Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 103)

• 37 362
  • 740
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Керем продължава своите изяви в световен мащаб.

https://www.grancanariatv.com/2021/09/serkan-love-is-in-air-el-actor-turco.html

На 19 октомври, по случай Международния ден за борба с рака на гърдата, Cabildo de Gran Canaria ще организира парад на солидарност в рамките на модния подиум, под мотото "Да плуваме заедно", който ще събере колекции, адаптирани към последствията от физическите симптоми на тази болест.
Подиумът ще включва присъствието на успешния турски актьор Керем Бюрсин, като посланик, който да донесе GCSW от марката MC по целия свят и да подсили международния имидж на остров Гран Канария.
Aurelia Gil, Palmas, Chela Clo и Como la Trucha al Trucho са някои от канарските дизайнери и марки, присъстващи в това издание, както и Guillermina Baeza, TCN, Agatha Ruiz de la Prada и Dolores Cortés, национална  и Melisa Odabash international.
Ангажиментът на Cabildo de Gran Canaria за насърчаване на развитието и прожектирането на модната индустрия направи възможно това събитие да се превърне в страхотния подиум за баня в Европа.

Последна редакция: сб, 18 сеп 2021, 00:32 от БлагаВест

# 316
Тъкмо щях да споделя за Участието на Керем в мероприятието по повод Международния ден за борба с рака на гърдата, 19 октомври, Cabildo de Gran Canaria https://www.instagram.com/thebursinaktuel/?hl=bg и виждам , че Благавест е писала.

Последна редакция: сб, 18 сеп 2021, 01:23 от m@_ri

# 317
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен съботен ден изпълнен с много настроение, положителни емоции и усмивки Wink

Gift Heart

# 318
Привет в този малко мрачен съботен ден Coffee
Тия дни бях попаднала на някаква информация, че другия месец Ханде ще посети Испания, заради някаква кампания и Керем ще участва в кампания. Дали е една и съща или са различни скоро ще разберем.

# 319
  • София
Има промяна в датата относно участието на Керем в Международният ден за борба с рака в Гран Канария. Вместо на 19 септември, както беше оповестено първоначално новата дата е от 21 до 24 октомври.
Керем ще присъства на този подиум следващия месец в Испания, за да подкрепи пациентите с рак на гърдата.

Голяма популярност набира Керем. В Италия той беше изненадан от огромния интерес към него.
Вижте тази фенка какъв поглед е отправила към Керемчик. Говорят си с очи двамата. Голям чаровник е. 

Последна редакция: сб, 18 сеп 2021, 12:22 от БлагаВест

# 320
Привет в този малко мрачен съботен ден Coffee
Тия дни бях попаднала на някаква информация, че другия месец Ханде ще посети Испания, заради някаква кампания и Керем ще участва в кампания. Дали е една и съща или са различни скоро ще разберем.

Става въпрос за събитието, за което е писала БлагаВест по-горе. То ще се проведе в Испания.

# 321
Нали е събота, нося ви втория фрагман за епизода, който предстои да бъде "излъчен" другата седмица Stuck Out Tongue Closed Eyes

Превод няма, но от повтаряне и потретване сме ги наизустили репликите и основното ще го схванем Joy

# 322
Марги, да не би да познаваш продуцентите? Как така се излъгаха да го пуснат толкова рано😄😄😄

# 323
Магия, преценили вече да го пускат по-рано, не разбрах и аз защо Joy Първия фраг го пропуснахме, рекох си поне да споделя втория. Joy

# 324
Има ли някъде превод на финала , че не намирам епизода ?

# 325
Rolling EyesКак не съм рабзрала кога са пуснали новия фрагман? Rolling Eyes

Май още няма превод на финалния епизод.

# 326
И аз се чудех дали има превод на целия епизод, май има забавяне.
Излъчиха го на 8 септ, а вече е 18 септ.
Мислех, че съм пропуснала и не съм видяла съобщението. Ама явно не съм пропуснала, сигурно не са го превели още щом никой не го е гледал.

Надявам се тия дни да го имаме преведен.

Има ли някъде превод на финала , че не намирам епизода ?

# 327
Точно затова попитах, защото викам да не съм изпуснала съобщение и да не съм разбрала случайно и затова да не намирам линк.

# 328
Аз честно казано винаги се възползвам, че споделяте линк в темата. Глупаво е, но не знам къде може да се види това съобщение за което говорят Кукличка и Пеперудка (във фейсбук група може би?!), също и все още трудно се ориентирам на сайта Ok ru. Защото съм без регистрация ли, но епизодите с превод накуп не ги откривам 33uu
Проверих тук https://tvseriali.bg/tvseries/sen-cal-kapimi и са до 51-ви, последния наистина го няма все още. Когато излезе си знам, че ще донесете линк:)

# 329
Здравейте, момичета! Relaxed Flowers Cherry Blossom

Този линк, от ok.ru с всичките епизоди накуп съм си го запазила. Все още няма преведен 52 епизод. Simple Smile

https://ok.ru/video/c3474871

Общи условия

Активация на акаунт