💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 3 (12.09.-19.09.2021)

• 70 809
  • 1 602
  •   1
Отговори
# 1 050
А някой разбра ли кой утрепа кокошките във фермата?
Пернатите кокошки, не силиконовите.

# 1 051
  • Испания

В началото на учебната година родителите дават съгласие за снимане на децата. Във първия реален учебен ден т.е. днес какво да им даде, матура ли? Пък и тя преподаваше на начален курс, доколкото помня, представяте ли си какво вълнение  е за децата, че госпожата им е участвал във ИВ.

...и публикуване в социалните мрежи? Ако някой така ми изпльоска детето в ИГ, тесен ще му се види светът.
В първия реален учебен ден може да ги научи кога се пише "в" и кога "във" в българския език, нищо, че е учител по английски. Ей така, в игрова форма, вместо да ги занимава с глупости.

А някой разбра ли кой утрепа кокошките във фермата?
Пернатите кокошки, не силиконовите.

Не. То стана ясно, че е със знанието на продукцията и на собственика на стопанството.

# 1 052
  • Козлодуй
Симеон ми е симпатичен защото обича животните и си има приятелка - радвам се, че го запазват от интригите Simple Smile В игрите психическото натоварване е далеч по-голямо от физическото Simple Smile
Харесвам Борис - хем е силен хем е умен щом е завиршил право - не се вре в интригите и му е жал за животните Simple Smile
Гласувах на съвета да пратят Мани и Стоян и тя да си ходи Simple Smile
Стоян язък, че е възрастен що му трябваше да съобщава за кой не би гласувал - много невъздържан за възрастта си и Неделчо подпали - той си каза че пали от четвърт - така че трябваше да си очакваме това от него и него също го харесвам защото е умен Simple Smile
Стоян какъв полицай е - полицаите са с доста по-стабилна психика - тоя няма никакво търпение - много ме разочарова - едва ли е добър в работата си.

# 1 053
Значи според мен трябва да се даде някаква игра, да се прави нещо със задник, че да се проявят жените.. нещо да цепят дини, например.. Rolling Eyes

# 1 054
  • London
Мани никакъв вкус пък да няма. Имам усещане, че се облича с нафталинени дрехи от миналия век. Втора употреба?

# 1 055
  • София
Скрит текст:
Неделчо за Сървайвър.
С нетърпение чакам епизод за ИВ Simple Smile
Страхотно е! Благодаря.

За първи път го гледам. В началото не приемах на сериозно Неделчо. Но човекът играе. Всичко бих му простила, след като видях с какво се занимава. И Соня, и Тъ-то му намират кусур.
Според мен досега единственото разочароващо нещо при Неделчо беше визитката му, която не отговаря на същността или представянето му в игрите. Талантлив е и извън предаването, но за Мани и Соня това явно не е "работа", не мога да си представя те двете дори телевизия да гледат, а да не говорим за някакви други интереси или подхващането на книга.

# 1 056
  • Испания
Скрит текст:
Скрит текст:
Неделчо за Сървайвър.
Страхотно е! Благодаря.

За първи път го гледам. В началото не приемах на сериозно Неделчо. Но човекът играе. Всичко бих му простила, след като видях с какво се занимава. И Соня, и Тъ-то му намират кусур.
Според мен досега единственото разочароващо нещо при Неделчо беше визитката му, която не отговаря на същността или представянето му в игрите. Талантлив е и извън предаването, но за Мани и Соня това явно не е "работа", не мога да си представя те двете дори телевизия да гледат, а да не говорим за някакви други интереси или подхващането на книга.

Както захапаха Неделчо, така биха го направили с всеки, нищо че се представя отлично в игрите. Колкото си по-невеж и по-глупав, толкова са по-високи претенциите ти към другите.

# 1 057
Скрит текст:
Скрит текст:
Неделчо за Сървайвър.
Страхотно е! Благодаря.

Както захапаха Неделчо, така биха го направили с всеки, нищо че се представя отлично в игрите. Колкото си по-невеж и по-глупав, толкова са по-високи претенциите ти към другите.
+100..
Тъкмо мислех да напиша същото.
Но това си е направо представителна извадка-същата работа е и извън игрите 😜

# 1 058
В началото не харесах Неделчо и харесах Соня. Първия ми се видя вятърничава шматка, която не знае къде да си вложи силите в живота и е приел едно риалити твърде насериозно, втората пък дама преживяла много неща и станала по-силна от това.
Еми след две седмици харесвам Неделчо- какъвто и да е показва качества, и Не харесвам Соня. Явно от живота е научила основно, че който няма жена и деца не струва, вместо да се издигне над предразсъдъците, тя явно е заседнала в тях, като е замазала колко е задръстена с няколко татуса и силоконов бюст. Да ама не това те прави пълноценно живеещ човек, а мирогледа.

# 1 059
  • Sunshine state
Аз пък мисля, че Неделчо падна жертва на Мани и тя успя да го оплете, което не говори добре за него. Ако всички я бяха игнорирали, а не да й се връзват и да я слушат, нямаше да стане тъй нареченото им разделение.

# 1 060
  • Испания
Не мисля, че се подведе. Беше бесен на Стоян и затова тръгна да я търси като съюзник.
Ще видим довечера, но все си мисля, че има собствено мнение.

# 1 061
  • London
На мен всички са ми бай ганьовци в този отбор. Неделчо не е глупав, но си я има ганьовщината на килограм. Морунов сигурно се чуди как точно там е попаднал. Вина има и продукцията, най-неприятните жени там ги навряха.

# 1 062
  • Sunshine state
И какво толкова е направил Стоян? Аз поне не видях или чух нещо, което да е кой знае колко вбесяващо. Трябваше да не се оставят да бъдат оплетени от тях, ама то акъл ли е, чудо ли е.. Пуснаха им мухата и сега Мани има шанс да се спаси. Направо би Ана Мария Мани по некадърност. Ужас..

# 1 063
  • Испания
А, нищо. Само каза кого няма да номинира докрая на предаването.

# 1 064
На мен всички са ми бай ганьовци в този отбор. Неделчо не е глупав, но си я има ганьовщината на килограм. Морунов сигурно се чуди как точно там е попаднал. Вина има и продукцията, най-неприятните жени там ги навряха.
Морунов се показа последните 1-2 дни като слаб капитан и лидер. Аз лично очаквах лидерска жилка у него, но не. Може би защото пожарникарите са на първо място екип, много прилича на Пламен в това отношение.

Общи условия

Активация на акаунт