Избор/Мнение за комбинирана пералня със сушилня?! №3

• 78 086
  • 754
  •   2
Отговори
# 270
Сигурно ще я намалят, по-старичък модел е, но не мисля, че ще падне много цената. Кога ще се случи това и в кой магазин, няма как да кажа.

# 271
Здравейте, от скоро съм с комби на АЕГ 9 серия и искам да попитам сушите ли дънки и ако да, на коя програма за пране и сушене? В упътването пише без метални елементи, но дрехите често са с ципове и копчета... А аз съм пълна предимно с дънки и се чудя дали стават за сушилня?
Благодаря и се извинявам ако е коментирано вече.

# 272
Аз имам само сушилня на АЕГ 8 серия. В момента съм бременна и не ми стават дънките, но като вляза във форма мисля да си суша и дънките. Понеже няма специална програма за тях, смятам да ги пускам на програма Микс. И сега ми се случва по-дебелите дрехи да не изсъхнат напълно и тогава ги пускам още малко да се сушат Simple Smile

# 273
Ползвам комбинирано AEG. При мен обаче за времето,  което сама си задава програмата, дрехите не излизат сухи, а винаги влажни. Не зная къде бъркам. Сушилнята я ползвам само зимата и не повече от веднъж седмично. Почиствам винаги с CLE. И от тази седмица мъхът не се събира вътре в кутията, а на топка отвън на кутията. Всичко се чисти редовно и уредът е на две години. Има ли друг с такъв проблем? Пералнята е с термопомпа с 1600 оборота.

Последна редакция: нд, 19 дек 2021, 01:11 от beni 64

# 274
Извинявам се ако въпросът ми е глупав, но какво е CLE? За съжаление не знам на какво може да се дължи проблемът Ви, понеже от скоро имам сушилня и не съм се сблъсквала с такъв проблем. Но и при мен по-дебелите дрехи понякога излизат съвсем леко влажни и то тук-там, не навсякъде. Но аз си го обяснявам с това, че слагам повече дрехи от допустимото за програмата. Просто не ми се занимава да ги пусна на два пъти и така суша дрехите малко по-дълго време.

# 275
  • Пловдив
CLE е програмата за изплакване след сушене...това се изписва при натискане на два бутона.

# 276
Някой носил ли е уредът за профилактика в сервиз? Не ми се мисли да се свалят от 5 етаж без асансьор тези 100 кг.

# 277
  • Пловдив
Нали идват на място?

# 278
Явно не. Поне това, което прочетох.

# 279
Обещах да напиша мнение за новата ни пералня със сушилня LG F4DT408AIDD, Пране 8 кг, Сушене 5 кг, 1400 об/мин, Клас A, AI Direct Drive, Steam, Smart Diagnoisis, WiFi, Бяла.
Взех я от Емаг на черния петък.
Доволна съм, дрехите излизат сухи след сушене. Има доста удобни програми, предишната ни нямаше чак толкова опции. Ползваме я от седмица, пускам я и без сушилня само защото искам да усещам аромата на омекотителя. Работи доста тихо и в двата режима. За момента това мога да споделя

# 280
Обещах да напиша мнение за новата ни пералня със сушилня LG F4DT408AIDD, Пране 8 кг, Сушене 5 кг, 1400 об/мин, Клас A, AI Direct Drive, Steam, Smart Diagnoisis, WiFi, Бяла.
Взех я от Емаг на черния петък.
Доволна съм, дрехите излизат сухи след сушене. Има доста удобни програми, предишната ни нямаше чак толкова опции. Ползваме я от седмица, пускам я и без сушилня само защото искам да усещам аромата на омекотителя. Работи доста тихо и в двата режима. За момента това мога да споделя
Мачка ли и напълно ли изсушава ?

# 281
Здравейте. Наскоро сменихме квартира и в новата ползваме комбинирана пералня със сушилня LG. Доволни сме, но има само два проблема.
Колкото и Омекотител да сложа, след сушенето дрехите въобще не миришат на него. Има ли как да се реши този проблем?
И понякога дрехите са доста омачкани, вариант ли е да се ползва функцията Steam Refresh?

# 282
  • Пловдив
Кволконо и омекотител да слагате Няма да остане аромат, да Simple Smile Варианта е да се пръска омекотителя на Сано за сушилня на Сано, 10-15 мин преди да спре да суши.
За мачкането казват да не се препълва сушилнята.

# 283
  • Велики Преслав
Не мога да се съглася с това твърдение за аромата. След други комбита си мирише. Явно при тази е така.

# 284
  • Пловдив
Ами мирише, на нищо не мирише. Аз съм с АЕГ.

Общи условия

Активация на акаунт