Ех, Канада- бъдещи и настоящи Мами- част 9

• 19 368
  • 283
  •   1
Отговори
# 60
Майчета,

давайте насам снимки от маскировката, да се учим за догодина ние с по-дребните бебоци.

В нашата градина по-скромно е било - без маскировка, но пък са яли тиква Mr. Green

И аз съм се запасила с бонбони и чакам, но може и никой да не дойде. Вас навестиха ли ви

Щастливче, а ти за винаги ли си заминаваш за България

Чао и приятна вечер

# 61
Каролина как сте с Мони той ще има ли костюмче за хелоин?

Добре сме. Използваме хубавото време вчера и днес да ходим на разходки. Костюмче си няма, но за догодина ще го издокарам. В момента чакаме с Мони да минат някои маскирани човечета, но още никой не се е появил. Сещам се, че миналата година в Монреал на този ден едно дете ми изкара акъла облечено като черна котка и нарисувано по лицето с мустаци.
Poupon, Щастливчето е написала, че ще си ходи за 1 седм.
Щастливче, Лек полет ти желая и приятно изкарване в Родината. Всъщност ти може вече да си пристигнала, нали пътуваш днес ?!?!
Yoni bonboni, аз ползвам бутер тесто на President's choice. Преди това съм купувала едно друго, на което вече не помня марката, но не беше добро.

# 62
Здравейте момичета  Hug

trick-or-treat
Току що се прибрахме с една торба, пълна с лакомства  smile3521
Героите са уморени и спят, а мама Гери бърза да се похвали с най-хубавата тиквичка  Hug

http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=1445879

Редакция: не съм сигурна дали първият линк работи, затова ето и друг за всеки случай:

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=73601&photo=5

Последна редакция: ср, 01 ное 2006, 04:59 от Gery R.

# 63
  • Vaudreuil Canada
Гери първия линк наистина не работи ама на втория сте направо неотразими и каква усмивка му дръпва малката сладурка ... нямам думи много готина тиквичка  Laughing

# 64
  • Canada
Привет мами и кандидат такива  bouquet
Аз днес си имах една принцеска Grinning Снимах я, но сега ме мързи да вадя снимките Embarassed
Гери, прекрасна е тиквичката. Много ми се иска да я нагушкам, домъчняло ми е.

Трябва да се отчета момичета, че както не си пишете никовете, като ми пращате чековете, съм оплела конците Embarassed
Преди няколко дни бях писала, че съм получила чекове от Debra и Чочо, а всъщност от Debra (благодаря ти  bouquet) чека дойде днес, а предишният е бил от silvia_alexis. Силви, извинявай за недоразумението  bouquet
Миналата неделя купих 5 пъзела и 10 пакета с балоно-топки (общо 40бр.) за сумата от 17,10$.
След обмяната на чековете на Силви- 10$ и Чочо - 20$, имахме 301$ в брой.
 301$
-
  17$
--------
284$ в брой - налични
+ чек за 15$ от Debra
+ 5 пъзела, 10 пакета балоно-топки (утре ще ги снимам за да видите как изглеждат) и 2 пакета мъшмелоус.

По случай днешния празник бях накупила разни сладости. Утре ще видя какво е останало и смятам да заделя и изпратя и нещичко от тях.
Тъй като нещата които ще изпращаме се оказаха доста обемисти, мисля за сега да се ограничим с покупките и да остане това, което вече имаме + парите в брой както писах и преди - 100$ за памперси и 100$ за плодове и вафли.
Казвайте си мнението момиета, съгласни ли сте? Имате ли други предложения? Винаги може това, което е купено да остане за по-нататък и да се купи нещо друго за изпращане.
Да не забравя, при следващото ми ходене до Wal Mart ще купя 2 шампоанчета с купончето от Краси (сега ще поръчам и аз, така, че може да станат и 4-и).

# 65
  • Canada
Линкове към снимки на пъзелите и балоно-топките:
http://ca.pg.photos.yahoo.com/ph/sneji03/detail?.dir=c999re2& … 2.jpg&.src=ph - както се вижда на снимката диаметърът им е към 50см. и са направени от много здрава гума. До сега нямам случай да се е спукала някоя, а момичетата си играят много с тях.
http://ca.pg.photos.yahoo.com/ph/sneji03/detail?.dir=c999re2& … 2.jpg&.src=ph - глеедах да избера пъзели по-лесни за нареждане, с по-малко части и разбира се - приятни за окото.
Имам 50 опаковки с дъвки "Dubble bubble" и смятам да изпратя и тях - би трябвало да стигнат за всички деца от някой дом (по 5 бр. дъвки в пличке са) - http://ca.pg.photos.yahoo.com/ph/sneji03/detail?.dir=c999re2& … 2.jpg&.src=ph

Надявам се, че линковете се отварят.

# 66
Здравейте Хелоинки Hug

Вчера неможах да ви честитя празника и затова го правя днес

Гери, снимките са ти разкошни, гледах ги преди малко в другата тема.

Ние вчера бяхме на наши приятли на годишнина от сватбата им и не можахме да се включим в празника, който вилнееше на нашата улица. Не бях вижадала такова нещо. Беше супер, но за съжаление, видях само през прозорците на колата, когато излизахме.
Ерик е имал парти в детската градина. Довечера като се прибера, ще ви пусна снимки на маминия скелет Joy

Снежи, чакам и от теб снимчици. Радвам се, че си ми получила чека.

Каролинка, Честит Рожден Ден на патерица. Бъди много щастлива  bouquet

Rosist, бързо оздравяване  bouquet

Щастливче лек път и хубава ваканция

Мимка ти защо ми се криеш, че си ти? От последният ти постинг разбрах Heart Eyes Hug
Да нацелуваш Димито и Марчелка и да ми се обадиш, за да се видим

ДИДКА, къде си, липсваш ми?

Лек ден момичета Heart Eyes Hug  bouquet

# 67
Снежи здравей, това което си взела е много хобаво и мисля 4е дацата ще се радват много/особенно на тези балоно-топки,пиши от кьде ги купи/.За парите сьм сьгласна да се изпратят,но $100 за плодове и вафли не са ли много newsm78, неможе ли да им се вземат например 4аршав4ета или бельо,4орапи такива неща от които децата имат по-голяма нужда.

Лек ден на вси4ки.

# 68
  • Canada
Здравейте и от мен момичета Hug

Гери, тиквичката ти е страхотна. По сладка не съм виждала.
Да я нацелуваш и от нас.

Снежи, и аз искам да знам от къде си ги взела тези балоно-топки, много ми харесаха. Мисля че децата ще се зарадват много и на пъзелите.
Чакаме снимките на твоята красива принцеска.

Чочо и на твоето сладко скелетче също.

Ние тази година пропуснахме маскировката, но догодина ще наваксваме.. Вече имаме идеи Simple Smile

Красив и слънчев ден и много челувки на малките сладурчета от нас с Благи Hug

# 69
Здравейте госпожи, нашия хелойн мина много незначително. Нито видяхме нещо интересно, нито деца дойдоха при нас. За това сега ви черпя виртуално с всичките бонбони, които останаха. Сигорно следващата година, трябва да вземем пакетирани моркови и др. зеленчуци, та поне да се тьпчем сьс здравословна храна. Срещнах една майка, с бебе на Крисивата вьзраст и и казах, че догодина трябва да им организираме парти в блока. Мисля че сме общо 4 човека с деца на близка вьзраст, но за сьжеление сме само на здрасти.

Мамчета, дайте ми сьвет. Гледам днес че на Криси венеца му е синкав. Мисля че скоро зьб ще се покаже, защото е набьбнал. Става вьпрос за горните предни зьби. Само единият е синкав, другия е добре. чудя се дали не е от падане и дали е опасно. Някой има ли опит с тези неща. Може би да се обадя да питам доктора. Не искам да правя голям вьпрос от това, но не ми е ясно, дали е проблем.

Sneji Ти си страхотна, не те познавам лично, но ти си роден организатор. Голям отчет си дала, та чак и сьс снимки. Каквото си взела е чудесно, а разпределението на парите е добро. Пресни плодове са винаги нужни за децата. Това което Кивито  предлага за завивки е добра идея, но не мисля че може да вземем толкова много, сигорно един комплект е поне $10, а плодове, могат да се купят в мнгоо по големи количества.
Gery R. Страхотна е Ивонка, най-ф-хубавата тиквичка е тя. Като гледам снимките, ми се струва, че тя много прилича на баща си ( предполагам че това е той на снимката с нея)
мама на Раян Нищо не казваш как мина при вас и имахте ли много посетители. Останаха ли ви бонбони?
Калида Как мина при вас, каква беше Дана и напьлнихте ли торбата.

Лека вечер

# 70
Здравейте моми4ета,

Нямах много време за форума покрай преготовленията за Халойн, който пренима пове4е от 4удесно, бих казала даже прекрасно. Раян и Филип (на Зо) бяха 2 сладки, страшни Wink лъв4ета. Децата много се забавляваха и времето беше много хубаво, след като им дотежаха торбите с лакомства взе да им омръзва Laughing но не даваха да им помагаме Grinning Вси4ки комшии се бяха подготвили и о4акваха дечковците. От нашите лакомства останаха само 2 торби4ки така, 4е няма опасност от напълняване Grinning  Ето и няколко снимки

# 71
Ах, Краси, ама сладури тез, двамата, да ги изядеш!

Chrisimommy, правилно ти се струва  Joy Често ме питат дали това дете изобщо е мое  Joy

Момичета, благодаря ви за милите думи за моята тиквичка  Embarassed Ако не е нескромно - още снимки  Embarassed

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=73601&photo=1

Благодарности на SweetyP за хубавите снимки  Hug

Момичета, Скуеър Уан пита за нас. Така дочух. Кога ще се съберем пак?

# 72
Супер са снимките!!! Много сте готини всички! Голямо настроение, хей   bouquet

# 73
Снежни привети, Канадски Момичета!

Вие все още ли си нямате сняг, не Ви ли липсва, толкова е хубав и мекичък, или да си го държим само тук, а?! Hug

...Ако не е нескромно - още снимки ...
Гери, съвсем не е нескромно, дори сме Ти много благодарни. Тиквичката Ти е много сладка, но и Ти Мамо изглеждаш перфектно, такава свежест и усмивка блика от общата Ви снимчица с Ивонка. Hug
Краси, много Ти е сладко малкото лъвче. А как изкара при старите хора, зарадваха ли ги дечицата?
Снежи, поздравления за това което Си направила с парите, нещата за БГ, опаковането и всичко. Просто нямам думи! Hug
Росист, оздравя ли Благи?
Мимката, как е изкарала Марчелка? А пчеличката- Дими, как е? Hug
Чочка, ама и Ти ли незнаеше за Мимката? Добро прикритие Си е направила, явно, и Йонката я разконспирира впоследствие. Купи ли гумите? Hug
Крисимам, явно чакате зъбче. Дано по- лесно да го изкарате тоз период, при нас беше свързано с дълго стоене на гърдата, но то всъщност ние така винаги ги изкарваме дори и сега. Hug
Кивито, как Сте с Кими, оздравя ли мъничето?
Каролинка, целувки за Мони!
Йонка, намери ли хубаво бутер тесто? Как беше Твоята Тиквичка в яслата, хареса ли й празника?
Пупонка, а как са им давали тиквата в градинката, варена ли или на супичка, ние с Дана засега сме само печена на фурна и я харесва доста?! Hug
Шеметче, Дензъл, Дот, лека бременност и повече поводи за усмивки ви желая!
Кроко, Писанка, как сте с Майчето и Ивето? Хайде събирайте Се на Скуеър Оан, Гери каза че питал за Вас! Hug
Гаргамелчо, къде Се загубихте с Викторийка?  Hug
Щастливче, приятни мигове в Родината! Hug
Нади, как Сте с Дени, намери ли хубаво местенце за РД? Hug
МИНЕрВА, как е Дамянката? Хареса ли му празника в градинката? Hug
Тути Фрути, Мамамаша, Ниара, Радостче, , къде изчезнахте, Момичета?! Hug
Силви, лека работа и учене и целувки за Коко! Hug
Силвия Алексис, доволна ли е малката Принцеска от празника в градинката? Hug
Чудя се коя първа от Дидолинката и Холи ще Се появи при нас?!  newsm78 Липсвате ни, Момичета, чакаме Ви! Hug
Поздрави и за Вас в БГ- Хеситантче, А-Тита, Дивианка, Миленка! Hug

Лек и хубав четвъртък Ви желая!

# 74
Здравейте Мами!
Пожелавам ви прекрасен ден, независимо от времето  Hug

Ryan's Mom,  Gery R страхотни снимки. Много са сладки маничетата ви!

Общи условия

Активация на акаунт