Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 103)

• 37 080
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте весел ден ви пожелавам
Ханде си е сложила снимка на профила в Spotify

Този фотограф Cem Talu вчера е  публикувал снимката  - от Лос Анджелис / 2018

Последна редакция: пт, 24 сеп 2021, 11:18 от sani1212

# 661
  • София
Както казва Ханде: "Останете близо до хора, които се чувстват като слънчеви лъчи".

Кои са тези хора, на които спокойно, без да се замислиш казваш: "Ти си моето съкровище".
Съкровищата на живота ти са  хората, които докосват сърцето ти, времето което споделяш с тях, моментите които спират дъха ти, радостта която прониква в сърцето ти, тишината която обгръща душата ти, моментите на дълбок мир, страстта за нещо, сетивата ти, благодарността  за богатството, което ти дават...

# 662
# 663
  • София
Подгряването на Verissimo за утре продължава. Този път с актуална снимка.

Гледам щастливата и жизнерадостна Ханде и се питам, кой ли я е снимал в нейния двор.

Първият, за който се сетих, е този толкова неустоим и сексапилен младеж! Нейната най-щастлива и весела част от живота й!

Последна редакция: пт, 24 сеп 2021, 14:22 от БлагаВест

# 664
Линде, голяма сладурана си. Relaxed Този твой позитивизъм за Ханде и Керем така ме зарежда. Sparkling Heart

Sparkling Heart

# 665
Smirk

Еее, тази сцена толкова непринудено я изиграха двамата, че все едно е нямало десетина души около тях, които се суетят и снимат.... Толкова заряд, интимност и чувственост притежаваше този момент... Cupid Дори гласовете им бяха леко приглушени и дрезгави от чудесно изиграното еротично напрежение между тях.. Ама дали беше просто изиграно, или пък си беше чисто реално усещане.... Еееееееее, там един Аллах знае... Sparkling Heart Smirk

Последна редакция: пт, 24 сеп 2021, 15:42 от mury9

# 666
Има още една класация, в която да подкрепите Ханде.

https://www.thetopfamous.com/the-most-beautiful-and-famous-actre … n-the-world-2021/

Керем и Хектор, но мисля, че не са нови. Simple Smile

И понеже и мен няма кой да покрие, се редактирам.

Последна редакция: пт, 24 сеп 2021, 16:17 от midnight__sun

# 667
Ох тия дни водя борба със себе си да не загледам пак ШМ искат ми видео след толкова години без да мислят колко ще страдам.Айъп! Да имам голяма слабост към Йиит и Сибел ама не е честно това го приемам като удар в калбито ми.Но аз нямам и муза правя клип веднъж на пет месеца страшна работа стана не мога да се позная.

Прекрасните Кълъч какви хубави неща каза Керем при Ибо Селим като видя Шюкрю на снимката дано пак си партнират толкова ми се иска такова нещо бяха неразделни на сета на ШМ няма да забравя еуфорията която имаше около първия филм на Шюкрю много милички ми бяха всички как го подкрепяха.
Ейваллах липсва ми този екип и сериал с ръка на сърце го казвам и Керем с всички си остана близък с някои повече дори.

Като видя Хектор ми става още по мъчно всеки път.

# 668
  • София
Слънчице, 

Този позитивизъм ме е съхранил. Това е, което дава стимул и сили на човек да продължава напред.
А специално за Ханде и Керем, нещо отвътре винаги ми е казвало, че те са родени един за друг. А аз много рядко се заблуждавам.
От вчера ми се върти една натрапчива мисъл. Какво ли ще изненада Керем нашата Бамби за рожденният й ден. Вярно, че има още много време до тогава. Но, не знам защо, ми минава една мисъл. Дано да позная. Не искам да я изричам на глас, за да не се загуби магията.   

Само погледнете тези снимки от промото на СЧК. Още тогава от тях  пръскат флуиди. Те самите дори още не са подозирали, какво ще се случи. Но телата им, усмивките им, жестовете им говорят достатъчно. Винаги от страни нещата се виждат най-ясно.

# 669
Нямам нищо за казване, влизам да се отчета за днес Stuck Out Tongue Winking Eye

Диди, не се изненадвам , че се е сближил с колегите, изглежда ми доста открит човек, който лесно се сприятелява и след това няма значение всъщност колко време не сте се виждали , приятелството си остава. В тази сфера , в която работят е наистина важно да са сплотен екип и да няма напрежение , като чета какви скелети от гардероба вадят някои журналисти за други кастове на други сериали, лошо ми става Joy Мисля, че и детството на Керем го е направило такъв , живее на бързи обороти , няма проблем да сменя локации, колеги и да се сприятелява бързо. При едно такова детство като неговото имаш два варианта, или ще станеш човек на света, отворен и открит или обратното - затворен и вълк единак. Радвам се, че при Керем е първото. Sunglasses

# 670
Ново:

Линде, нещо такова ли ... ? Wink

# 671
Слънчице, 

Този позитивизъм ме е съхранил. Това е, което дава стимул и сили на човек да продължава напред.
А специално за Ханде и Керем, нещо отвътре винаги ми е казвало, че те са родени един за друг. А аз много рядко се заблуждавам.
От вчера ми се върти една натрапчива мисъл. Какво ли ще изненада Керем нашата Бамби за рожденният й ден. Вярно, че има още много време до тогава. Но, не знам защо, ми минава една мисъл. Дано да позная. Не искам да я изричам на глас, за да не се загуби магията.   

BellДали пък една и съща мисъл не ни е в главата? Ами, трябва да познаем...в добро и зло, в здраве и болест, в богатство и бедност...Хайде, моля, няма да я пиша цялата. Пу, пу да не ги урочасаме.

# 672
Хектор и Керем в Braveborn вчера

Керем в програмата Verissimo

# 673
Миси, гледам на тази снимка, която си донесла освен вода на масата има и кърпички за госта. Дали ще го разплакват или ще го препотяват с въпросите си , как мислите ? Joy

# 674
Днес и аз си го помислих. Дано да познаем
Линде, нещо такова ли ... ? Wink

Общи условия

Активация на акаунт