Предложения за странни, необичайни и интересни имена! - 34

• 25 076
  • 740
  •   1
Отговори
# 225
# 226
  • София
Туньо и Нело

# 227
Рубин Йорданов (от новините по Нова тази вечер).

# 228
Яким - бебе.

# 229
  • София
Една интересна комбинация - Елизабет-Богомила.

# 230
  • САЩ
В октомврийската групичка си имаме бебета Леон, Леонард и Матеа. Не са често срещани, харесват ми

# 231
А ние в нашата един Леандър. Като цветето (храста) Олеандър, но без О. Simple Smile

# 232
Яким имах съсед. Третото внуче на онази баба с кучето "Кир'ле" (Килър) 😂
От "Дами канят" мисля, че е доста популярно. "Да избягаме, Екиме!" 😜

Аз срещнах един Билян. При толкова мъжки имена, кому е нужно да преобразува традиционни женски, и обратното?

# 233
Каква е тази история с кучето и Кирилчо? Може ли да я разкажеш пак? 😃
Аз останах приятно изненадана от Яким. Много ми хареса, бебето е кръстено на дядо си, но аз съм срещала инето само като фамилно.

# 234
Яким зная само един Simple Smile Филмът "Дами канят" с покойния Стефан Данаилов, той играе автомобилен инструктор плей бой и името на героя  е Яким. От редките имена е.

# 235
Каква е тази история с кучето и Кирилчо? Може ли да я разкажеш пак? 😃
Аз останах приятно изненадана от Яким. Много ми хареса, бебето е кръстено на дядо си, но аз съм срещала инето само като фамилно.

То това е почти цялата история. Кучето - голям тигров питбул беше на най-големия внук, който като типичен тийн го имаше само за престиж и го беше оставил баба му да го разхожда. Та тя (едра жена, много проклета в детски ми очи) всеки ден се клатушкаше след кучето Килър и подвикваше "Кир'леее, Кир' ле, ела тукааа!".

# 236
Аниела на бабите Анка и Мариела.

# 237

Аниел и Петронел - братя. Синове на близка приятелка на мама и известни мъже.

# 238
  • София
Едвам с едно бебе - Гроздьо. 😒🍇
Имало някаква символика в името, но не разбрах каква

# 239
Една съфорумничка преди време беше написала, че Аниел и Аниела са полски форми на имената Ангел и Ангелина. Харесва ми Аниела. Точно Аниел и Петронел бяхме коментирали в предишна тема.

Леандър е герой от древногръцката митология. Името означава "подобен на лъв". Също ми харесва. Това име се среща и в Западна Европа. Има св. Леандър Севилски.

Яким е съкратена форма на Йоаким - от евр. "Бог ще утврърди".

Общи условия

Активация на акаунт