LOST - сезон три

• 44 227
  • 956
  •   1
Отговори
# 780
  • ES
Ето оттук, щом арената и замунда не ти дават регистрация

http://www.mininova.org/search/?search=lost

# 781
А направи ли ви впечатление ,че имаше надпис в страни от моста,където Джак искаше да се самоубива,аз не можах да го разчета newsm78

# 782
Ето какво копнах от lost-bg:

Приключенито на оцелелите от полет 815 ще свърши в края на 2010 година. ABC обяви, че LOST ще има още 48 епизода, разпределени в 3 сезона, всеки от които ще има по 16 епизода и ще се излъчва без повторения или почивки.

Изпълнителните продуценти Деймън Линделоф и Карлтън Кюз, които преди месеци казаха, че искат да фиксират крайна дата — около 100 епизод, отбелязват, че с тези промени епизодите стават 119 (третина от които изглежда, че ще са с ретроспекции за Джак) — подписаха споразумението договори за следващите сезони. Линделоф споделя с "Hollywood Reporter", че фиксирането на точна дата е "голямо облекчение. Сякаш до сега бягахме маратон, а сега за първи път знаем точно къде е финалът." Карлтън Кюз добавя "Сега можем наистина да разпределим останалата част от действиeтo по серии. Ние гледаме на LOST като на един вид мозайка. Сега остават само 48 заглавия, които трябва да паснат в мозайката и ние ще ги напаснем.... кое точно къде отива."

Дори копродуцентът J.J. Abrams, който сега прави Star Trek, казва "Това е правилният избор за серияла и неговите зрители. Нужна е голяма прозорливост, за да направиш подобен план. Аплодирам ABC и продуцентите за това!"

# 783
Поне косвено обясниха как може да са намерили самолета с хората на борда, всичките мъртви.

Я кажи, че нещо ми се губи този момент!

# 784
  • UK
Ами ако Наоми лъже, логично е да си е лъже и за това. Чарли каза на Пени че са оцелелите от 815 и тя не каза че са ги намерили всичките мъртви, а щеше, ако имаше нещо такова.

# 785
Извинявам се ако греша,но бащата на Лок не каза ли при първата им среща на острова също,че всички от полет 815 са мъртви? newsm78

# 786
  • UK
Не съм чула такова нещо.

# 787
  • sofia
Ето оттук, щом арената и замунда не ти дават регистрация

http://www.mininova.org/search/?search=lost

мерси много Party

# 788
  • На погрешната планета
Извинявам се ако греша,но бащата на Лок не каза ли при първата им среща на острова също,че всички от полет 815 са мъртви? newsm78

Вярно че така каза Rolling Eyes

# 789
Да и аз си спомням, че така каза.

# 790
Ето какво копнах от lost-bg:

Приключенито на оцелелите от полет 815 ще свърши в края на 2010 година. ABC обяви, че LOST ще има още 48 епизода, разпределени в 3 сезона, всеки от които ще има по 16 епизода и ще се излъчва без повторения или почивки.

Изпълнителните продуценти Деймън Линделоф и Карлтън Кюз, които преди месеци казаха, че искат да фиксират крайна дата — около 100 епизод, отбелязват, че с тези промени епизодите стават 119 (третина от които изглежда, че ще са с ретроспекции за Джак) — подписаха споразумението договори за следващите сезони. Линделоф споделя с "Hollywood Reporter", че фиксирането на точна дата е "голямо облекчение. Сякаш до сега бягахме маратон, а сега за първи път знаем точно къде е финалът." Карлтън Кюз добавя "Сега можем наистина да разпределим останалата част от действиeтo по серии. Ние гледаме на LOST като на един вид мозайка. Сега остават само 48 заглавия, които трябва да паснат в мозайката и ние ще ги напаснем.... кое точно къде отива."

Дори копродуцентът J.J. Abrams, който сега прави Star Trek, казва "Това е правилният избор за серияла и неговите зрители. Нужна е голяма прозорливост, за да направиш подобен план. Аплодирам ABC и продуцентите за това!"

тази информация може да ме накара да си посегна  #Crazy то този филм бетер латино сапун  #Cussing out аз приключих с него - онзи ден изгледах последната серия от сезон трети и край!!!

# 791
Тази вечер гледах серията и сега сън не ме хваща   Shocked

Кейт може и да не е със Сойер.Може да е някой от екипажа ,който ще ги спасява-съвсем ново лице.
Сойер нещо много се вживя в ролята на убиец,та не ми се вярва да допусне Кейт до себе си ,
тъй като ще си мисли ,че не я заслужава.

А Джак страда ,защото сигурно много от хората от острова по един или друг начин са загинали/физически или по друг начин/ ,след като са били "спасени".Нали на острова  някои от тях оздравяха -Джон Лок ,други спряха да се страхуват и да бягат -Дезмънд,Сън забременя от мъжа си ,което извън острова е било невъзможно.Може би като са се завърнали ,острова си е взел обратно онова,което са получили ,а може и да не е така... Confused
А ако т.нар "спасители" са търсили острова с определена користна цел,това обяснява защо Яков -душата на острова -помоли Джон да го спаси,но Джон не успя, Бен също.

И сега ми е тъжно за Чарли ,за Джак също.А и за Бен -донякъде. От серията стана ясно ,че е заповядал на своите хора да не убиват Саид и другите , а  да стрелят в пясъка.Защо? Дори Алекс му съчувстваше този път.

Последна редакция: пн, 28 май 2007, 19:15 от Desi_slava

# 792
тази информация може да ме накара да си посегна  #Crazy то този филм бетер латино сапун  #Cussing out аз приключих с него - онзи ден изгледах последната серия от сезон трети и край!!!

Дааам, и аз така си викам от средата на втори сезон. Ама сега ми иде да се гръмна, че чак януари ще има пак "Изгубени"...  Cry

# 793
  • София
И сега ми е тъжно за Чарли ,за Джак също.А и за Бен -донякъде. От серията стана ясно ,че е заповядал на своите хора да не убиват Саид и другите , а  да стрелят в пясъка.Защо? Дори Алекс му съчувстваше този път.

Напротив, заповяда да ги застрелят, а те не го послушаха  Peace

# 794
И сега ми е тъжно за Чарли ,за Джак също.А и за Бен -донякъде. От серията стана ясно ,че е заповядал на своите хора да не убиват Саид и другите , а  да стрелят в пясъка.Защо? Дори Алекс му съчувстваше този път.

Напротив, заповяда да ги застрелят, а те не го послушаха  Peace

Amidala,специално връщахме с любимия  няколко пъти филма ,защото спорихме по  въпроса.
В крайна сметка от разговора на Том и другия става ясно ,че е трябвяло да ги застрелят ,а не да изпълнят заповедта на Бен да стрелят в пясъка ,затова и недоволстваха,че Бен дава безумни заповеди .Излиза ,че Бен отпреди това им е дал заповед да не ги убиват,а да стрелят в пясъка ,когато им се обади по телефона .
Това ,обаче ,следва от субтитрите.Ако от оригиналния текст на английски следва друго,тогава бих се съгласила с теб.

Общи условия

Активация на акаунт