Време е за JYSK!

• 62 600
  • 748
  •   1
Отговори
# 540
  • Велико Търново
Ето за това, горе цитираното, jysk са ми любим магазин за евтини мебели и аксесоари! Страхотно клиентски ориентирано поведение на търговеца!

# 541
Реа, в момента четките са на 20лв.
сториха ми са идеални като цена.
Само дето не мога да видя поставката сглобена.☺
Не обърнах внимание обаче до кога...
Реа, какви са тези черни четки?
От юск ли са.
Ох, и аз го обичам този юск.
И икея.😀

# 542
Току-що си резервирах 3 огледала - https://jysk.bg/dompotrebi/ogledala/ogledalo-maribo-72x162-byal-glanc
Не съм ги виждала на живо, но се изкуших от промоцията + че ми трябват за спалните...
skk007, cecko05
Колко излезе доставката? До етажа - вратата ли ги доставиха или входа?  (Откъде ги доставят от магазина или склад?)
И тежко ли е много?
Ясно ли е "изображението" сравнение с други огледала? Че на някои огледала по магазините някак се вижда по-детайлно, докъто на други по се кьоря Smile А в ЮСК магазина, като че ли на 2 от големите огледала ми се стрваше различно - едното може би по-ясно, но може и аз да се бъркам или да е било от различната светлина (не бяха едно друго).

Също, някой може ли да сравни размер 160см. с 180см?

# 543
Тя си ги е резервирала, което значи, че си ги е взела от магазина със свой транспорт.

# 544
Доставките на Юск са отвратителни. Поне бяха допреди 2-3 години, когато купувахме един диван. Оставиха го пред блока, и то много далече от входа. Мисля, че не ставаше въпрос за пари, шофьорът не искаше да носи. Справихме се със страхотен зор.

# 545
  • София/Варна
Явно зависи от човека. Нашето обзавеждане е на 70% от юск. Техния шофьор е единствения,който помагаше да се свалят нещата. Всички останали седяха със скръстени ръце.

# 546
  • Велико Търново
ММ взе огледалото от магазин, само го резервирам онлайн.
Идея нямам за изображението от него - стои в едната баня в кашон и чака ред да влезе в дрешника.
В интерес на истината, само друснах пакета докато помагах на ММ да го смъкне от колата, за да чуя дали дрънчи. Може и съвсем друго да е вътре в кашона, не съм го поглеждала Simple Smile

# 547
  • Gorni Bogrov
Току-що си резервирах 3 огледала - https://jysk.bg/dompotrebi/ogledala/ogledalo-maribo-72x162-byal-glanc
Не съм ги виждала на живо, но се изкуших от промоцията + че ми трябват за спалните...
skk007, cecko05
Колко излезе доставката? До етажа - вратата ли ги доставиха или входа?  (Откъде ги доставят от магазина или склад?)
И тежко ли е много?
Ясно ли е "изображението" сравнение с други огледала? Че на някои огледала по магазините някак се вижда по-детайлно, докъто на други по се кьоря Smile А в ЮСК магазина, като че ли на 2 от големите огледала ми се стрваше различно - едното може би по-ясно, но може и аз да се бъркам или да е било от различната светлина (не бяха едно друго).

Също, някой може ли да сравни размер 160см. с 180см?
Ние си го взехме от магазин,не е тежко но е неудобно за носене от 1 човек.
За изображението не мога да кажа нищо,за мен си е нормално 😉

# 548
Аз си купих това, но на живо рамката не ми хареса и и теглих един спрей, стана екстра🙂
Ако някой реши да издевателства, като мен- на огледалото налепих мокри вестници. Много лесно се плъзгат и застават плътно на ръба.
https://jysk.bg/dompotrebi/ogledala/ogledalo-dianalund-78x180-srebristo

# 549
Аз си купих това, но на живо рамката не ми хареса и и теглих един спрей, стана екстра🙂
Ако някой реши да издевателства, като мен- на огледалото налепих мокри вестници. Много лесно се плъзгат и застават плътно на ръба.
https://jysk.bg/dompotrebi/ogledala/ogledalo-dianalund-78x180-srebristo
А трудно ли се носи огледалото, много ли е тежко?

# 550
19 кг го дават. Не е за носене на ръце от сам човек. С кола според мен.
Преценете си...

# 551
Да, но поне до колата извън магазина дали ще е трудно да се занесе.

# 552
Да, но поне до колата извън магазина дали ще е трудно да се занесе.
И 3-те магазина, в които съм ходила имаха склад странично и от там изнасяха огледалата, т.е. товареха ги директно в автомобила. В един, в който нямаха отделен вход за склада, ми помогнаха да натоваря едно огледало. Доста са услужливи служителите и ще Ви асистират според моя опит.

# 553
Предлагали са ми помощ до колата дори за лек ратанов кош. Наистина служителите са много отзивчиви, със сигурност ще помогнат.

# 554
На мен за два стола момчето дойде с мен по ескалатора до изхода отзад...сглжбени ги купих, от салона вътре. Макар да бяха леки, настоя да помогне.

Общи условия

Активация на акаунт