави стратегии ,кой да се махне и кой да остане , какъвто е Неделчо. Не можеш да кажеш на няколко човека - ей вие за нищо не ставате , дай да ви гоним , ама някак сплотено приятелски , дружески , усмихвайте се. Май ще е права Красима за него
Манито супер нагла, вместо да умре от срам, и да си тръгне доброволно , лъже, маже обвинява всички други  . Мен ми е интересно кои важни органи са и извадили
а) апендицит
б)сливица
в)сиво вещество

# 1 037
  • София
Само го бях чувала тоя Българ, но мислех, че е някаква тотална простотия и глупост и не бях го гледала.

Обаче признавам, много е креативен Неделчо, във всеки момент от Сървайвър клипчето има вложена карикатурна мисъл. Браво, Неделчо!

А точно днес си пуснах да си припомня Сървайвър с Ники Мартинов, да видя какво пък толкова му беше различното с ИВ.
Ами да, много е различно. Класа отгоре е. От каста, през водещия, до игрите, правилата, стратегията.
Даже кифлите там са едни такива симпатични.
А тука си е жив Биг брадър с час по физическо.

# 1 038
Лееееко се прокрадва едно чувство, че зевзеците от Продукцията ще намерят начин да задържат Мани в играта още седмица. Дано не съм прав.

# 1 039
И какво показва, не мога да разбера? Тяхната шамандура минава в края, а на останалите в средата? Трябва да я избутват повече?
Да, шамандурите на останалите две племена не са върнати в края на стената и съответно пътя им е по-кратък.

А това че играчите са я ляво на плажа и жълтите им е по кратък пътя от колкото на червените примерно.
Като правят игрите не наблягат чак толкова на тези дребни детайли.

# 1 040
  • София
Мисля, че днес ще бъдат номинирани Мани и Стоян, съдейки по реакцията на Морунов.

# 1 041
  • Испания
Елия в стори пуска видеа с нейни ученици. Прави им "кастинг" за игри на волята: минаване през въжета, халки.

Кой ѝ е позволил да му снима детето и да го показва? Това ли прави в часовете по английски?

Къде блее директорът на училището?

# 1 042
Елия пък седяла 5 дни в предаването и сега сигурно с години ще говори за преживяването си. Чак и учениците си ще занимава с глупости. Ама някои хора много си вярват.
Ще намерят начин Манито да я задържат още - я с имунитет, я с нещо друго. Но ми се ще тя и Соня да са номинирани и ако не искат да разкарат Манито, то поне Соня да изгърми.

# 1 043
  • Варна
След отпадането на Стейси трябваше да компенсират племето на Бойците с жена- резерва. Вчера в един от монолозите на Соня, тя си каза, че Стейси е отпаднала, т.е. няма шанс да се върне. Мани в който и отбор да беше разпределена все щеше да бъде в тежест и все щеше да се налага останалите да я влачат. В това племе имат само една жена способна да се състезава. Малко или много са ощетени със състезател по- малко и за капак Манито.

Мани не желая да я коментирам, изписали сте всичко. Пък да се сравнява с Добрин..., вярно не можеше да плува, но беше като скала и влачеше като багер. Още си спомням как размята Веско с онази метална топка.

Радвам се, че любимите ми Приключенци се спасиха от номинациите. Simple Smile

Последна редакция: чт, 16 сеп 2021, 14:34 от floren

# 1 044
Представяте ли си и Станислава да се върне... С Манито и Стейси бойците ще си стоят на реката дълго време.

# 1 045
Аз и към Елия съм снизходителна. На играта се представи отлично, но бушона Стейси (предвидена за изхвърчане от Играта първа) се самобушонира. Продукцията е наясно, че номинирана ще е Мани и са размахали договора "ще правиш каквото си подписала" на Елия. Затова изведнъж реши, че е слаба и се самопредложи за номиниране. А най-обидно е, че и да падне от Мис Рейтинг са я принудили. Със Симеон все пак показа живец и явно е решила да се оттегли поне с малко достойнство.

# 1 046
Елия в стори пуска видеа с нейни ученици. Прави им "кастинг" за игри на волята: минаване през въжета, халки.

Кой ѝ е позволил да му снима детето и да го показва? Това ли прави в часовете по английски?

Къде блее директорът на училището?

В началото на учебната година родителите дават съгласие за снимане на децата. Във първия реален учебен ден т.е. днес какво да им даде, матура ли? Пък и тя преподаваше на начален курс, доколкото помня, представяте ли си какво вълнение  е за децата, че госпожата им е участвал във ИВ.
Стейсито верно ли няма да се върне, предпочитам я 100 пъти пред Мани.

# 1 047
  • Варна
...
Стейсито верно ли няма да се върне, предпочитам я 100 пъти пред Мани.

Ако се вярва на думите на Соня от снощния епизод, Стейси е отпаднала. Simple Smile

# 1 048
Едно не разбирам.
Бойците живеят в резиденцията. Как един от тях не се намери да научи Мани да плува? За един ден могат да я научат поне да не се дави.

# 1 049
  • През девет планини в десета...
Нямам търпение да вида дали ще разцъфне любовта между Мани и Мони 😁/симеон/, толкова ще е романтично, на самотния остров, тя пърха с мигли, а той с птица на рамо и подава с яки ръчища в устата я скакалчета, я жабешки бутчета...

Общи условия

Активация на акаунт