Използване на дезодоранти, парфюми и козметика от мъже

• 11 122
  • 318
  •   1
Отговори
# 270
За мен хора, които се къпят с парфюм, са тежки селяци. Не обичам натрапчиви хора, а такива са тези, които не блестят с особен умствен капацитет, но за сметка на това са пълни със самочувствие и силно развито чувство на значимост.

# 271
За мен хора, които се къпят с парфюм, са тежки селяци.

А тези, които не се къпят, те към коя категория спадат?
Защото за мен мярата във всичко е белег за интелект и възпитание.

# 272
За мен хора, които се къпят с парфюм, са тежки селяци.

А тези, които не се къпят, те към коя категория спадат?
Защото за мен мярата във всичко е белег за интелект и възпитание.
Към категорията на мизерниците са, което не изключва и това да са селяци.
Колкото и да си мислиш, че ти е хубав парфюма, не е нужно да правиш диря след себе си като фолк певица в селска кръчма.

# 273
Къпят се тези, дето ги мързи да се чешят.

# 274
Къпят се тези, дето ги мързи да се чешят.

Ако си крал, при това не някакво смотано кралче, а крал Слънце, тези думи ще минат за духовитост. Но ако не си, тогава са си думи на чист мизерник Wink

# 275
Цитат
... Но ако не си, тогава са си думи на чист мизерник Wink
Кмета го каза. Аз ли съм виновен сега, че банята в нащо село работи само в неделя. Ако не са спрели водата. Аман, цяло лято не се накопаха.

# 276
  • София
Много се впрегнахте. Изобщо в този форум трябва да се забрани от админите споменаването на къпане и изобщо темата за телесната чистота. Защото става страшно в изтъкването

# 277
Аз се къпя в парфюм, къпя се и в баня, сега разбрах, че съм натрапчива селячка, понеже парфюмът ми остава шлейф като "на певачка в кръчма" ахахахаххаха🤣не мога просто 🤣
Всякакви мъже приятели имам, едни се обезкосмяват, други не, общото е, че никой не мирише от тях, на лошо де.
Съпругът ми също не се обезкосмяват, че и брадат му хареса да ходи. Тц тц. Хипи такова 🤣

# 278
Здравейте всички !

Реших и аз да се включа в тази интересна тема.

ММ и аз сме от старата школа или казано на младежки - олд скуул. Аз съм си дама на 100%, а той си е мъж на 100%. Аз си ходя през 2 седмици на процедури, а той всеки ден се бръсне, слага си афтършейв и веднъж в месеца си подстригва оплешивяващата глава.

Личи си когато човек не се е къпал. Личи си и когато не се е прал. В комбинацията с небръсненето е просто скандално.

Всеки ден използвам градския транспорт да стигна до работа. Понякога ме хваща яд, че полагам усилия сутрин, защото в трамвая и рейса просто мирише на селска кръчма, следователно и аз прихващам от това. А лятно време е най-зле положението.

Въпреки всичко, не разбирам младежката мода, от няколко години да вървят с бради и коси, тип "гръмнал бойлер" или "грънч", както казваше баба ми навремето. На много малко мъже им върви така.
Момичетата пък за сметка на това са с прекалено много и тежък грим.

П.С.
Еротичните новели от едно време възнасяха идеята че мъжът е мъж само когато е потен.

На мен лично ми влияе положително да гледам как мм работи и се труди, нищо че после намирисва малко. От време на време си трябва връщане към първичното.

# 279
  • София
Докато не се намери начин в ГТ да не се качват всякакви прошляци, така ще е.

# 280
Трябва да се спрат течовете на милиарди, раздавани на 8 човека и стандарта на хората ще се вдигне.

# 281
  • София
Трябва да се спрат течовете на милиарди, раздавани на 8 човека и стандарта на хората ще се вдигне.
На кои хора? Днес в автобуса катунът беше тръгнал нанякъде. На тези ли да вдигат стандарта? Айде няма нужда, те пак няма да си купуват карти. И не само те, достатъчно българи правят цигански номера

# 282
  • София
Аз пък така си слагам парфюми, че почти не се усеща от другите. Може би трябва да засиля дозата...😈

# 283
Етикетът за носене на парфюм в бизнес среда ако не се лъжа е точна такъв, съвсем леко и ненатрапчиво, така че играеш по правилата 😉
Аз обаче нямам нищо общо с бизнес света и обичам ароматите с хубави шлейфове, а.к.а. селячка 😁

Как обаче оцелява хубав аромат в ГТ, нямам идея.

# 284
  • София
Ами оцелява си....зависи от парфюма и от носещия го, не от околните.

Общи условия

Активация на акаунт