Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 103)

• 37 304
  • 740
  •   1
Отговори
# 135

Мики, ще си дойдат нещата по местата и ще спре постоянното дебнене Ханде и Керем заедно ли са някъде, но ни трябват още няколко месеца поне. Joy Да се захванат сериозно с работа, с различни партньори...

# 136
  • София
Първи ден на Мави в детската градина.

Но преди това трябва да се погрижи за Азул.

https://www.instagram.com/stories/caneryldrmm/2663143456339202102/

# 137
  • София
Сакън с други патньори!!! Моля, моля. Поне година да мине дотогава. Сърцето ми няма да издържи такова нещо. Ще кърви и плаче. За екранни партньори говоря, табики. Другото дори не смея да си го помисля. Wink

Мики, ще си дойдат нещата по местата и ще спре постоянното дебнене Ханде и Керем заедно ли са някъде, но ни трябват още няколко месеца поне. Joy Да се захванат сериозно с работа, с различни партньори...

# 138
Бро, дано мине време наистина... Не мога да си представя примерно през есенния сезон някой от двамата да се завърне с нов проект. Не съм се отърсила още от досегашния Unamused
И съм за момента в такъв стадий от тихата лудост, че след прическата на Керем дебна двамата ли са... Joy

# 139
От италианките: с Гугъл
"Керем ще бъде интервюиран от Silvia Toffanin днес в 17.30 часа. На въпрос сам ли е, водещата каза, че скоро ще разберем и постави намигащо човече."

# 140
  • София
На тези, които искат непрекъснато да виждат Ханде и Керем залепени като сиамски близнаци, ето този фен е дал прекрасен отговор.
Цитат
Ежедневно напомняме, че Ханде и Керем  са 2 души, а не 1!
Те могат да правят различни неща
.

Разбира се, че те са отделни личности. Всеки си има своите ангажименти. И сигурно от тук нататък ще ги виждаме в различни проекти по-често поотделно. Видяхме, как Ханде беше на кратка почивка със свои приятели без Керем. Тогава се започнаха едни драми, че вече се били разделили. Трябва да свикнем и да  приемем нещата такива каквито са.

От интервюто с Керем в Италия очаквам приятни изненади

# 141
Привет! Днес беше натоварен ден и чак сега успях да вляза в темата.
Аз това стори не го виждам в ИГ профила на Керем. Да не би да е изтрито?
Не е изтрито. Не го виждаш, защото е фенско творчество. А Азул си стои при Гамзе още от почивката на Ханде в Бодрум, така че по това не можем да съдим дали и тя е с Керем. Най-вероятно и тя е там, просто ни държат под напрежение и ще направят изненада на феновете.🥳 Все пак успехът на сериала се дължи не само на Керем и би било тъпо, ако Ханде я няма, освен ако не е възпрепятствана от някакви ангажименти, разбира се. Пък и щом водещата е казала, че скоро ще разберем дали е сам, значи по всяка вероятност не е.🤗Аз лично нямам търпение за интервюто. Очаквам и снимки от Италия.🤭

# 142
А така, това е основателна причина и Ханде да е в Италия - успехът на сериала не се дължи само на единия от тях все пак.  Не е задължително, но е желателно да е там Blush Stuck Out Tongue Winking Eye

# 143
  • София
Харесва ми, че въпреки края на сериала темата е оживена, намираме за какво да пишем, интересът ни е все така голям към любимите Ханкер. Hug

# 144
Другарки , мога да превеждам от италиански , ако е нужно ( щом от португалски успях Joy ) . Не ми е топ като английски и руски , но се справям доста добре Grinning , дано и Хандемий е с него .

Гамзе сякаш се е претрепала от работа ,че праща малката душичка на ясла Imp

# 145
  • Плевен / София
Другарки , мога да превеждам от италиански , ако е нужно ( щом от португалски успях Joy ) . Не ми е топ като английски и руски , но се справям доста добре Grinning , дано и Хандемий е с него .

Гамзе сякаш се е претрепала от работа ,че праща малката душичка на ясла Imp
Няма лошо. Нека се социализира и да свиква да играе с други деца.

# 146
Знам , Гости Hug , ама ми е жал ( моят го гледах до 4 г.) , гледам градината е английска . В инста съм чувала Джанер да и казва думи на английски . Малката сладуранка Open Mouth , но поне Азул ще е спокойна Grinning

# 147
Хм... Да го напиша ли, да не го ли напиша. Колко ли дразнещо е така като правя, не знам Thinking Stuck Out Tongue Winking Eye
Не искам да съм лош пророк, ни най-малко даже, Hug но Бро, мина едва седмица от финала. Нормално е още да сме под въздействието на сериала и ненаситни за инфо свързано с ХанКер. Ето, вчера ги видяхме, но с нескрит интерес се наслушваме и днес Joy
Пише ни се, наднича ни се в темата често, тайно се надявам за довечера наистина да се организират поне една част от момичетата и да гледат заедно 1еп , тези които пък не сме на линия да се забавляваме после с коментарите им... Но... Без да се правя на голям разбирач, чела съм теми по време на конкретни сериали, проследявала съм ги и след това. Рано или късно неизбежно настъпва едно леко затишие. Патроните се покриват, на потребителите им омръзва да повтарят и потретват едни и същи неща. Е, ако са повече (като нас) и един каже нещо, друг се включи - тече дискусията и може би е по-лесно да се съхрани темата жива, но   ще има и тегави периоди. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 148
Бърборанка, онзи ден , когато най-накрая се наканих да се разпиша в темата видях , че бяхме паднали някъде много надолу в първата страница, викам си не може такова нещо , никога не бях откривала толкова надолу темата 😅 Активността на темата зависи както от нас , така и от активността на Хандемий и The B. ,а те в момента са на гребена на вълната. Сега е времето да берат плодовете на своя труд , предвиждам, че още доста ще се говори за SCK, в световен план 😉

# 149
Дамите във фейсбук са писали, че има промяна от първоначалния план. Днес от 17.30 ще е репетицията, а официалният запис ще е утре от 13 часа. Не знам дали е достоверна информацията.

Общи условия

Активация на акаунт