Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 103)

• 37 067
  • 740
  •   1
Отговори
# 705
АсДор водят брех.
 Много е сладък Онур много ми е симпатична и девойката която му партнира. Напомнят ми на ЗейКер готини са аз гласувах за моите хора просто това лято нишо друго не ме закова така както те двамата въпреки,че са много назад.
Харесвам лоши момчета знаете....

Ех супер е този фандом ама

# 706
Знае ли се как става номинацията и гласуването - феновете или специално избрано жури определя победителите?
Както може би знаете, всяка година в Турция се връчват музикалните и телевизионни награди Altın Kelebek. Цялата церемония се излъчва по турския канал Kanal D, като тази година ще се проведе на 5 декември. Надявам се да оберем наградите!🤞🥰

Като се замисля, Ханде и Керем доста събития посетиха и ще посетят до края на годината. Тепърва предстои премиерата на историческия филм с Ханде-Mest-i Aşk. Май и филма, в който Керем си партнира с Ирем Хелваджиоолу-Eflatun, се очаква да излезе до края на годината.😁
В тази класация изоставаме
https://listeland.com/yeni-sezon-itibariyle-en-uyumlu-dizi-ciftl … isi-odullu-anket/
(копирам инструкциите - изтрийте си хронологията и гласувайте многократно)
Не мисля че изоставаме току що гласувах и имаме 33 % мисля че сме първи така смятам.

# 707
Тази година на 21 октомври за 8-ми път ще се проведе събитието "Pembe Top Sahada". Организира се от Медицински център Анадолу и Спортен клуб Анадолу Ефес. Вероятно знаете, че месец октомври е Световният месец за борба с рака на гърдата, а проектът има за цел да повиши осведомеността на жените за това коварно заболяване. Всяка година различна популярна жена от Турция взима участие във въпросното събитие, като преди началото на мача хвърля розова баскетболна топка, а двама противникови играчи се опитват да я вземат. Миналата година беше Неслихан Атагюл, но заради ковид не се състоя мач пред публика, а тази може да бъде Ханде. Можете да я подкрепите, като коментирате с името й под тази публикация в инстаграм:https://www.instagram.com/p/CUJ5LhIqg6H/?utm_medium=copy_link
Оставям няколко снимки от предни години.⬇️
Скрит текст:

Знае ли се как става номинацията и гласуването - феновете или специално избрано жури определя победителите?
Не е с гласуване, а журито номинира.
И между другото, забравих в предния си пост да спомена, но наградите на Altın Kelebek са едни от най-престижните в Турция. Провеждат се още от 1972 г. Аз лично ще умра от кеф, ако вземем поне 2-3.😁

Последна редакция: пт, 24 сеп 2021, 21:55 от Анонимен

# 708
Стори от Елчин, една прекрасна усмивка за всички ви изпращам от това вечно усмихнато момиче - прекрасната Мело

# 709

Оле, майко.... Това, ако е Бюрсин, то той скача като млад сръндак направо.... Wink Ама и как няма, като до него плътно е Бамби... Smirk Ще ме убие тоз Керем, честно... Blush

https://twitter.com/i/status/1441453135025823745  И нещо, което много ми хареса... Бъдеще неопределено... Представям си Керем така със своето дете, а Ханде доволно да ги гледа отстрани и да им се радва...

Последна редакция: пт, 24 сеп 2021, 22:18 от mury9

# 710
  • София
Бива си го и в танците Керем.

# 711
Бива си го и в танците Керем.

Поне е ритмичен, нали?!... НЕма да му се опре "Бяла роза", смятам.... Smirk

# 712

Специално за mury9. Heart Eyes
Много сладки наистина.

Надявам се ще продължите момичета да сте така активни тази вечер/утре - по-лесно е когато предстои пускане на нова тема...

Последна редакция: пт, 24 сеп 2021, 22:35 от Margarita N.

# 713
  • София
Цитат
Ханде Ерчел е красива и тя е изключителна.
Искам да мога да живея свободно с човека, който съм избрал
.

# 714
  • София
Среднощен привет, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Благодаря ви, че сте все така активни в публикуването на новини, снимки, клипчета и изобщо всичко, свързано с Керем Бурсин и Ханде Ерчел! Аз ви чета при всяка възможност и при всеки удобен случай се включвам в темата! Радвам се на всяка новина от нашите любимци и се вълнувам заедно с вас! Heart

Оставям ви няколко снимки на Ханде Ерчел от 2018 год. от фотосесия в Лос Анжделис на споменатия днес от sani1212 известен турски фотограф Cem Talu. Надявам се да спомогна за изписването на темата, а снимките на чаровната Ханде да ви донесат красиви емоции!

Спокойни и прекрасни сънища! Nature First Quarter Moon With Face

# 715
Добро утро момичета. Пожелавам ви една спокойна събота изпълнена с много положителни емоции. И да ви напомня да сте пред екраните днес за интервюто на Керем по накалн 5.

# 716
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен съботен ден изпълнен с много положителни емоции и добро настроение Wink

# 717
Ще последвам примера на nrgmama Hug Една красива Ханде и от мен.

Как мислите, днес дали ще ни пуснат фраг? Joy

# 718
Да  се надяваме да ни пуснат фраг Margarita N.

И още малко снимки от архива на Ханде.

# 719
Привет и от мен Coffee
Дано ни  пуснат фрага преди интервюто на Керем Smiley

Общи условия

Активация на акаунт