Време е за JYSK!

• 62 637
  • 748
  •   1
Отговори
# 510
И аз да попитам дали вече има великденска украса? Ако сте минавали скоро през магазините?
Благодаря!

# 511
Огледалата хубави ли са, някой купувал ли е?

# 512
  • София
Вчера не забелязах украса за Великден.
Има намаления на градинската мебел, на артикули, които много, много ми харесаха.

# 513
Огледалата хубави ли са, някой купувал ли е?
Когато са на големи промоции, стават.
Аз купих това за около стотина лева. Добре изглежда, но отдалече (4-5м) малко изкривява образа. Така пише и в отзивите, явно не е само моето криво.
250 леФа не заслужава.
https://jysk.bg/dompotrebi/ogledala/ogledalo-dianalund-78x180-srebristo

# 514
Току-що си резервирах 3 огледала - https://jysk.bg/dompotrebi/ogledala/ogledalo-maribo-72x162-byal-glanc
Не съм ги виждала на живо, но се изкуших от промоцията + че ми трябват за спалните...

# 515
Добра им е промоцията.
От тези имаше преди и с орнаменти в сребэрто, златно, бяло остаряло и нормално бяло.
На сайта сега не ги виждам.

# 516
  • Велико Търново
Queen, и аз поръчах сега Simple Smile
Ужасна работа този форум... Само ме подстрекава да купувам Simple Smile

# 517
Queen, и аз поръчах сега Simple Smile
Ужасна работа този форум... Само ме подстрекава да купувам Simple Smile
Така е.  Ако не беше темата щяхме да си останем без огледала Simple Smile

# 518
  • Велико Търново
Половината ми дом е от юск, другата половина икеа.... И някакви единични неща сбирщайн и преправяни/ измисляни от нас с мм.... Скандинавска работа в балкана Simple Smile

# 519
Някой има ли го от по-дълго време?
В коментарите пишат че боята на рамките са напуква скоро след купуване...доста са в тази насока  Thinking

# 520
Някой има ли го от по-дълго време?
В коментарите пишат че боята на рамките са напуква скоро след купуване...доста са в тази насока  Thinking
И аз ги прочетох - все бяха стари. Предполагам, че е до партида. А аз не се стърпях и си цъкнах 2 стелажчета от намалените  Simple Smile

# 521
Все пак има рекламация, ако нещо такова се случи. Не бяха всички стари мнения, аз и за малкото огледало четох отзивите, и за голямото. както казах и преди, имаше 4 модела общо от това огледало, сега е само гланц бял.

# 522
  • Велико Търново
Мен не ме притеснява канта, нека ми казва че съм най-красива на света, а било то и с напука на рамка Simple Smile
Шегата настрана, но за цената си е супер размер, а и юск уважават гаранцията си.

# 523
  • Gorni Bogrov
Имаме същото огледало от около 6 месеца,засега е ок.

# 524
  • Пловдив
Днес изтича промоционална цена на артикул, който съм харесала. Ако резервирам сега и взема утре, каква ще е цената?

Общи условия

Активация на акаунт