Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 103)

• 37 356
  • 740
  •   1
Отговори
# 300
Нов пост от Ханде🥰Слагам в скрит текст, понеже снимките са доста.
Скрит текст:

БлагаВест, фенско творчество е.😉

# 301

Фен: това е подарък за теб, Ханде и майка ти.

...
Интересно ми стана, че проявяват внимание и към майка му... Може би защото е отгледала такъв син Stuck Out Tongue Winking Eye

П.П.  Налбантова, чудничко съвпадение ще е с Бро да сте родени на една дата или поне да сте една зодия. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 302
Ханде си играе с котето... Само Божинов да не я надуши, че Керем ще има сериооозна конкуренция 🥴😏

Марги, обясних и на Диамантчето, обяснявям и на теб - Бро съм аз, Мики съм аз, Магийка съм аз, ти си аз. В момента си водя сама разговор от различни профили, за да се водя на приказка 😆
Иначе - не, нито месец, дата, година.. Нищо. Зодията няма да я коментирам, Бро не е виновна, че е онази зодия. Не всички имаме късмет да сме моята 😆

# 303

Налбантова, хубаво си провеждаш разговори сама от различни профили, но ако ти и аз сме една и съща личност ще излезе, че убеждаваш себе си в нещо дето вече на всички е известно Stuck Out Tongue Closed Eyes Ясно, петък е, но ти пиеш от гроздовия сироп, при това отрано, пък аз се напивам...

Не всички имаме късмет да сме моята 😆
Joy Joy Joy

# 304
Wink

Gift Heart

... и все пак Мави ще има подарък от Италия Wink

П.С.
Налбантова, аз залагам на една от трите - Риби, Овен или Телец Sunglasses (пролетно чедо ми се виждаш ... Wink )

Последна редакция: пт, 17 сеп 2021, 19:07 от mi_si

# 305
 Чудя се защо Ханде си е свалила гривната / снимката с котката /. От репортажите за Керем той все още си я носи . Не е кой знае какво , но ми направи впечатление.

# 306
По-интересно ми е на мен, че Керем успява да търпи разни дрънкулки. Може да са със сантиментална стойност и все пак...

Есенно е, Миси. Мисля, че беше направила самопризнания тук Stuck Out Tongue Winking Eye

# 307
Е, Марги, не си ли забелязала, че той е фен на гривни и пръстени , гердани също носи , но гривни и пръстени никога не пропуска. Първоначално ми беше странно, защото и покрай мен мъжете носят само часовници , които едвам търпят и постоянно свалят Joy Ама явно на него са си му удобни гривните Joy

# 308
  • София
Държа да отбележа, че моята зодия и дата са най. Щастливци са хората около мен. Щастливци!
Скрит текст:
Ханде си играе с котето... Само Божинов да не я надуши, че Керем ще има сериооозна конкуренция 🥴😏

Марги, обясних и на Диамантчето, обяснявям и на теб - Бро съм аз, Мики съм аз, Магийка съм аз, ти си аз. В момента си водя сама разговор от различни профили, за да се водя на приказка 😆
Иначе - не, нито месец, дата, година.. Нищо. Зодията няма да я коментирам, Бро не е виновна, че е онази зодия. Не всички имаме късмет да сме моята 😆

Относно бижутата по Керем - като цяло не харесвам накичени мъже, мъже с пръстени, гривни приемам, но пръстени, обеци и колиета - не. Както и татуси, не съм им фен просто. Обаче на Керем всичко му отива. Той си има един негов си стил и го харесвам такъв, какъвто е. В този стил попада и прическата в момента. Например, гледах му аутфитчето от интервюто - всичко е супер, само тази верижка, която виси на панталона му, не знам за какво му е, но той си я харесва - да си я носи. Grinning Както казах - щом е върху Керем, всичко приемам. Grinning Grinning

# 309
Вече си мисля, че любимият цвят на Керем е бялото. Постоянно присъства в облеклото му.
А за белия потник, ще си премълча Relaxed

Уж ви следя и пак съм изтървала, трябва да познаем зодията на Налбантова ли? Smile

# 310
Забелязала съм, Мики, ама ми е странно как го търпи това чудо постоянно... При мен има нещо сбъркано, аз и на накичени дами да е, пак се чудя. Joy

Отива му бялото на Керем. Мъж, та дрънка Stuck Out Tongue Winking Eye

# 311
  • София
БРО  ето ти един Керем, само за теб. Нищо, че е с маска.

# 312
# 313
# 314
Аз гласувах дано нашите спечелят във всички категории.
За новите снимки на Ханде мога да кажа че са прекрасни както винаги.
Дали Керем се прибрал и неговата "бамби" го е посрещнала?

Мая вече ученичка, кога порасна? В сериала ми изглеждаше една такава мъничка принцеса.

Общи условия

Активация на акаунт