Време е за JYSK!

• 63 656
  • 748
  •   1
Отговори
# 285
Бяха 90, до утре са 75. Аз се надявам на някакво чудо, да вземат да станат към 60 лв. Но не знам дали е възможно Wink

# 286
  • Бургас
Румка, ако ти се занимава ти предлагам идея - взимаш сега тези и чакаш да видиш на черния петък дали ще ги намалят още. Ако са по-изгодни тогава връщаш едните и взимаш другите. 🙂
Защото може и да им вдигнат цената. Другото, за което се сещам е да отидеш до магазин и да ги питаш. Те имат информация от сега. Ние ходихме миналата седмица, служителка провери и ми каза, че моите столове на 18.11 ще са намалени от 199 лв на 90 лв. Та си чакам датата аз.

# 287
Ама няма нужда да взима и да връща може би, гаранцията за най-добра цена дали не важи и за Черен петък? Направо може да поиска разликата, ако ги намалят.
Аз чакам лампите, които харесах, но за по-малко от 50 лв не са ги пускали. Предното намаление свърши точно в деня преди да активират 15% отстъпка с ваучер.

# 288
  • Бургас
Това за гаранцията за цена не го знам какво е. Може ли малко информация? 🙂

# 289
Това за гаранцията за цена не го знам какво е. Може ли малко информация? 🙂
Ето:
Скрит текст:
За нас е важно да се чувствате сигурни преди, по време на и след Вашето пазаруване в JYSK. Ето защо предлагаме Гаранция на цените за всички наши продукти.

Ако намерите продукт, който сте закупили от JYSK на по-ниска цена (в JYSK или в магазин на друга верига) в рамките на 30 дни от покупката, ще Ви възстановим разликата в сумите - в брой за поръчки онлайн, а в магазините – клиентът трябва да избере артикул/и за стойността на разликата. Цените на артикулите са еднакви както във физическите ни магазини, така и в нашия онлайн магазин jysk.bg.

Условия за Гаранция на цените:

• JYSK сравнява цената на всички идентични артикули. Вижте също „Изключения“ по-долу.

• Претенцията за възползване от Гаранция на цените трябва да бъде предявена в рамките на 30 дни от датата на покупка или доставка (при онлайн поръчките)

• Цената, която трябва да бъде сравнена, трябва да е актуална към момента на предявяване на претенцията за Гаранция на цените

• Трябва да предоставите доказателство за поръчка от JYSK – валиден касов бон или фактура за онлайн поръчка

• Трябва да можете да предоставите документирано доказателство от конкурентния магазин, напр. брошура, линк към офертата, снимка на етикета с актуална дата и опаковка на продукта или подобни

Изключения:

• Артикули, които не са идентични не се покриват от Гаранция на цените. Артикулът трябва да бъде същия модел и да притежава същите технически спецификации, включително същата марка/производител, същия цвят, същите размери, същите аксесоари, същото съдържание и т.н. -  следователно да бъде 100% идентичен продукт.

• Гаранция на цените не покрива артикули на изчерпване с допълнителна отстъпка, мостри, оферти при откриване или преоткриване на магазин, артикули по поръчка или разпродажби в края на сезона (Коледа, сезон Градина).

• Гаранция на цените не покрива услуги като доставки, специални кампании за безплатен/намален транспорт и т.н.

• Гаранция на цените се отнася само за поръчки на дребно (частни клиенти) не и за поръчки от корпоративни клиенти (B2B сделки).

Моля, свържете се с Отдел Обслужване на клиенти JYSK Обслужване на клиенти или посетете някой от нашите физически магазини, за да се възползвате от Гаранция на цените.

Не сте получили отговор на вашето запитване ? Пишете до Обслужване на клиенти.

# 290
Не съм сигурна дали това е подходящата тема, но да попитам. Взехме на децата надматрачни постелки, от осем сантиметра. Много са удобни, меки и всичко им е страхотно. Мислех че са пари на вятъра, ама не, разликата дори на сядане само се забелязва. Обаче....нямат ластици на тях и се пързалят по ъгловите легла, сутрин са почти на пода, не ги задържат чаршафите с ластик. Някакви предложения за закрепване, без да ощетявам самата постелка? Материала по нея е тънък и смятам, че ако зашия ластик на постелката, бързо ще се раздърпа и скъса. Варианта да сложа на самото легло ластици, колани някакви, няма ли също да наруша удобноста на постелката, защото тя се изхлузва от средата също, не в краевете.  Надявам се на идеи.

# 291
  • Пловдив
Калъфът на стелките сатиниран ли е? Ако е и се сваля, може да пробвате да го смените с обикновен памучен.

# 292

Горната част на калъфа си има също от тази мемори пяна, а долната е много тъничка и тези "топчета" по нея не предотвратяват хлъзването, но може би наистина да се ушие още един калъф по размер с ластици или с колани/връзки и да се надявам тогава да не мърдат.

# 293
  • При елфите ...
Не съм сигурна дали това е подходящата тема, но да попитам. Взехме на децата надматрачни постелки, от осем сантиметра. Много са удобни, меки и всичко им е страхотно. Мислех че са пари на вятъра, ама не, разликата дори на сядане само се забелязва. Обаче....нямат ластици на тях и се пързалят по ъгловите легла, сутрин са почти на пода, не ги задържат чаршафите с ластик. Някакви предложения за закрепване, без да ощетявам самата постелка? Материала по нея е тънък и смятам, че ако зашия ластик на постелката, бързо ще се раздърпа и скъса. Варианта да сложа на самото легло ластици, колани някакви, няма ли също да наруша удобноста на постелката, защото тя се изхлузва от средата също, не в краевете.  Надявам се на идеи.
При нас на спалнята се получава същото... само че топ матракът се преплъзва от главите към краката... имам сложен протектор за матрак с ластици отгоре, но не успява да го "законтри"... Не съм намерила решение на проблема и аз...

# 294
С велкро лепки ?

Или направо бих го вързала напречно на две места с въжета/широки здрави ленти за матрака..до краката и под възглавниците...да го видя ще бяга ли тогава Joy

# 295
Калъфът на стелките сатиниран ли е? Ако е и се сваля, може да пробвате да го смените с обикновен памучен.
След този коментар извадих един стар чаршаф и му заших по три ленти на страна, да се разбира по една в края и една в средата и понеже са ъглови легла, сложих изобретението си върху постелката, повдигнах леглото и завързах връзките от долу под матрака. Така хем не стяга в една точка, хем е стегнато от горе. Сега ден-два да видя дали ще мърда и ако не, ще сложа по-здрави връзки, че тези са малко ала-бала и ще ушия и на другия.
Децата са по цял ден и нощ по леглата и направо е плачевно, като видиш, че постелката е постоянно изхлузена и виси.
Дописвам, с векро лепки, просто долният слой на постелката е някакъв тънък. Сякаш ако му сложиш нещо и ще се скъса.

Последна редакция: нд, 14 ное 2021, 15:02 от vige

# 296
При нас съм сложила хавлиен чаршаф с ластик, който обхваща топ матрака и целия голям матрак. Не се плъзга и мести.

# 297
Точно такава надматрачна постелка с 8 см дебелина и мемори съм харесала, значи отсега да му мисля, по хард мерките съм и бих го вързала с широки платнени дълги ленти - тип колан за халат, но по-дълги.

# 298
Да, обаче ако се върже цялото с колан, нали ще се деформира където е вързано, ще се вдлъбне, ще се усеща колана. Аз за това сега се надявам това с чаршафа да има ефект, иначе не знам. Ако така не стане ще ушия цялостен калъф в който да влиза и на него да има ластици/колани за от долу само.  Мислех и на самия матрак да се закове нещо като ограда, обаче като сядаш, ще убива на краката. Просто нямам идея вече.
Иначе е супер мека и удобна постелката

# 299
Пробвай да ги сложиш постелката и матрака в общ чаршаф с ластик и ако не стане, тогава по-трудните неща.

Общи условия

Активация на акаунт