💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 3 (12.09.-19.09.2021)

• 70 713
  • 1 602
  •   1
Отговори
# 1 215
Семира според мен е права, ето тук нямаше отборна игра... разчекнаха слабичкото момиче.

# 1 216
Това иМанИ да вземат да го заровят някъде по плажа и да я забравят там, страшно гнусно човече. Недостиг на магнезий имала, операции имала, не знам си кво имала, не можела да плува... Ми ко майка си дириш там, бе? Вчера дълбочината беше един метър, какво плуване, какви пет лева? Проста, некадърна, нагла и със самочувствие, мислеща, че като влезе в ролята на платена труженичка и ще я нареди. Като ѝ гледам поведението, ясно ми е каква е и извън предаването. Драйфа ми се от поредната продукция, която гони рейтинг чрез похвати а-ла Биг Брадър - хляб, зрелища и менте виетнамка, готова на всичко за 5 минути слава.

# 1 217
Окото е зад носа, над устата. На ъгъл.

Скрит текст:
Няма особен вид този пъзел. Тези две кръгчета най-отгоре какво трябва да са? Bowtie
Това си е върхът на короната, не търсете проблем там, където го няма

# 1 218
  • Испания
Скрит текст:
Окото е зад носа, над устата. На ъгъл.

Скрит текст:
Няма особен вид този пъзел. Тези две кръгчета най-отгоре какво трябва да са? Bowtie

Аз виждам лице под короната.

# 1 219
  • София
Стоян и той ли иска да си ходи? "Аз ще си почивам отново." каза Мани. Trollface В случая как да я обвиняваш за товa?

Последна редакция: чт, 16 сеп 2021, 22:36 от La Vikinga

# 1 220
Каква им е драмата на тези двете? Красима не е длъжна да се харесва и да се разбира с тях.

# 1 221
  • Брюксел / София
Понеже не мога да пиша в скрит текст, няма да споменавам какво написа Бела Дона преди време. Сега разбирам всичко.
Та, мисли ли някой, че читав човек ще иска да участва в подобен панаир?! Събирали са ги от кол и въже, никакви десет хиляди не са кандидатствали за участие. Това е пълен абсурд! Чудя се, ако мани (нарочно с малка буква) беше в отбора на жълтите как щяха да реагират Андрей, Алекс и Братоев?! С какво Морунов, Неделчо и Стоян, а и Соня са заслужили да се мъчат с Мани?! Та, тъпата продукция с плиткоумния имунитет на тази коза им проваля шанса да вървят напред и евентуално да бъдат част от финалистите. И сигурно тъпарев и компания са много горди от импотентния си сценарий…Тъпаци! Без извинение.

# 1 222
Добре, че накрая дадоха Симеон и щрауса му. Сега ще спя спокойно.

# 1 223
  • London
Продукцията явно са си решили да влачат Мани. Лошо им стана на останалите. Tired Face

# 1 224
Аз донякъде ще се съглася със Семира. Поли хем е права, хем не е. И все пак Поли е по-силен играч и не заслужава да отпада толкова рано.
Бети и Габи явно леко завиждат на вниманието, което Красима събира. Но в крайна сметка всеки си играе играта. За първи път дават Габи за толкова дълго време, браво.

# 1 225
Продукцията явно са си решили да влачат Мани. Лошо им стана на останалите. Tired Face
Как да не им стане лошо, то това си е жива подигравка! Натресли им там тая карикатура, дето не може да извърви 10 метра, във водата и си изкара всички болежки да се оправдава, ама за ку.валък всичко ѝ минава. Гнусна история!

# 1 226
Според на мъжете в Бойците им е било подсушнато да се прекъсват по Мани.

Морунов, не го харесвам, жалко че е пожарникар, и той ми се струва интригантче и схемаджия.

# 1 227
Уааау, Елизабет как бързо си плю на името. Противна ми е и тя. Даже се опитва да манипулира Андрей, ми като ти е толкова симпатичен и не си против него защо не му го каза по-рано, а? Не харесвам Бамби, но в случая не мисля, че имат основание да се обръщат така срещу нея. Още повече, че аз не виждам тя да се слага на мъжете, на нито един от тях.

# 1 228
  • София
Добре, че накрая дадоха Симеон и щрауса му. Сега ще спя спокойно.
😂 😂 😂

# 1 229
  • SF
Ето така е и в живота. Гледаш го, че не може нищо, тъпо, дори и грозно нагримирано и татуирано, но някак напредва и му се получават схемите. И все се намира някой да му каже "ауууу, много си хубаво! и си умно! ще редиш ти пъзелите!".
Ето, сега синтезирано ни показват как се случват нещата.

Общи условия

Активация на акаунт