Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 103)

• 37 323
  • 740
  •   1
Отговори
# 165
Само да ви напомня: Купонът започва в 20.00 часа Tropical Drink

Gift Heart

След 20-тина минути ще пусна линка Wink

# 166
Бройте ме, на линия съм
Нашите тъжни, че няма нов епизод

Последна редакция: ср, 15 сеп 2021, 19:45 от Diamand_007

# 167
  • София
Сега вече настъпи времето в което тази връзка ще се тества на издръжливост. До сега те бяха по 24/7 заедно. Сега ще се наложи да се разделят. Всеки ще си гони проектите и работите. Ако издържат, значи са един за друг.
Знаем и други турски двойки, които с дни и месеци се разделят, за да се снимат в сериали, а още са заедно. Раждат им се деца, обичат се и дори връзките им стават още по неразрушими. Бергюзар Корел и Халит Ергенч, Фахрие Евджен Бурак Йозджевит, Неслихан Атагюл и Кадир Догулу,  Хатидже Шендил и Бурак Сайъшар, Хазал Кая и нейният съпруг и др.

Последна редакция: ср, 15 сеп 2021, 23:06 от БлагаВест

# 168
Питайте ме мен, аз съм си моряшка съпруга. Отсъствие за 2-3 дни е нищо, сравнение с 6-7-8 месеца, които ние търпим. Не вярвам това да е пречка във връзката им. Ханде също работи доста, та..
Не е невъзможно, но със сигурност много трудно се свиква с това положение Unamused
Хубавото е, че наистина когато това е твоя човек ни времето прекарано в раздяла, ни разстоянието са пречка.

# 169
Липсваме и на Фокс, даже са пуснали хаштаг горкичките Wink

И така Бамбинки време е за парти ...... Wine Glass
Ето и линковете за еп. 1
https://ok.ru/video/1790644128439
https://www.vbox7.com/play:9f079e2507
И ако някой му се гледа в Ютуб Wink

Стартираме в 20.00 часа за да се движим еднакво Wink

# 170
Много се вълнувам, все едно ще гледаме нов епизод.
Момичета страхотни сте и се радвам, че сте ми виртуални дружки
Идеално го измислихте

# 171
  • София
И аз се включвам в гледането.

Ето това вече е нездравословно. Някаква фенка е гневна, че Ханде не е с Керем, а е отишла сама на почивка.

# 172
Фенките започват да прекаляват и стават направо дразнещи.
Тук обаче Керем е страхотен. (в 1 еп.) Харесва ми прическата му много повече отколкото е в момента

# 173
Тя и Айфер е свежарка тук Wink

# 174
Бях забравила, че моят "любимец" Ердем нищо не върши още от началото. Та така до края. Стана известен, за нищо

# 175
Определено мразя такива болестни състояния! За мен шипването дори е вид болест ако му прекалиш дозата особено. Години наред покрай фенството ми с момчетата ми на какво ли не съм се натъквала
Може да искаш примерно някой да играе в даден проект повторно ,но постоянно да са заедно не го считам за логично както и в личния живот хората си писват така ама изглежда драгата фенка не е запозната с тези неща.
Приятно гледане на епизода ви пожелавам аз отивам да гледам Любовта обича съвпаденията 2.

# 176
И докато гледаме 1 еп., да следим и новините Wink
Ново от Керем

# 177
Историята с Каан , Айше изобщо не я разви както трябва, а имаше голям потенциал

# 178
Прави ми впечатление,че бебеим супер спокойно го посрещнаха няма умрели и позиращи.ШЮКЮР!
Но където отиде си показва класата защо ли се чудя все пак не е кифльо.

# 179
  • София
"По-красив е отколкото на снимките"
Започва Еда са се заяжда. Ще го изкара от кожата.

Последна редакция: ср, 15 сеп 2021, 20:25 от БлагаВест

Общи условия

Активация на акаунт