Време е за JYSK!

• 63 667
  • 748
  •   1
Отговори
# 495
Ми не, моят стол все така си се продава, нищо че е модел на повече от 5 години, просто не продават части/консумативи за него.
Ако някой е намерил калъф, с който може да го заменя, моля да ми даде идея:

# 496
А аз юридически ви споделям.
И твоите виждания...са си твои виждания. Не се заяждам.

И има регламенти и директиви, които задължават вносител/търговец , да осигури и резервни части. Преди година се очакваше да променят и срока в който е длъжен да ги осигурява.
И не, масово не го правят. И за това и не го знаете.
Но всеки знае как е купил прахосмукачка, филтъра се скапал, и няма същият. И купува нова прахосмукачка, вместо да смени филтъра.
И на мен батерията на мобито като ми се скапа, и от офиц.сервиз ми казаха чадо, вече не произвеждат такива за тоя модел, оправяй се.
Щяха да увеличават този срок, не съм ровила да видя стана ли факт, и колко години са длъжни да произвеждат резервни части за даден модел.

Та виждаш че си далеч от реалността. Просто си вислиш че е така, защото това виждаш и това ти се внушава. Но то далеч не е така.
Grinning

# 497
Щом не е свързано с дефект няма как да дадат каквото и да било. Те не продават резервни части, а заменят повредената или липсващата.

# 498
На мен как ми пратиха, че и 2 комплекта, резервни части? И те нямаха, ама набързо поръчаха и се сдобиха...Grinning
Дефект нямаше.

# 499
Тути, сарач ще ти свърши работа за стола.

# 500
  • Сливен
Срока мисля беше 10 години ,в който трябва да се предлагат резервни части.

# 501
Точно за водачите на чекмеджетата става дума, но мисля че скрина вече е на 2 години и от 5 чекмеджета са наред 2.

# 502
Имам нужда от мнение относно градинските мебели.

FYI от днес до неделя има допълнителни 10% дискаунт, включително на намалени неща, та се замислям да си сменя ратановите мебели, които след 10 години взеха да дават фира. Намалените мебели са доста изгодни, но за качеството не съм сигурна - досега съм купувала само дреболии от тях.

Моля да споделите доволни ли сте от ратановите мебели? Издържат ли навън през студените месеци (с покривало) или ги прибирате?

# 503
Може да погледнете в сайта, за всеки артикул има мнения на хора от различни страни. С преводача може да си преведете мненията, мисля, че ще получите представа.

# 504
Мерси. Да, четох мненията на сайта преди да питам тук.

Да дам отчет.. Конретният комплект, който бях харесала - RRP 1200лв, намалена на 750 + 10% off = 675лв на сайта.

Отидох в магазина във Варна да разгледам преди да поръчам. Там цената на табелката беше 500лв.. Купих си директно 🥳

# 505
  • там, където ми харесва
Здравейте , търся мнение относно този диван, ако някои го има моля кажете доволлни ли сте ,става ли за излежаване на лежанката, дали е удобна?

На описанието сама лежанка е дълга 154см.

# 506
Краката сигурно ще ти стърчат, на лежанката. Като махнеш мястото което възглавницата заема...
Чети коментарите в сайта....

# 507
Една приятелка си взе такъв и се прасна през средата на втория ден. Смениха ѝ го, но и новия не ми изглежда много стабилен.

# 508
До днес ли имаше промоция в магазините? За тези 10%, за които някой назад писа, питам.

# 509
Във Варна някой ходил ли е в магазините? Наистина ли има намаления "големи"?

Общи условия

Активация на акаунт