Време е за JYSK!

• 63 642
  • 748
  •   1
Отговори
# 270
Винаги такъв тип сме ползвали ..аз исках пак  ватирана вътре, капитонирана, с ластици, ама да не се свива, да това микрофибър избрах да е отгоре.

Виж ги и на живо, че цветово са различни..едни от скъпите май, жълтеят като стари бабешки гащи, другите бяха снежно бели, трети нещо средно.
Иначе са доста плътни и бухнали, направо като завивка.
След пране не знам как ще се държат.

# 271
В нашият Юск не дават да се влиза дори и със сертификат. На вратата показваш на терефона какво искаш и ти го изкарват на вратата или на рампа, ако е по-голям артикул. Та направо отивам и взимам, за тези пари няма какво да му мисля. Остава да избера и възглавници 😁

# 272
Благодаря за идеята за протектор. Поръчах, с цел да не се цапа матрака. Ще го взема от магазин и ще преценя. Има добри мнения

# 273
Ако няма наличен протектор, може и с плътен чаршаф с ластик, който да играе ролята на протектор и отгоре  вече спалното бельо/чаршафите. На едната спалня така направих,на другата спалня матракът е невъзможен - Дормео е, т.е. твърд, затова над него има надматрачна постелка около 5 см висока-на Тед от някаква промоция преди мн.години. От маг. Юск гледах на живо, четох и отзиви в сайта- спрях се на една 8 см мемори пяна, на промо цена 200 лв./беше/ за 160/200 см матрак, обаче не съм се наканила да я купя все още. Но е избрана, де.

# 274
Здравейте,за тези които са ходили в последните дни навсякъде ли не пускат в магазините?Искаме да си изберем скринове,нощни шкафчета и не вярвам без да ги видим да мога да избера.

# 275
  • До сърцето...
Здравейте,за тези които са ходили в последните дни навсякъде ли не пускат в магазините?

Магазинът им в МОЛ България работи с клиенти (за София), днес бях там.

# 276
Здравейте,за тези които са ходили в последните дни навсякъде ли не пускат в магазините?Искаме да си изберем скринове,нощни шкафчета и не вярвам без да ги видим да мога да избера.

Списък с магазини с достъп до търговска зала, в ЗЕЛЕНО в таблицата по-долу в страницата - https://jysk.bg/covid19-merki

# 277
Матрачния протектор е хубаво да е гумиран от едната страна, иначе и обикновен плътен плат върши работа.

Аз гумиран съм купувала от дормео и мисля, че само те имат такъв. Пак се пере на 60 градуса.

# 278
Гумираните са за проблеми с напишквания. Иначе ще спарват и язък ако е вложено в за състава на матрака, ако отгоре се сложи гума.

# 279
Да, имам нов латексов матрак с кокосови вложки и не бих  сложила неестествени материи/материали - полиестер, гума и пр, защото не предвиждам засега изпускания Simple Smile 
Кога ще е ЧП в Юск - някой да има вътр.инфо?

# 280
  • Бургас
Не знам кога ще е черния петък, но на 18.11 моите столове ще са много намалени, с повече от 50%. Това ми го каза служителка миналата седмица, като ходихме. 🙂

# 281
Кога ще е ЧП в Юск - някой да има вътр.инфо?
Аз преди време писах за случайно дочут разговор на служителка с клиентка, че в края на ноември, но нищо конкретно като дата не знаела още. Само, че май го каза точно така - "черния уикенд", което ме навежда на мисълта, че сигурно ще е съботно-неделно намаление.

# 282
  • Велико Търново
В събота си взехме гномчета с момчетата ми Simple Smile много са хубави и елха за 30 и няколко лева, висока 180см. Елхата не е уау, но е невероятна за 30 левова такава

# 283
Мамета, тези столове са ми фаворити. Обаче за 6 броя трябва да дам 450 лв. Чудя се вече цял месец дали има изглед да бъдат намалени с оше 15-20 лв/броят? Какво си мислите вие:
https://jysk.bg/trapezariya/kukhnenski-stolove/kukhnenski-stol-havndal-byal-khrom

# 284
Мамета, тези столове са ми фаворити. Обаче за 6 броя трябва да дам 450 лв. Чудя се вече цял месец дали има изглед да бъдат намалени с оше 15-20 лв/броят? Какво си мислите вие:
https://jysk.bg/trapezariya/kukhnenski-stolove/kukhnenski-stol-havndal-byal-khrom
От 4 до 7 имаше допълнително 15% с ваучер, ама много пъти и без ваучер си го маркират. Те тогава не бяха ли намалени да ги купиш? Не съм ги следила поне аз дали са падали надолу.

Общи условия

Активация на акаунт