Ех, Канада- бъдещи и настоящи Мами- част 9

• 19 357
  • 283
  •   1
Отговори
# 180
Привети и от мен!
Моята седмица далеч не е свършила за съжаление Sad
Но ще почивате и заради мен  Praynig

Много ви благодаря за милите думи  Hug

shemet_neveroiaten, да, хич не ми личи. Въобще трябва да кажа че съм бременна за да се разбере Simple Smile
Предполагам още е рано, знам ли Simple Smile Но се радвам,че е така, защото е по-лесно за път. Пък и първият ден бяхме изходили 8км  Crazy..... нямаше да е приятна картина с голям тумбак Simple Smile
Ти как се чувстваш? Все още ли работиш?

Chrisimommy, сега ще дам разяснение Simple Smile
Първите 4 са от Канкун. Както се вижда на снимка 1, това е хотел Риу. Ние стояхме в 2 такива - изглеждат като палати, но не са ми предпочитание за лична ваканция.

Игуанката се моташе на път за лобито, но не помня кои хотел беше  Rolling Eyes

На снимката с мъжете във весели костюми - така ни посрещнаха в хотел Reef Playacar, който се намира в близост до малко градче  Playa del Carmen.

Следващите 2 са от плажа на 3тият хотел, където стояхме - близко до Тулум.

На тази, на която съм пред клъм "Бонго" - всъщност е Коко Бонго и е известен клуб в Канкун...само преминах транзит  Flutter

Предпоследните са от гала вечери в хотелите,които ни посрещнаха. Имахме 2 вечери със марячи... Забавно е доста, но аз се наслушах достатъчно Simple Smile

В общи линии това е разбора Simple Smile

Дидка, страхотни снимки. Много си хубава на сватбата ! А булката невероятно ми заприлича на една моя позната, почти се обарках дори.

Кроко, това за автобуса е странно, но далеч не е невъзможно. Не съм се взирала дали помагат на майки с количките, но ми е правило впечатление, че някои шофъори са много любезни, а други абсолютно безразлични.
В подобен случай не е ли възможно да се поиска помоща му? Вече ако се откаже, мисля че е повод за оплакване.
Признавам, че не съм попадала в подобна ситуациа.

Лека вечер на всички, както и весел уикенд !  Hug

# 181
Мами в Торонто, ето ви линк кьм неща които се организират в Торонто до Коледа и има и доста безплатни мероприятия.
http://toronto.com/guide/festive

# 182
Добра ви вечер, и от мен Канадски Момичета!

Крисимам, честито Ти почти проходило юначе. Май скоро прощъпулниче ще правиш?!
Чочка, а какво стана с визата на Майчето Ти, изпрати ли поканата и док- тите до Букурещ?
Каролинка, а ти отказала ли се да каниш Майчето Ти, или Тя все още не иска да пътува по самолетите сама?
Кроко, успех със захранването на Мая! Аз започнах с оризова кашичка, след това минах през овесена, ръжена и чак след това минах на зеленчуци и най- накрая плодове.
Гери, а ти започна ли да захранваш Ивонка?
Пупонка, тез почивни дни Татито Ви пак ли работи или сте си заедно?
Дензълче, много хубави снимки- топли, слънчеви и усмихнати. Да Ти пиша че Си много хубава бременелка означава да повторя другите преди мен, но това е истината. Какви са тез дъждове при Вас и евакуации, дано по- скоро ви отмине дъждовният фронт. Лека работа утре!
Нади, Писанка, Гери, Кроко големи сте сладурки на Скуеър Оан.
Шеметно невероятната Бременелка, беше ме питала за зимата тук и в Монтреал, ами просто тук е по- дълга, но не са чак толкоз ниски температурите, но на мен вашият град ми е слабост така че и зимата там я харесвах много. А Майчето за колко време идва?
Дидолинка, много са ти хубави снимките и от сватбата и от РД. В кое клубче правихте РД, /много Ти отива червеното поло/, Ти ли си майсторка на тортата?
Йонка, как сте с малкото Бонбонче?
Мимката, кога ще започваш с коледните украси, Марчелка не напирали ли вече за елхичка?
Щастливче, Ти с таз БГ ваканция май имаш вече сбъднато писъмце до дядо Коледа?!
Тути Фрути, как върви работата?
Силвия Алексис, ще го започват този курс за който се чудеше?

Приятна и почивна събота Ви желая!

# 183
Здравейте моми4ета,тези дни нямам желание да пиша,много ми е мь4но и тежко на душата,защото моята любима баба по4ина преди 2дена  newsm45 опитвам се да не мисля за това,за да не се отрази на малката, но ве4ерта когато сьм сама се оставям на болката и сьлзите които и в момента напират в о4ите ми. newsm45
Тази ве4ер излезнахме малко да се разсея и купих най-после и коледните карти4ки, но незнам какво да пиша за пожелания ако някой знае хубави сайтове с интересни пожелания, моля да ми ги напише.
Това е за сега не ми се пише пове4е.
Лека ве4ер на вси4ки.

# 184
Kivi, не те познавам лично, но ми се иска да ти дам кураж  в този труден за теб момент.  Praynig Любимите хора винаги са с нас, дори и когато не са вече на тази земя. И аз се разделих с моите баби и дядовци през последните години и наистина е тежко Cry Вярвам, че любимата ти баба сега е на по-добро място Praynig

# 185
Здравйте мили момичета Hug
Кивито моите съболезнования за баба ти Sad знам колко ти е тъжно в момента, опитвай се да се разсейваш с каквото можеш Praynig
Дензълче страхотни снимчици много си свежа и симпатична Hug
а местенцето където си била е красиво, романтично и екзотично Heart Eyes
Торонтянки Heart Eyes вашите снимки от срещата също са много хубави личи си , че сте си прекарали страхотно Hugдечицата са големи сладурчета
Калида как сте вие с Даничка Hug ние вече украсихме елхата и днес ще продължаваме с останалата част от апартамента Joy
Момичета да ви се похваля, че скоро ще си имаме гости от БГ Joy Joy Joy Joy
нашата баба ще ни погостува и аз съм на седмото небе от радосст, а за Марчели да не говорим, като чу че баба ще идва подскочи от леглото Joy Joy Joy
Крисимам честити ви крачета кога ще търкаляте питката Grinning
Йони целувки за малката бонбонка Hug
Дидка както винаги хубава  на снимките и на сватбата и на рожд.ден  Hugцелужки на МИКИ и ВИКИ
приятен уикенд мили момичета
ХОЛИ ние не сме те забравили да знаеш Naughty

# 186
Здравейте моми4ета,

Влизам за малко, дове4ера ще пиша пове4е и из4ерпателно.

Днес в Брамптън на Меин Стрит ще има парад на Дядо коледа и от 4 до 8 часа един у4астък от улицата ще е затворен за парада. Мисля да водя Раян и след това ще дам подробен от4ет Hug

Лек ден на вси4ки  bouquet

# 187
Привет и от нас, Момичета!

Кивито, приеми и моите съболезнования за Бабчето Ти. Каквото и да Ти кажа, няма да е достатъчно, само гушни Си малката кукличка- Кими и разкажи й за Твоята баба, Тя ще те разбере най- добре и на теб ще ти олекне.
Мимчето, аз все още не съм започнала с украсите, защото предчуствам доста счупени украшения в началото, но след седмица мисля да я подхващаме и ние елхата и къщата! А Бабата за колко време идва, това твоето майче ли е или на Тати Оги?
Краси, разказвай за парада. И как така ще посрещате дядо Коледа, като си нямате сняг, при нас и сняг и подобаващи температури за него си имаме. Hug Много ти е сладък Раян на аватара и в подписа! И ние утре ще ходим да посрещаме официално дядо Коледа.
Чочка, мина ли коляното и на Ерик удареното вече?
Дидка, чухте ли се с Мирото от Канадска земя вече?
Крисимам, а Вие ходихте ли да посрещате дядо Коледа някъде с Криската?

Хубава вечер от нас, мили Дами и дечица!

# 188

Кивито, и аз те прегръщам заради загубата, но това е животът, да не забравяме Cry

Ние си бяхме пак двечките днес, но утре и татито ще се присъедини към нашата весела дружина. Днес Софи пра с мене. Joy Трябваше да й изпера на ръка едни неща с петна и по едно време гледам награбила една от сухите дрехи и ме имитира. Направо щях да падна. rotfImbo

Торон`о мами,   newsm45 newsm45
то шансът да съм права беше 50 на 50. Дано следващият път имам повече късмет.

Дидка, направо супер снимки. Желая ви късмет на новото място и в новото начинание и само успехи!!! И да пишеш!!! Hug

Шемете, ама то време не останало, бебо скоро ще излиза. Сигурно много се вълнувате. А какви са идеите за име.  Thinking

Краси, казвай за парада, как е било- И тука имаше днес, но далече от нас и нямаше как да отидем. Но утре можем да водим хлапчо да го снимаме в един мол с дядо Санта Клаус - май така се пише на БГ, а. newsm78

Кроко, отваря ли се таблицата и въобще чете ли се, че нямаме лорд  Mr. Green ама как го написах - и не прегледах файла. Малката иска ли да яде по малко. Може да й свариш и обикновена тиква, също се харесва. Да е по-течно в началото и по няколко лъжички е достатъчто. Слагай и по малко кърма или адапте към пюретата и кашите - по-вкусно е за бебоците така.  Peace

Поздрави от нас  baby_neutral на всички малки и големи и още по-големи bouquet

# 189
Здравейте от мен, в момента слушам радио бг на интернет само с бг музика и много ми харесва, защото пускат стари и нови песни и няма никаква реклама. Хем сьм в течение на сьвременната музика, хем си припомням за старите времена.
kivito Приеми мойте най-искренни сьболезновамия. Винаги ми е било трудно да намеря думи на успоконие в такава ситуация, и знам колко е дьлбока скрьбта ти. Единствено се надявам че твоята скьпа баба е в един по добьр свят.

Kalida Мисля да направя прощапулник на Криси на рождения му ден, той направо си ходи вече, много е уверен, дори по малко пьлзи от преди. Само че не знам какьв е точно обичая за прощапулник и се надявам да ми дадете идеи.
shemet_neveroiaten Ти ще имаш декемврийско бебе, като моя Криси. На мен оригиналната ми дата за раждане беше 11 декември, но моя Криси си знаеше друго и се появи с горд рев на 18.
denzul Благодаря за разясненията, наистина е много красиво и за твой кьсмет си все още в пьрвите месеци и бременноста не ти е била проблем да патуваш. Кажи ми нещо обаче, в Мексико и карибските острови има ли голям проблем с храната и заразните болести. От времем на време чувам тази реклама, кьдето сьветват хората да се имунизират срещу Хепатит и други подобни и сьм останала с впечетление че вероятноста да се вьрнеш болен не е сьвсем малка.
Poupon И нашия коледен прад е утре и ние сме там, дори за наш кьсмет е близо до нас. А вашия татко, като работи в Сьбота, не си ли остава през седмицата един ден. Сигорно не ти е мнго леко като сте си само сьс Софи. Най-добре проучи какви мероприятия се организират в града или Отава и ходете да гледате. Знам че има доста безплатни неща. Аз понякога ходя с Криси в чаптар и гледаме книги там, много ми харесва, дори понякога свирят групи в книжарницата.
Mimcheto Тази гостуваща баба, трябва да е твойта мила майчица, супер ще ви бьде. Тя за пьрви пьт ли идва тук?

Момичета от моя прозорец гледам един корьб, направен от лампички и е много приятен. На много места в Торонто са направили фигорки от лампички и от днес ги показват, интересно ми е дали другите мами в Торонто са видяли тези светлинки, знам че в Мисисага на скуеар оне има такива.

Лека нощ ви желая

# 190
Пупон,
благодаря ти за книгата и за схемата. Вече ги прегледах. Малката яде по една-две лъжици и след това започва да ръмжи. Дано се научи да похапва малко.

Мама на Криси,
къде е парада, за да отидем и ние?

# 191
# 192

Щастливче, Ти с таз БГ ваканция май имаш вече сбъднато писъмце до дядо Коледа?!

Здравейте момичета! Направо не ми се вярва че толкова скоро съм си била в България. Все едно че е било в друг живот. Тук ежедневието ме грабна и завъртя от първия ден. Не че не ми харесва животът тук, ама тук е всекидневието, а там е непрекъснатият празник с приятелите. Ама това е положението... На Дядо Коледа съм поръчала и следващата година да ми осигури много пътувания, и те все по хубави поводи. И в България ако може Grinning

# 193
Здравейте прелестни канадски моми4ета,

В момента ка4вам снимките от Парада на Санта. Малко се поунесох в снимането, но и мъжа ми не остана назад Grinning той то4но се прибра от радота и като 4у за парад веднага реши да уаства Laughing Та, така не беше много студено, но хората се бяха подготвили, носиха си стол4ета и одеала Laughing ние тази година я карахме на крак, но за догодина ще знаем Laughing . Беще забавно, имаше много музика и атракциии, Санта събра писмата на децата за да знае какво да им изпрати за коледа Wink децата бяха много доволни, 4е ще полу4ат това което са си пожелали Grinning . Раян за сега направо си го е пору4ал, хи4 не раз4ита на писма Laughing Laughing Laughing поне тази година.

Ето и по-сполу4ливите сминки

Чочи мерси за хомеопати4ното лекарство ще го пробвам, 4увала съм много добри отзиви за хомеопатията. Може ли да ми кажеш къде мога да го намеря, 4е нямам жреме да го търся.

denzul прекрасна работна ваканция  Grinning и аз искам Grinning . Снимките са 4удесни, а ти си една прекрасна мацка Hug

КрисиМами какво става с вашия Санта Парад, ходих те ли или има още време. Чакаме снимки  Simple Smile

Дитка БГ Питка да не ни забравяш и да пишеш по 4есто как я карате Hug

Калидка да не забравиш да ни разкажеш за вашия снежен Санта Парад Hug

Каролинка аз захраних в края на 6-ти, на4алото на 7-ми месец със зелен4уково пюре (сладък картоф) преди това оба4е запо4нах да подавам сок (около края на 4-ти месец) на върха на лъжи4ката, колкото детето да се запознае с разли4ните вкусове освен млекцето на мама Hug

Моми4ата радвам се, 4е новият ни аватар ви е харесал Heart Eyes

Раян е по-добре, но все още има кашлица заради която немога да му бия противогрипната ваксина #Cussing out а ве4е е време, даже сме закъснели Crossing Arms

Лека ве4ер от мен и весела неделя  bouquet

# 194
Краси, парадът е бил много забавен, хубави и много снимки сте направили.

А да ви питам, ако от БГ пратят писмо на Санта Клаус зали ще получат отговор или е по-добре да му пратят мейл, за по-сигурно Ето и линка - за където се чудя
http://www.canadapost.ca/personal/dec/santa/writesanta/default-e.asp

Общи условия

Активация на акаунт