Използване на дезодоранти, парфюми и козметика от мъже

• 11 122
  • 318
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Е да, ама това не е свойство на парфюма, а на този, който се е изкъпал с него Joy

# 256
На мен повечето парфюми са ми неприятни и непоносими. А заради един конкретен заплаших приятеля ми, че ако си го купи, ще го изгоня от вкъщи. Някаква кожа на Том Форд беше, миришеше потресаващо.

# 257
Е да, ама това не е свойство на парфюма, а на този, който се е изкъпал с него Joy

Абсолютно вярно. Но за съжаление парфюмите не се разхождат сами по улицата, а основно изсипани върху хора;-)

# 258
  • София
С това не мога да споря Joy

Стрине, кофти... явно е някаква индивидуална чувствителност.

# 259
Парфюмът е индивидуалност. Това, човек да ти каже , че си  спомня за теб по аромата е много вълнуващо.

# 260
Що за въпрос?Разбира се ,че моя парфюм трябва на мен да харесва.Не използвам реплики и не допускам външни лица в личното си пространство.Не задължавам никои с парфюма си.На които не му харесва е абсолютно свободен да си хваща пътя под мишница.Около мен винаги има ухание на парфюм не на лук,чесън и пот.

Не съм много съгласна, защото макар да си избираме парфюм по свой вкус, когато свикнем с него спираме да го усещаме и дефакто си го слагаме за околните. Точно това е причината някои "да се заливат с кофата" - спират да усещат аромата и затова вдигат количеството. Аз затова си имам правило - и нищо да не усещам, не вдигам дозата.
И за втората част на поста си не си съвсем права, защото ако работиш в офис с други хора ти на практика ги задължаваш да живеят с парфюма ти. Пак казвам, за мен уханието на парфюм трябва да се усеща, ако се наведеш близо до някого, а не около него да витае облак с радиус метър-два.

# 261
  • София
Станция, преди да спра да го усещам, съм знаела на какво мирише, съответно ми е приятно тази миризма да ме представя пред хората, защото съм я харесвала Wink Няма как да искам да ме представлява миризма, която не харесвам. Иначе аз по правило слагам един и същи брой пръсвания, а за да не ми се губи миризмата, имам няколко, и ги редувам.

# 262
  • Great Britain
Що за въпрос?Разбира се ,че моя парфюм трябва на мен да харесва.Не използвам реплики и не допускам външни лица в личното си пространство.Не задължавам никои с парфюма си.На които не му харесва е абсолютно свободен да си хваща пътя под мишница.Около мен винаги има ухание на парфюм не на лук,чесън и пот.

Не съм много съгласна, защото макар да си избираме парфюм по свой вкус, когато свикнем с него спираме да го усещаме и дефакто си го слагаме за околните. Точно това е причината някои "да се заливат с кофата" - спират да усещат аромата и затова вдигат количеството. Аз затова си имам правило - и нищо да не усещам, не вдигам дозата.
И за втората част на поста си не си съвсем права, защото ако работиш в офис с други хора ти на практика ги задължаваш да живеят с парфюма ти. Пак казвам, за мен уханието на парфюм трябва да се усеща, ако се наведеш близо до някого, а не около него да витае облак с радиус метър-два.
Всичко което си написала и пак казваш както се изразяваш  важи за теб,за твоята личност.Остави парфюмите на хората и личното им пространство.Не не работя в офис,в парфюмната индустрия имам дялово участие.

# 263
О, значи имаш личен интерес в обилното заливане Grinning

# 264
Имам такъв познат, не иска, не ползва, косми не маха. Няма приятелка.
С такъв мъж не бих могла да бъда интимна. Да променям мъж не се наемам, независимо и в какъв етап е връзката.

# 265
Но парфюмите попринцип гледат да ги правят универсално приятни миризми... въпреки, че имаше един куриер, който идваше в работата, и парфюмът му миришеше толкова отвратително, нещо като повръщано, че добре, че се задържаше само няколко минути, иначе не знам как щях да издържа в близост Sweat Smile Но повечето парфюми, дори да не са нещо особено, не са неприятни.
Тези парфюми, които са нищо особено на мен са ми неприятни. Разбира се има такива, които са отвратителни и такива, които много ми харесват, но в случай, че е нищо особено или е отвратителен по-добре изобщо да го няма.

# 266
  • Обран бостан ;)
Парфюмът е индивидуалност. Това, човек да ти каже , че си  спомня за теб по аромата е много вълнуващо.

Дааа, да, да.

Скъпи, защо ми изневери.

Ами тя беше със същия парфюм, а беше много тъмно и докато се усетя ....  Wink

# 267
Около мен винаги има ухание на парфюм не на лук,чесън и пот.
Да, след като миришеш на лук, пот и чесън когато не се пръскаш те разбирам защо го правиш.

# 268
  • Варна
Имам такъв приятел. Не ползва парфюм, но се къпи два пъти дневно и дрехите му ухаят на омекотител.
Няма големи косми, но и кожата му не мирише на лошо.

# 269
Всъщност отговорът е съвсем логичен. По принцип миризмата на парфюм от една страна и миризмата на пот, чесън и лук от друга нямат нищо общо. Човек може да не мирише на парфюм, но това не значи, че ще мирише на пот и чесън, нали? Да се обединят, тоест да се сложи връзка между тези, има логически смисъл само ако парфюмът се ползва за маскиране на миризмите на пот, лук и чесън и без него те ще лъснат.

Общи условия

Активация на акаунт