Използване на дезодоранти, парфюми и козметика от мъже

• 11 096
  • 318
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Всъщност всичко зависи от стила на живот. Може пък да си хоум офис и да си кадиш ароматни масла. Омммм.

# 286
  • Great Britain
Всъщност всичко зависи от стила на живот. Може пък да си хоум офис и да си кадиш ароматни масла. Омммм.
Разбира се,че всичко зависи от стила на живот.Градски транспорт и Том Форд звучи като оксиморон.

# 287
Градски транспорт и Том Форд звучи като оксиморон.

?
Не разбирам, честно.

# 288
  • София
А защо пък не? Трябва много да съм зле, да се набутам да паркирам в центъра. Затова ползвам ГТ.

# 289
  • Paris, France
Естествено, че парфюмите, които обожавам са отвратителни за някои хора. Има парфюми, от които ми се повдига, Carolina Herrera и един мъжки Лагерфелд, а двете ми, най-добри приятелки носеха точно тях. Като млада си пръсках обувките с Палома Пикасо и Мис Диор за да го оползотворя и се чудех кой купува такава зелена горчилка, а сега са ми сред любимите, ама вече не са същите.

Обичам около мене да мирише на парфюми, независимо какви. Обичам да ме подминават хора, оставяйки хубав шлейф и да вървя в него.

Като не искате миризма в ГТ, напръскайте си маската с любимия парфюм и готово! Не ми пречат леко вонливи, стига да не са прекалено близо и да не се налага да ги пипам. Ходя много пеша.

# 290
Разбира се,че всичко зависи от стила на живот.Градски транспорт и Том Форд звучи като оксиморон.
Голяма снобария, голямо чудо!
Ако се возя в ГТ до каква сума трябва да е парфюмът ми, нещо на Рефан може би?

# 291
Аз по природа съм много гнуслива *за радост или не и имам чувствителен нос. Един зле миришещ дом или някакво място, или човек са в състояние да ме накарат буквално да си тръгна. В къщи моите ми сърбат попарата всеки ден, сигурно е ужасно, но например в хладилника не се оставят неопаковани храни със силни и неприятни миризми, като лук или агнешко. Кофата се хвърля всеки ден. В готвенето почти не използвам подправки, не ям и такива храни. Например, турската или арабската кухня не са ми по вкуса, трябва да съм умряла от глад или да няма друго за ядене. Използвам перилни препарати без аромати. Тук идва и професионалната ми обремененост, която ми е повлияла негативно и пречи да използвам ароматите, тъй-като те са съставени от комбинация от силни алергени, иначе ги харесвам, но не върху кожата или в храната.
Пръскам много дискретно, буквално 2-3 капки парфюм върху яките и ръкавите на дрехите. Не използвам бяла козметика, ако има парфюм. Виж, душ гел използвам със силен хубав аромат, защото се отмива и не остава. Винаги използвам спрей за обувки против миризми.

Последна редакция: чт, 30 сеп 2021, 20:11 от buttercake

# 292
  • Paris, France
А защо да не може да се носи Том Форд в градския транспорт. Точно там го нося. Да няма да си овонявам къщата, я! 🤐

Тук много популярни са парфюмите на Serge Lutens. Често надушвам Шерги, Feminite du bois (беше на Shiseido), Султанския амбър точно в градския транспорт.

Последна редакция: чт, 30 сеп 2021, 21:56 от Nevena Virolan

# 293
Невена, ти си фрагрантния космополит на темата!
Много обичам да те чета Simple Smile

# 294
  • Paris, France
Не съм фрагрантен космополит, а парфюмно прасе, грух, грух 🐖. Всякакви парфюми нося и смесвам по поне 2-3 едновременно. И на парфюмите на ММ не прощавам, но и той на моите.

Късмет извадих, че повечето ми парфюми не интересуват децата ми. Нито техните мене 🤩.

# 295
  • София
Дъщеря ми си взима от моите. Но пък двете имаме различен вкус в момента. Аз залитам по унисекс, тя - по супер сладки. И се полива, ама се полива....

# 296
И аз се возя в градския транспорт и ползвам парфюм Simple Smile Но винаги ме радва как в България се смята за по-добре да си в трошка за 1000 лева, не да идеш на работа с метрото.

# 297
И аз се возя в градския транспорт и ползвам парфюм Simple Smile Но винаги ме радва как в България се смята за по-добре да си в трошка за 1000 лева, не да идеш на работа с метрото.
Е, това беше преди 10 г, вече не е така. Доста се промениха нещата. Всички мразим задръстванията, а и доста е мръсен въздуха, но не е заради колите. Там е от отопление на едни крайни квартали, които не им слагат филтри,  гласоподаватели кво да праиш. Чакаме промяната Ноември !

# 298
  • София
В нашия квартал въздухът се замърсява баш от колите. Имаме 2 училища и детска градина на едно място. От септември до юни сутрин НЕ се диша!
От къде тръгна темата, къде отиде...😁

# 299
Само,че тия от крайните квартали плащат солени данъци и не са пожалени. Пръскайте си  парфюмчетата, и в колите и в градския транспорт и не го мислете.

Общи условия

Активация на акаунт