Кога се избира педиатър? Преди или след раждането

• 4 737
  • 32
  •   1
Отговори
# 30
Аз нямах проблеми с избора, защото по случайност семейната ни лекарка е педиатър. А записването на бебока става след като вземеш акта му за раждане - попълва се същата бланка като за избор на семеен лекар и стоматолог.  Peace

# 31
  • София
Избери го преди това, вижте се, поговорете, виж дали съвпадат вижданията ви, за да нямаш после грижи.Той/тя да е подготвен/а, че ще поема още едно бебе и такива разни рабоди, ест самото записване става след това, с документите, но вярвам, че предварителната уговорка  и "интервюто " не са излишна част Wink
Колкото това дали да е от районната поликлиника - не е задължително, но е хубаво да сте записан при такъв, който работи със здравната каса, а отделно можете да имате и някой частен. ние сме при една д-р в частна клиника, която работи с касата. Wink
Хубаво е да е близо до вас или да няма проблем да бъде повикан при нужда и да се отзовава бързо Wink

# 32
Привет!
И аз съм изправена пред избор на педиатър тези дни, но имам едно въпросче и бих искала да използвам темата, за да помоля за помощ Confused
Какви въпроси да задам на педиатър при срещата си с него? Какво е важно да знам за работата му?
Благодаря предварително на всички Laughing

Общи условия

Активация на акаунт