💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 3 (12.09.-19.09.2021)

• 70 760
  • 1 602
  •   1
Отговори
# 1 080
  • London
На мен всички са ми бай ганьовци в този отбор. Неделчо не е глупав, но си я има ганьовщината на килограм. Морунов сигурно се чуди как точно там е попаднал. Вина има и продукцията, най-неприятните жени там ги навряха.
Морунов се показа последните 1-2 дни като слаб капитан и лидер. Аз лично очаквах лидерска жилка у него, но не. Може би защото пожарникарите са на първо място екип, много прилича на Пламен в това отношение.
Човека е културен просто и навярно не особено устат. То там от Мани, Стоян и Неделчо не е и много лесно да вземеш думата.Joy

# 1 081
Мани мани е съвета днес. Simple Smile Много дразни като го отлагат за следващия епизод съвета.

Ей ще се скъсам от смях с Неделчо
Скрит текст:

- К'во готвим?
- Вода Чев
- Техника?
- На котлон Чев

# 1 082
  • London
Неделчо няма ли Мани да я включи в скечовете. Тъкмо е за там....Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 083
Неделчо за Сървайвър.
С нетърпение чакам епизод за ИВ Simple Smile

Много яко!!!

# 1 084
Неделчо е най-добрия плувец за този сезон. Бих го сравнила само с Март. Удоволствие е да го гледам. А на пъзелите  е Бог.
Мани не е за тази игра, но на мен пък външно ми харесва сега след филърите. People Woman
Какъв плувец е Неделчо?Мята ръце,  като вятърна мелница.Изобщо не плува правилно.Главата му все над водата седи.От ентусиазъм го докарва.

# 1 085
Няма участник (от трите сезона), който да плува като Март. Беше радост за очите ми. Тази година няма добри плувци, може би Андрей, но и той е далеч от Март. Неделчо плува сравнително бързо, но няма техника.

# 1 086
Йоана миналата година плуваше бързо и правилно. След Март според мен тя е втората  в класацията. Тази година няма плувец като тях двамата.

# 1 087
Ако съм продуцент - ще оставя Мани на плажа на отшелника заедно със Симеон и тъкмо като се обединят племената, доволни, че са останали най-силните - връщам и Мани, заедно със Симеон и ето, финалистка, а защо не и победител, все ще намерят игра за някой от останалите й органи. Сюрпризът за публиката ще е тотален, колко му е....

# 1 088
Какъв плувец е Неделчо?Мята ръце,  като вятърна мелница.Изобщо не плува правилно.Главата му все над водата седи.От ентусиазъм го докарва.

Малко се увличате в критиките. А какви плувци са състезателите по водна топка? И те не плуват правилно, нали? Ама си има причина.  Тук е същото, защото плуването в басейн, с очила и воден от пътеката в басейна, е съвсем различно от плуване към конкретна цел в морето. Не може да плува правилно, защото при правилно плуване няма да вижда къде отива и ще отцепи на някъде си, а после трябва да компенсира. Впрочем нямам представа дали и може, но в случая няма значение. Някой се присмиваше и на друг, че бил плувал бруст и това не било мъжествено. Да де, ама неправилен бруст (без потапяне на главата) дава възможност за най-прецизно следване на идеалната линия и в същото време макар да е малко по-бавен стил, брустът е по-ефективен от гледна точка на изразходвана енергия, а там се иска не само да стигнеш, а да имаш въздух за другите упражнения.

# 1 089
Мани мани е съвета днес. Simple Smile Много дразни като го отлагат за следващия епизод съвета.

Ей ще се скъсам от смях с Неделчо
Скрит текст:

- К'во готвим?
- Вода Чев
- Техника?
- На котлон Чев

Това къде го гледате? В скрития текст.

# 1 090
  • Варна
https://www.youtube.com/watch?v=EmsVpbSNMyY  Тук Simple Smile
https://www.youtube.com/results?search_query=%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80
Много е добър! Благодаря, че споделихте, за да го гледам!

# 1 091
  • Испания
В резиденцията няма ли да си направят баница с кори "Бела"?

# 1 092
  • София
Стоянчо ще се жертва. Горкичкият

# 1 093
  • София
Е, един глас за 20 гроша??!!! Имунитет за 2 седмици срещу 100 гроша??? Това е майтап!!!

# 1 094
  • Испания
Да си дойдем на думата!

Общи условия

Активация на акаунт