Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 103)

• 37 792
  • 740
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Най-красивата жена в света според британският Glamor!

Сестри!

Ето и официалното съобщение за промяната на датата за интервюто с Керем.

https://www.instagram.com/p/CUAsnpfJyAs/

Последна редакция: нд, 19 сеп 2021, 21:15 от БлагаВест

# 406
Стори от Гамзе

# 407
Ханде със сестра си Гамзе. Среща по сестрински.

# 408
Една година излетя...

# 409
Слънце, днес като пусна фрагмана нямах възможност, но сега след тези кадри не устоях и ходих да търся сцената. В случай, че още някой иска да си я припомни...
https://youtu.be/4nqwiJx09Io

Някъде по това време ако Керем е последвал примера на Серкан и неговото "лудо влюбен съм в теб" от сериала се е пренесло в реала (както подозираше и Лейди Лаура), за ХанКер скоро ще се навърши година откакто са заедно... Разсъждавам си просто Stuck Out Tongue Winking Eye

# 410
  • Dupnica
Flowers Cherries "Лудо влюбен съм в теб"  - звучи прелестно! Cupid

Добра вечер, момичета! Flowers Cherry Blossom
Лудо влюбени сме и ние в тези двамата, които ни дариха толкова много прекрасни мигове пред екрана! Flowers Cherries

Пожелавам им винаги да са влюбени и да са щастливи в живота!
Не е нужно да са постоянно и навсякъде заедно, важно е да са свързани с невидими белезници - със сърцата си!

Прегръщам всички ви виртуално и спокойна нощ! Nature Sparkles

# 411
  • София
Тази вечер Кенан Догулу е имал концерт и парти. Предполага се че и нашите гълъбчета са били там.
Присъствали са Нилайко, Дилара, Гамзе и Джанер. Затова качиха снимка на сестрите.

Керем е лайкнал тази снимка.

Последна редакция: пн, 20 сеп 2021, 09:17 от БлагаВест

# 412
Марги, 4-ти октомври е официално приетата дата от фендома. Satisfied

Лека нощ! Nature Sparkler

# 413
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един ползотворен ден изпълнен с много положителни емоции, добро настроение и усмивки Wink

# 414
Привет и от мен Coffee
Днес чакаме ли нещо?

# 415
Снимки на Ханде от старите ленти. Simple Smile

Скрит текст:

# 416
Да, фандомът знаят баба си , да не са им светили Stuck Out Tongue Winking Eye Joy
Как сте луди дружки ? Hug
Ще ми се да отложат пътуването си ( Ханде и в Турция може да се обучава , нали ? ) и да ни изненадат с някой нов проект Grinning

# 417
  • София
На снощният концерт на Кенан Догулу е имало предложение за брак на сцената. Един младеж се е качил на сцената и е предложил на своята любима да се омъжи за него. Тя е казала ДА! Тогава Кенан ги е поздравил с любимата песен на ЕдСер "Tencere kapak".  

https://twitter.com/EdaSerkanBolat_/status/1439701762609487875

Ако нашите са били там, както твърдят, Керем да беше поел инициативата и той да предложи брак на Ханде на сцената. Представям си какъв фурор щеше да предизвика. А Кенан и на тях щеше да изпее същата песен. Сега таблоидите щяха да пишат на първа страница "Шок, Шок, Шок..."

Понеже няма кой да ме покрие се саморедактирам.

Е, не ги оставят на мира папараците. Дебнат от всеки ъгъл. Това е ново от днес.

Последна редакция: пн, 20 сеп 2021, 14:53 от БлагаВест

# 418
Понеже няма кой да ме покрие се саморедактирам.

Е, не ги оставят на мира папараците. Дебнат от всеки ъгъл. Това е ново от днес.

Идвам да те покрия и да кажа, че не са нови снимките. От май месец миналата година са, преди да започнат снимките на сериала. Simple Smile

# 419
Да, фандомът знаят баба си , да не са им светили Stuck Out Tongue Winking Eye Joy
Как сте луди дружки ? Hug
Ще ми се да отложат пътуването си ( Ханде и в Турция може да се обучава , нали ? ) и да ни изненадат с някой нов проект Grinning

Под нов проект имаш предвид едно сладичко вързопче в син или розов цвят, нали...?! Това ще им е най-успешният проект евър, си мисля... People Baby И най-красивият..

Общи условия

Активация на акаунт