Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 103)

• 37 291
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
  • Кърджали
Приятно гледане на втори епизод.
Може и аз да се включа в гледането, ама ме е страх че почна ли, ще се спрс в три през нощта. А още не мога да се наспя след последнивт ми дизи-маратон.
Скрит текст:
Но пък трбява да загледам нещо, докато качат в ютуб новия епизод на шоуто на Ибрахим Селим. А до тогава имам време точно за една серия на Почукай на врата ми.
Аз Джем Йълмаз го харесвам. Вярно, като визия никакъв го няма, но като комик е много добър. Като имам нужда да се посмея си пускам откъси от негови шоута. А знаете, по принцип не обичам комедийни неща.
.
Злати, добре дошла в клуба 😁😍 Виж сега, за този симпатяга си заслужава да пренебрегнеш пруятвлите 😆😃😉

# 541
Момичета, аз имам още един "тъп" въпрос
На Ханде миглите естествени ли са?
 Преди няколко години ме посъветваха да си отрежа малко от моите около 0,1 мм и те ще ли да пораснат много и да станат дълги и извити по естествен начин, нямало да има нужда от спирала, но ме достраша.
Сега като гледам Ханде как мига като сърна започвам сериозно да обмислям идеята да пробвам, ако са и естествени де.

# 542
Алекс, познато ми е - заплесна се по нещо до 2-3 през нощта, а трябва да ставам в 6-7 и сутринта не знам къде се намирам Joy

Злати, чудя се и аз за миглите... Не е невъзможно да са естествени.

# 543
Марги, като гледам девойчето каква газела е, съм на път да пробвам, малко ми трябва.
Как съм го изтървала този сериал. Голям сексуален заряд има между двамата. А съм на 2 серия. Ще ми трябват много здрави нерви да издържа до следващата сряда. Но ще го приема като предизвикателство и ще се постарая.
Вие нали ще пуснете фраг Wink какво ме/ни очаква в 3 еп.
И аз бих подписала всичко, ако насреща ми е такъв мъж, като Керем.

# 544
Доколкото съм чела инфо, миглите на Бамби били естествени. То по принцип на нея природата е давала, давала, че чак се е забравила ..... нашето момиче си е съвършено.

# 545
А знаете ли какво пише в този договор?
Някъде из темите има ли го?

# 546
  • Кърджали
Марги, колко пъти съм се псувала сутрин.Още повече че изкарам ли няколко денонощия с малко сън стсвам неадекватна - говорят ми, а аз се чувствам все едно ми говорят на китайски. Всеки пътд това си казвам, че ще си лягам като хората. Затова снощи си легнах в 2, вместо в 3 😂😂😂😂

# 547
И аз това щях да попитам, има ли инфо за договора

# 548
  • Кърджали
Злати, Диамантче, по едно време го бяха показвали този договор в Туитър ли, къде беше. Вече не помня точките. Но някои от тях бяха, че Еда трябва да придружава Серкан навсякъде и когато той поиска, че трябва да ссе пообразова на твма астрономия, че Серкан няма право да я докосва. Вече не го помня, а май го бях превеждала, но абсурд да го намеря в момента сред всичко, което съм писалал

# 549
Александра много благодаря за уточненията.
А Еда богата ли е, че баба и можело да и купи замък.

# 550
Благодаря ти, това съм го изтървала, а ми беше толкова любопитно какво толкова пише в този договор.
Злати, Диамантче, по едно време го бяха показвали този договор в Туитър ли, къде беше. Вече не помня точките. Но някои от тях бяха, че Еда трябва да придружава Серкан навсякъде и когато той поиска, че трябва да ссе пообразова на твма астрономия, че Серкан няма право да я докосва. Вече не го помня, а май го бях превеждала, но абсурд да го намеря в момента сред всичко, което съм писалал

# 551
  • Кърджали
Богата и проклета. Като с, тигнеш до сериите с нея ще разбереш

# 552
Заинтригува ме Wink
Значи Еда  е богаташка, да не излезе по-богата от този красавец
Но си обещах да не гледам предварително, така че ще си трая.

# 553
Заинтригува ме Wink
Значи Еда  е богаташка, да не излезе по-богата от този красавец
Но си обещах да не гледам предварително, така че ще си трая.
Не бързай с хапките, за да не се задавиш. После ще те е яд, че си го изгледала толкова бързо 😆

# 554
Злати, как ще си го причиниш това по епизод на седмица?! Толкова ли си търпелива Joy

Общи условия

Активация на акаунт