Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 103)

• 37 060
  • 740
  •   1
Отговори
# 60
На мен ми се струва ,че Ханде може да отложи пътуването и да участва в нов проект , а ? Thinking
Не мисля, че Ханде ще отложи пътуването до чужбина, все пак става въпрос за образованието й. Но пък тя самата каза, че мисли да си почине от работата за 2-3 месеца и се чудя след това как хем ще учи в чужбина, хем ще работи.🤔
Освен това Ясин Йозбек сподели в новия си пост, че през 2022 се задава невероятен проект с Ханде и Керем за дигитална платформа. А в интервюто от Бодрум тя каза, че през следващите месеци, ако дойде предложение за проект, който много й харесва, няма да се сдържи и ще приеме. Аз това го приемам един вид като подсказка.😁

О.А , мерси за инфото за къщата на Гамзе . Джанер богат ли е ?
Мисля, че Джанер не е богат. Много малко се знае за него, а за родителите му пък няма никаква информация. Бях чела, че може би има балкански корени, но това е всичко, което знам.

# 61
  • София
Още малко информация за сестрата на Ханде!
Гамзе е родена на 18 януари 1992г. Завършва университета в Чанаккале, където учи във Факултета по "Мода и текстилен дизайн". Гамзе Ерчел проектира мъжки ризи, участва в организация, наречена „Мис лице на киното“ през 2012 г., където получава титлата „Мис кино“. Гамзе е участвала в проекти като Life Tree и Crazy Dersane University.  В момента е "инфлуенсър маркетинг".
Омъжва се през м. април 2019г. за Джанер Йълдъръм. Той е интериорен архитект и дизайнер на продукти.. Има брат Мелих Йълдъръм, който още не е женен.
На снимката Ханде с брата на Джанер.

Някакъв фен на Ханде е нарисувал и подарил картина на майка й с малката Мави. Това е трогнало много Ханде и тя е обещала да я изложи в бъдещата нейна изложба.

# 62
Минавам да се запиша с ужасно закъснение в новата тема. Марги, нямам думи , прекрасна тема, харесва ми , че не е претрупано от информация , изчестено, а в същото време някак пречупено с този движещ се текст. Една от най-хубавите, които сме имали. 🌻🌻🌻
И на това , ако му казваш, че са ти свършили идеите и вдъхновението...Joy

И нещо красиво за лека нощ Heart Eyes
https://twitter.com/thebursinbabe/status/1437517580151902209?s=20

# 63
  • София
В едно отдалечено турско село в провинция Агри, квартал Елешкърт, са открили библиотека за децата в началното училище. Селският начален учител Хайдароглу е дал тази инициатива и  направил тази библиотека, която е наречена "ЕдСер". Всичко това е вдъхновено от завършилият сериал "Почукай на вратата ми".

Основни дарители на книгите в библиотеката са Ханде и Керем. Специално е закупена и книгата „Малкият принц”, като има книга за всяко едно дете.  От училището изказват огромна благодарност на  Ханде и Керем за страхотните им сърца и невероятният жест към тях.
Библиотеката е невероятно красива. Вратите са боядисани в розово, рафтовете са изработени по поръчка във формата на звезда в бяло, завесите също са розови, столчетата са в синьо, зелено и розово, а стените в небесно синьо. Облачета и пеперуди са разпръснати по стените. Уют и красота цари в нея.

Какво нещо е любовта към дадени хора.
Ханде и Керем успяха да накарат милиони от цял свят да ги заобичат. Те направиха така, че не само да подобрят рекорда на "Игра на тронове", но и най-обикновените хора, в най-закътаните местенца на света вече ги познават и обичат. Това още веднъж показва, че всякакви  измислени рейтинги и класации не са показателни за това, кое се харесва. Те спечелиха сърцата на хората не само с играта си. Те спечелиха любовта на милионите фенове по цял свят с това, че преди всичко са невероятни хора. С големи сърца. Съпричастни към болката и нуждите на обикновените хора. Земни и естествени. Не са се главозамаяли от славата. Красиви и пръскащи любов.

И неминуемо в мен възниква въпросът, в колко български училища в момента има такива библиотеки. Защо не можем и ние да направим такива красиви библиотеки, в които да привлечем нашите деца. Да ги накараме с удоволствие да отиват там и да четат книжки заедно. А къде са нашите дарители. Къде са нашите известни личности, които да направят по един такъв жест. Боли ме от това!

Последна редакция: вт, 14 сеп 2021, 12:40 от БлагаВест

# 64
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви едни ползотворен ден изпълнен с много положително настроение и усмивки Wink

Gift Heart

# 65
Привет и от мен Coffee
Днес чакаме ли нещо?

# 66
Май, май вече нищо не чакаме... 😭
Или поне аз не знам?!  🤔

# 67
Добро утро, прекрасни ! ☺❤🌷

Какъвто и да е денят,той винаги е подарък
!
Затова не се опитвайте да разберете живота , а го живейте ! Денят започва с чаша ароматно кафе , с позитивна нагласа и усмивки !☺

Flowers Hibiscus Обичам есента ! Мъдра ,тиха, носталгична -  с шумоленето на сухи листа и крясъкът на птици ,отлитащи на юг.С аромата на печените чушки....Със затишието   на морския бряг...С тупкащите на земята кестени...С есенните багри,танцуващи върху платното на художник.
Обичам есента! Загадъчна, цветна, непредсказуема и лека,пристъпваща плахо, приютила в цветната си прегръдка все още топлите въглени на лятото !

Flowers Hibiscus Честит празник, Кръстовден! Бъдете здрави и благословени ! На именниците да им е живо и здраво името и да им носи много  щастие и успехи!

Както казват "всеки си носи кръста"...

Flowers Hibiscus За кой ли път с благодарност и признателност към Марги, Бро и вълшебните феи сътворили новата ни уютна и красива къщичка ! ❤ Благодаря на Али, Алекс,Q.A. за преводите и на всички момичета споделящи в темата много и разнообразна информация, новини,снимки, клипчета др.! За ВАС, момичета с любов !❤

Flowers Hibiscus  Цветя за Ханде...Прекрасно е,че Керем е такъв кавалер ,внимателен и галантен към любимото момиче..

Flowers Hibiscus Още не мога да се нарадвам на снимките от сватбата на приятеля на Керем. И двамата -Ханде и Керем сияят,заедно са ,щастливи са и се обичат.

Прелестно ни е момичето..

Но и Керем е зашеметяващ...

Flowers Hibiscus Хубавото е ,че има приятелство и подкрепа  между актьорите..Башак със сина на Сарп и дъщерята на Анил... Някои приятелства остават за цял живот.

Flowers Hibiscus Ханде подобно на героинята си Еда Йълдъз , която мечтае да учи в Италия и да стане ландшафтен дизайнер , също иска да продължи да учи и се развива в актьорската професия. Това е достойно за уважение ,защото човек непрекъснато трябва да се усъвършенства и надгражда. Дали ще избере да учи в САЩ или Лондон ще разберем. Но се надявам Керем да бъде до нея и да я подкрепя в това начинание. Двамата са млади и талантливи,ще изиграят заедно и поотделно още много роли , но се надявам да изиграят най-важната си житейска роля като двойка в живота.Heart Искрено вярвам в това  и дано  по-скоро ни зарадват и изненадат с годеж, сватба...

Flowers Hibiscus Не знаех,че Ханде има тату -пеперудка отзад ...

Рано или късно всичко се подрежда и си идва на мястото. Просто трябва да се отдръпнем настрани ...и да не пречим нещата да се наредят !
"Изгубен с теб, в теб и без теб!" Тоун

" Искам Ханде Ерчел да бъде човекът, който да остане завинаги в живота ми!" Керем Бюрсин пред списание "Hello"

Момичета , желая ви щастлив ден!❤

Последна редакция: вт, 14 сеп 2021, 09:14 от akvamarin007

# 68
Първа и последна целувка. 💜

# 69
Цветето ни Flowers Cherry Blossom Flowers Rose Flowers Tulip Flowers Cherry Blossom

Gift Heart

# 70
  • София
Добро утро момичета. Нека денят ви бъде толкова цветен и красив колкото са цветята около Бамби.

# 71

Криси, Heart Eyes /хайде за пръв път по име да се обърна към теб/, ти си човека с най-много имени дни в темата ми се струва. Със здраве и гордост да носиш името си.

Минавам да се запиша с ужасно закъснение в новата тема. Марги, нямам думи , прекрасна тема, харесва ми , че не е претрупано от информация , изчестено, а в същото време някак пречупено с този движещ се текст. Една от най-хубавите, които сме имали. 🌻🌻🌻
И на това , ако му казваш, че са ти свършили идеите и вдъхновението...Joy

И нещо красиво за лека нощ Heart Eyes
https://twitter.com/thebursinbabe/status/1437517580151902209?s=20
Ясно, никоя от вас не гледа темата през настолна версия, затова сте така доволни Joy
Мики, много хубави думи.
Ами, спирам да говоря предварително за тези неща. Оттук нататък както дойде Hands V Навик ми стана да правя обратното на онова, което съм казала и после да се чувствам глупаво Satisfied
Мястото на домакинята е свободно за всяка - ако някоя от вас иска да се изпробва, може да го направи и още как. Ако Диди иска да си поеме нещата в свои ръце, също винаги може да го направи. Но, в крайна сметка стига да съм на линия ако видя, че до 40-40 и някоя страница никой не подготвя нещо пак бих се отзовала. Както дойде.

# 72
  • София
Здравейте, къзларки! Flowers Sunflower
Липсват ли ви?? На мен много. Heart Eyes

Лично аз се надявам да заминат зад граница поне за 6 месеца - година, Ханде да учи, да се усъвършенства, Керем да участва в някой смислен интернационален проект. После, ако ги влече, да се върнат в Турция. На този етап не смятам, че тази популярност в Турция ще им донесе нещо добро. Не е окей да прибързват с новите проекти в Турция. Защото е минало твърде малко време от финала на последния им проект. Трябва да се отърсят от ролите на Еда и Серкан, за да изградят новите си персонажи също толкова убедително. Не одобрявам това скачане на актьорите от роля в роля. За една роля си трябва сериозна подготовка - от работа с учители по актьорско майсторство, до физическа подготовка и други неща. Така че нека мине време според мен. Да, никой не ме пита, но аз да си кажа мнението. Wink

Усмихнат ден ви желая! Hug

# 73
Не одобрявам това скачане на актьорите от роля в роля. За една роля си трябва сериозна подготовка - от работа с учители по актьорско майсторство, до физическа подготовка и други неща.
+1.
Не го разбирам и никак не го одобрявам препускането от роля в роля.

# 74
  • София
Спомняте ли си, как през м. януари Ханде и Керем взривиха социалните медии с тази прекрасна сесия за HELLO?
Още тогава в мен се затвърдиха предположенията за евентуална тяхна връзка. Каквито и професионалисти да са, такива погледи не могат да ги докарат без да има и нещо, което идва от вътре. А сесията беше невероятно красива и чувствена. Сърцето ми тогава биеше все едно аз съм влюбена. Колко хубаво ще е, ако направят нещо подобно.

Общи условия

Активация на акаунт