Ех, Канада- бъдещи и настоящи Мами- част 9

• 19 313
  • 283
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте мили мами Hug
Дими спинка и аз се възползвам от момента Grinning
Краси страхотно преживяване е било на парада Раян как реагира Joy
Калидка как сте вие с Даничка тя поръча ли си подарък от Дядо Коледа Hug
Ние сме в треска , че баба ще идва.Всащност това е моята мила баба, на Марчели и Дими прабабата и на майка майката Joy
нямаме търпение да изминат 10 дни до пристигането и.Тя иначе е свикнала защото ще и бъде за 2 път.Повечето Монреалски мами я познават. Grinning
Chrisimommy как мина вашият коледен парад Heart Eyes
Приятна вечер мили момичета и успешна седмичка Hugаз отивам да си дръпна една разкрасяваща маска Wink  bouquet

# 196
Добър Ви неделен ден, Канадски момичета!

Пупонка, от сега нататък започва веселата част на съвместният Ви живот със Софийчето- имитиране на всичко което правиш- физиономии, действия, звуци, Тя започва да преоткрива света. Страхотно изживяване е, да я нацелуваш от нас с Даничката.
Крисимам, за прощъпулника, Татито ни направи питка, която търкулнахме към наредени накуп наречени/ за определена професия/ нещица, а Даничка тръгна след питката. Детенцето ще си избере нещичко и така "избира" бъдещата Си професия, в кръга на шегата. Весел семеен празник е! А Ти на кой етаж живееш та виждаш светлинни фигурки? Честит Ти нов аватар!
Краси, много са Ти хубави снимките. А Раян какво си поръча на дядо Коледа?
Щастливче, а Ели и Любо отколко време не са си ходили до БГ?
Мимчето, твоята баба е направо герой, на колко години е?
Кроко, не се притеснявай толкова за захранването на Мая. Ти с какво я започна, с кашичка ли?
Дензъл, кога е Твоята почивка, като работиш почивните дни?
Хезитанче, как е в БГ коледното настроение?

Приятен неделен следобяд Ви желая!

# 197
Хайде и аз да се отчета за парада днес. Надявам се че може да отворите снимките. Да си кажа от сега, не хванахме Дядо Коледа, защото той беше от последните на парада, а ние си трьгнахме по рано.

http://s134.photobucket.com/albums/q102/chrisi05/?sc=1&addtype=local

# 198
Chrisimommy страхотни снимки,  Hugмоята Марчелка си позна всички приказни герои и само повтаряше
аааааааааааааа готскоооооооооооо Joy
лека нощ момичета  bouquet

# 199
Мама на Криси,
великолепни снимки. А ние не отидохме. Cry Много ме е яд. Нищо, другата година ще сме там първи.

# 200
Крисимам, разкошен парад сте гледали. Криси радваше ли се на приказните кукли?  Hug Ние с Даничка сега чакаме фестивала на коледните елхи който ще го откриват в края на месеца.

# 201
Мама на Криси - наистина страхотни снимки - и аз много обичам парадите Wink и жалко, че тук няма Tired

# 202
Здравейте момичета,  bouquet

Домъчня ми за вас, и реших да напиша два реда на тишина в полунощ Laughing
Крисимами, честито за прохождането на Криси, аз имам да се хваля със същата новина Laughing и нашите крачета от 2 дни са ходещи Laughing . Филип ходи с вдигнати нагоре ръце като си припява нещо поклащайки се  и изглежда като изпаднал в транс Laughing Иначе с буденията през нощта сме по същия начин, да си призная от недоспиване не ми остава време за форума Embarassed. А за прощапулника - освен питката се нареждат различни предмети от които бебока да си избере нещо и по това се гадае с какво ще се занимава в бъдеще Heart Eyes Аз го замислям за тези дни.
Кои Декември ти е Криската, ние сме на 12.
Denzul, колко е малък Ванкувър, няма да повярваш Laughing Вчера моите комшии (Галя и Стоян Петрови), с които живеем на един етаж ми казаха, че съвем случайно са се запознали със семейство българи, аз предположих че става въпрос за теб и съпруга ти и така се оказа, дори преди да прочета във форума че си травел агент и да гледам страхотните ти снимки Simple Smile А по повод професията ти - имам да те питам доста работи Laughing, надявам се на живо Heart Eyes
Калида, как прекарвате пред Коледните дни с Дана, как е времето при вас?
Дидка, надявам се, че се чувствате отлично в България и си отпочиваш, намираш ли я променена?
Писанка, как е Ивет с хапването?
Спокойна нощ на всички бебоци и мами   Heart Eyes

# 203
Торонтянки, включвам се набързо да кажа, че Нади_н в петък ще дойде в Мисисага и по повода се оформя срещичка. Моля желаещите да си помислят хууубаво ( hahaha Писанке) и да не се ослушват  Joy

# 204
Ей Гери,
и аз щях да напиша нещо подобно, но ти ме изпревари. Мами, имате доста време за размисъл.
Приятен следобед от мен!

# 205
Здравейте момичета, вчера се вбвсих, защото два пьти пиша в темата и двата пьти изчезва. Втория пьт мислих че сьм копирала текста, обаче се оказа че не сьм и се предадох.
Радвам се че ви харесаха снимките, найстина е доста весело мероприятие за децата. Единствено беше студено и аз се тревожих за Криси да не изстине. Учудих се на хората, които бяха дошли часове по рано сьс столчета и чакаха. Ние като тарикати, се скрихме в едно кафе и след това разгледахме пазара на Сен Лоренс и точно парада дойде. Дори си имахме много хубава гледка.
КалидаСега ще чакаме ти да преставиш Албьрта, ние в Онтарио вече се отчетохме. Тази работа с питка и бебето да я гони, не я знаех. Едва ли ще имам време да направя питка и за това ще пусна Криси сам да се оправя и да си избира професията. За сега като го гледам, много го бива по спорта, вече е толкова безстрашен и дори не лази много. Обаче горката аз, очите ми са на четири, защото той е много пьргьв. Както бях чела в една книга, той е бебе Худини, може да се вмькне през всякакви процепи.
МамаМашаРадвам се да те чувам отвреме на време и ти сьчуствам за безсьххите нощи. Криси е роден на 18 дек., така че твоя Филип е 6 дни батко. Криси като проходи, сьщо се се движеше с вдигнати рьце и мьжьт ми се смееше, че прилича на рак. Сега като ходи, дори разнася неща в рьцете си. А ти нищо не казваш, как вьрви захранването при вас и дали стана по лесно.
Каролина Благодаря за инфото за тестуването. Ако не го беше споменала, нямаше и да разбера за този тест. Като ходя на лекар, ще и кажа да ми направи.
Гери, Кроко Нали сьм си кифла, ще пропуснем и тази среща в ваща гоберния, но знам че ще си изкарате страхотно.

# 206
Привети, Канадски Момичета!

Мамамаша, честити Ти ходещи крачета на Филип. Приятно организиране на прощъпулника на юнака, то не е нещо особено но е тръпка да видиш своето малко човече да "избира професия"и да запаметиш таз случка за спомен. За времето тук, ами хубаво и снежно и студено! При вас намаляха ли вече дъждовете, доста говорят за вас по новините?
Крисимам, за нашият парад ще бъде сега в неделя, но незная дали ще се престраша да изкарам Дана за 1час навън, защото го дават -23оС. Целувки за малкото Ти спортистче!
Торонтските Мами, приятна Ви среща в петък!

Лека и хубава вечер от нас с Даничка!

# 207
Каролинка, а ти отказала ли се да каниш Майчето Ти, или Тя все още не иска да пътува по самолетите сама?
[

Калида, ле-лее колко е студено при вас. Колко е била най-ниската температура през зимата при вас?
За майка ми - не съм се отказала, а тя малко, по-малко взе да се престрашава. Много иска да си види внука и само кара Мони да и гу-гука по телефона.  baby_neutral Имам надежда, че напролет може да дойде, но ...
Та в тази връзка искам да попитам мамите, които са имали гости от Бг какво точно трябва да направим. Четох в другия форум, че трябва да подготвим писмо-покана. Има ли някакво стандартно писмо? Четох, че може да ни искат и Данъчна декларация за миналата година. После трябва ли да ходим в Консулството? Абе въобще не ми е ясно, така че ще се радвам Гери, Калида, Mimcheto и другите, които са имали гости и знаят нещо да споделят.
Chrisimommy, честити ви ходещи крачета. Много готини снимки сте направили. Догодина и ние ще идем да  видим парада. А за теста както вече ти писах става мноооооооого бавно. Аз още си чакам резултата.
Poupon i mamamasha, честито и на вашите бебоци за прохождането.
Момичета, весело изкарване на срещата. Ако бях по-наблизо и аз щях да дойда.

Приятна вечер на всички

# 208
Zdавеите на всички...
Каролинка, аз съм със свежо инфо относно поканата...на моита маика и дадоха виза вчера и съм много доволна че ще може да доиде.Относно писмото-покана ние отидохме, (всъщност само мъжа ми, защото тои изготви поканата само от негове име) до консулството в Торонто.Там има специални бланки-покани,които се попълват и подпе4атват,не помня колко струваше, някаде към 15$.Към документите приложихме още и employement letter от работата на сапруга, копие на Т4 форм-дана4ата декларациа, писмо от моя гинеколог че сам бременна и датата на термина.Също и банково извлечение на сметките,които имам.Това е, дано не съм пропуснала нещо...Успех и дано да дадат и на тоита маика също виза!...

# 209
Ние сме си изготвяли сами нещо като покана, в която основното е че каним еди коко си и че ще покрием всичките му разходи в Канада. Ето едно писмо-модел от Булуей:

http://www.bulway.ca/modules.php?op=modload&name=News&fi … rticle&sid=10

След това тази покана или декларация се заверява при някое оторизирано лице, последния път го направихме в нашата банка, но сме го правили и в общината (заверката струва 5 долара). Не знам в Онтарио къде може да се прави заверката. И ние така - документ от месторабота, но впоследствие ни поискаха и копие от данъчната декларация, така че набавете си ги и двете за по-сигурно. Успех!

Общи условия

Активация на акаунт