💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 3 (12.09.-19.09.2021)

• 70 886
  • 1 602
  •   1
Отговори
# 1 245
Аз харесах играта на Красима и Андрей.  Значи могат заедно да играят в името на отборната победа и успяха. Благодарение на Андрей и Красима е поздравена. Тя ще го оцени ли това? Изпуснала съм избора на двамата, които ще редят пъзела. Кой ги предложи тях? Било е много правилна тактика.

# 1 246
Ха, кухнята май ще излезе причина за интриги във всички реалити формати Stuck Out Tongue Winking Eye

Да им се начуди човек, млади момичета пък да спорят коя ще бъде повелителка на черпака и Мастер на тиганЯ . Stuck Out Tongue Winking Eye
Щото са чували, че любовта на мъжете минава през стомаха. 😉 Обикновено мъжовете имат по-специално отношение към жените, които им готвят. Да не мислиш, че у тях умират да се бутат в кухнята?

# 1 247

Същият тотем миналата година без кръгчетата. Лицето е абсолютно същото.
Реално водещият е виновен в случая, че каза, че е правилно. Но да тотемът е същия само дето има кръгчета тази година.

# 1 248
Ако Мани беше при Шампионите и те щяха да я гледат влюбено, щпту така им е наредено 😁

# 1 249
Паулина не е съвсем права, но аз пък се дразня на Туджаров, който уж има претенции, а не осъзнава,че темпото е от голямо значение в игрите. Не ок да се влачат, но в крайна сметка някои толкова си могат. А после на пъзела не бяха толкова назад.
Мартин е много мил и симпатичен, изглежда душичка, но е глупав.
Знаех си аз, че Андрей ще е добър на пъзели. А комбинацията Андрей-Красима се оказа печеливша и дано и на други логически игри отиват заедно.
Тотемът ми изглежда правилен, какъв е проблемът?

# 1 250

Не е същият. Третият елемент отгоре надолу при Красима, е под носът като част от нос и скула в миналогодишното.
 Не мога да съм сигурна кое е правилното, но на старата снимка с "ноздри и скула" ми изглежда пропорционално лицето

Последна редакция: чт, 16 сеп 2021, 23:05 от Лъчестлъч

# 1 251

Реално водещият е виновен в случая, че каза, че е правилно. Но да тотемът е същия само дето има кръгчета тази година.
Има разлики и не са само в кръгчетата. Целият сектор между очите и короната е с различни форми на отделните детайли, под носа и окото също.

# 1 252
  • Варна
Преди да започне играта, когато Димо обясняваше правилата, дадоха нареден тотема. Може ли някой да качи една снимка, за да сравним с наредения от победителите?

# 1 253
Не съм вярвали, че ще го напиша, но признавам Ана Мария за истински атлет.

# 1 254
Съгласна съм, че Мартин е добродушен, аз също го харесвам, даже вчера в резиденцията докато бяха на двора и интригантстваха той каза, че е важно след игрите да си останат приятели, един вид, че не одобрява коалицията. Добро момче е, но е глупав, а да го гледам как се обяснява колко е красива Сиганската визия на Мани ми дойде в повече.

# 1 255
Не е тъпа Мани. Не е тъп и Тупарев. Аз съм тъпа, че гледам. И още по-тъпото е, че ще продължавам да гледам, защото обичам такива игри. А Тупарев на такива като мен разчита.

# 1 256
  • Испания
Преди да започне играта, когато Димо обясняваше правилата, дадоха нареден тотема. Може ли някой да качи една снимка, за да сравним с наредения от победителите?

Не съм видяла, че са го показали. Тогава правих скрийншотове за реакцията на съотборниците на Тъ-то.

# 1 257
  • SF
👍 Плуването в това предване винаги е гледано под лупа от зрителите, далеч извън това кой може и кой не може да плува. Понякога имам чувството, че е единственият състезателен елемент. На мен битки като тази днес са ми доста по-интересни от изцяло "морски" битки.

Гледа се "под лупа", защото е интересно и обръща резултати. Освен това, може да се  бързо или бавно, със стил или да се цапа във водата. Преминаване по змейка със завързани боси крака как да го коментирам, като самата аз не знам как се прави. А и предаването се снима на морето. Трябва да го ползват, не да служи само като декор.

# 1 258
  • Варна
𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬, благодаря! Ами, правилно е подреден тотема.

# 1 259
  • София
Скрит текст:

Аз веднага съзрях лицето, но тези кръгчета са странни, струва ми се, че изобщо няма нужда от тях. Sweat Smile

Общи условия

Активация на акаунт