💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 3 (12.09.-19.09.2021)

• 71 569
  • 1 602
  •   1
Отговори
# 1 350
  • Испания
Някакъв шанс за запис на излъчването ?

На лайва ли? Ако някой от участващите го качи в профила си.

# 1 351
На мен пък изобщо не ми прилича на нея.
А Туджаров с това за 360-те градуса счупи тъпомера.

# 1 352
  • Sofia
Да, бе да му имам логиката на Туджарката. 😂 Как нещата изведнъж рязко се обърнаха на 360° 😂😂😂

# 1 353
Игрите са интересни за сега, въпреки че пак повтарят голяма част от тези от предните сезони, но не мога да им се зарадвам заради това недоразумение - Мани. Когато единият отбор не е пълноценен и не може да се конкурира с другите си става скучно.
Нелина Павлова 681169 подкрепям Ви и не самое  скучно, по-скоро е  некоректно спрямо отбора.
Всички са там за  да играят и с цел да спечелят, но така вече те не се състезават при равни условия ,
заради пошлия сценарий с главна героиня Мани.

Допълвам с цитат на

FireWithin666  " Аз на тяхно място не бих изтърпяла такава гавра."

Определено е некоректно спрямо всички участници, които не са влезли във формата да си правят драмичките, а да играят. Дано скоро да се махне това недоразумение - Мани, че да гледаме нормални битки и нещо по-свясно от нея.

# 1 354
По темата с победителите в първия ден на елиминации - според мен е редно или да им дават някаква награда /както вчера на шапионите/ или предимство за втория ден /както дават на един от отборите в първата битка/. Иначе няма абсолютно никакъв смисъл в това да победиш всички..

# 1 355
Последно, туй Стенли ще се връща ли, няма ли да се връща...?

# 1 356
Според мен СтейситУ от болницата директно трябва да си ходи, а не да я връщат. Те може да я върнат и като преполови формата. То ако може така, всички ще си изпотрошат главите нарочно.

# 1 357
  • Варна
Последно, туй Стенли ще се връща ли, няма ли да се връща...?

Кво ти пука? Мани нали остава, трай там....

Винаги ме е изненадвало как някои хора не приемат някой да не ги удостои с нужното според тях внимание. Какъв проблем, каква драма. Не говоря само за Габриела, а по принцип. Чудо станало, че няма да направи питка или нещо вкусно. Да е готвила в резиденцията.

# 1 358
Имам въпрос към разбиращите от плуване, защото хич ме няма там, та Елизабет не плува ли добре, имам предвид сякаш има техника??

# 1 359
Само едно мога да кажа. МанитУ е събирателен образ на продуцентите. Ако трябва да ги опиша с една дума и една снимка, това е Мани. Вярно че всичко е за забавление и за разтоварване, вярно че всичко е игра, и не може да бъде само игра, но не мисля че трябва да е поднесено по толкова долен начин. В бг ефира това са единствените продуценти, които до каквото се докоснат го превръщат в Мани.

# 1 360
  • Варна
Само едно мога да кажа. МанитУ е събирателен образ на продуцентите. Ако трябва да ги опиша с една дума и една снимка, това е Мани. Вярно че всичко е за забавление и за разтоварване, вярно че всичко е игра, и не може да бъде само игра, но не мисля че трябва да е поднесено по толкова долен начин. В бг ефира това са единствените продуценти, които до каквото се докоснат го превръщат в Мани.

Факт! Иван и Андрей пасти да ядат!

# 1 361
  • София
Имам въпрос към разбиращите от плуване, защото хич ме няма там, та Елизабет не плува ли добре, имам предвид сякаш има техника??

Да, има техника според мен. Но за бързина не мога да коментирам.

# 1 362
  • Пловдив
Това с 360-те градуса мисля, че не е от истинския профил на Туджаров. Поне в описанието пише: "Фен профил за Верислав Туджаров участник в сезон 3 на "Игри на волята България"

# 1 363

Да, има техника според мен. Но за бързина не мога да коментирам.

Целта на техниката не е плуването да изглежда красиво, а да се плува бързо и енергийно ефективно. В този смисъл ако някой има добра техника той не може да плува бавно. Да, може да плува и много по-бавно от някой също с добра техника, но и с голяма физическа сила и/или отлични физически данни (затова мъжете са много по-бързи от жените), но не може да плува бавно по принцип.
А за коя питате не знам, гледам с едно око само игрите и знам имената на двама -трима.

# 1 364
Абе те повечето не могат да плуват, техника ще търсим. Да не са на олимпиада по плуване. Едва издрапват, че и други компоненти ги чакат, а оная патица и със спасителна жилетка.

Общи условия

Активация на акаунт