Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 103)

• 37 309
  • 740
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Марги, не оспорвам мнението ти, нито пък го смятам за лошо и т.н. Аз коментирам как е сега и факта, че тази активност наистина ме радва. Как ще е след време няма как да знаем, но и не искам да го мисля отсега. Simple Smile Мики е права, че активността в темата зависи както от нас самите, така и от активността на Керем бей и Ханде ханъм. Wink

# 151
  • София
Цитат
Силвия досега за своите гости винаги е била идол, а сега е идол на целия този фендом.
Очевидно този път първо ще има интервю на Керем и със сигурност на Ханде по -късно, през следващите няколко седмици. Verissimo по този начин, както винаги, месеци на успех са гарантирани
Сигурно това интервю с Ханде ще го вземе сега, а ще бъде излъчено по-късно.

Последна редакция: ср, 15 сеп 2021, 17:58 от БлагаВест

# 152
Бро, всъщност си права Sunglasses

# 153
  • София
Един фен е качил снимки от хотела, в който се е настанил Керем (евентуално с Ханде). Но веднага други фенове започват да го молят да ги изтрие, защото италианските фенове в Милано веднага щели да открият хотела и да започнат да ги безпокоят.

Последна редакция: ср, 15 сеп 2021, 19:59 от БлагаВест

# 154
# 155
  • София
Хайдеее, нападнаха го Керем.

https://twitter.com/EdaSerkanBolat_/status/1438156580567064577

Последна редакция: ср, 15 сеп 2021, 19:12 от БлагаВест

# 156
Още една снимка от летището. Май Ханде я няма, иначе и нея щяха да я снимат.🤔

# 157
И започват неща присъщи за Керем пътувания по работа без половинка днес Италия утре Америка да видим Ханде ще и хареса ли такова темпо не напразно казвам,че това,че Керемджъм е толкова модерен му докарва минуси във връзките.Важното е да се уважават пък другото каквото покаже сабя....
Дано Керем си изкара приятно.

Съшински Теди Бейър

# 158
Ханде не е в Италия с Керем. Днес е снимана в Турция на остров Алибей, познат и като Джунда.🙃

# 159
  • София
И започват неща присъщи за Керем пътувания по работа без половинка днес Италия утре Америка да видим Ханде ще и хареса ли такова темпо не напразно казвам,че това,че Керемджъм е толкова модерен му докарва минуси във връзките.Важното е да се уважават пък другото каквото покаже сабя....

Съшински Теди Бейър

Диди, едни такива кратки раздели са полезни. Те са барометър колко е издръжлива връзката. Ако човек истински обича той чака търпеливо да се върне неговата половинка. Какво да кажат моряшките съпруги.

# 160
Керем:

И за последна седмица - според Сомера Еда и Серкан отново са № 1

Последна редакция: ср, 15 сеп 2021, 19:30 от mi_si

# 161
Питайте ме мен, аз съм си моряшка съпруга. Отсъствие за 2-3 дни е нищо, сравнение с 6-7-8 месеца, които ние търпим. Не вярвам това да е пречка във връзката им. Ханде също работи доста, та..

# 162

Съшински Теди Бейър

Диди, едни такива кратки раздели са полезни. Те са барометър колко е издръжлива връзката. Ако човек истински обича той чака търпеливо да се върне неговата половинка. Какво да кажат моряшките съпруги.
Точно затова говоря ,но зависи от човека виж не на всеки може да му се понрави такова нещо ,но като почваш връзка с такъв човек трябва да си наясно какво те чака.Дано са щастливи и заедно,но ако и тази връзка на Керем приключи е така без никакъв резултат ще си затвърдя мнението,че и той има вина в финалния резултат както имам разни предположения за предната които съм си ги запазила за себе си туку виж ме счетат за не негова фенка.
В една връзка е най-трудно да се чака някого и аз имах връзка с човек далеч оттук и беше трудно не всеки издържа и става много оплетено положението накрая.

# 163
Наш'та мацка пак на почивка, а аз бях сигурна, че е в Италия с Керем.

Ако се обичат, вярват си и си имат 100% доверие не е проблем да са разделени известно време.
Лошото е, че ние като фенове се настройваме едни други с дадена новина и после като не стане на нашето, сме леко разочаровани, но проблемът е в нас , не в Керем и Ханде. те по принцип не са казали, че двамата ще пътуват за Италия. Някой ги видя сутринта на летището и новината тръгна.
Малко ни трябва Nerd

# 164
  • София
Наш'та мацка пак на почивка, а аз бях сигурна, че е в Италия с Керем.

Ако се обичат, вярват си и си имат 100% доверие не е проблем да са разделени известно време.
Лошото е, че ние като фенове се настройваме едни други с дадена новина и после като не стане на нашето, сме леко разочаровани, но проблемът е в нас , не в Керем и Ханде. те по принцип не са казали, че двамата ще пътуват за Италия. Някой ги видя сутринта на летището и новината тръгна.
Малко ни трябва Nerd
Че те наистина може да са били заедно на летището. Само че Керем хваща полета за Милано, а Ханде се отнася на някакъв остров да си почива. Кой както се уреди.   

Общи условия

Активация на акаунт