Използване на дезодоранти, парфюми и козметика от мъже

• 11 118
  • 318
  •   1
Отговори
# 300
Абе, не знам на помощи как плащат солени данъци ? Нищо не плащат. Горят гуми и всякакви боклуци.

# 301
Абе, не знам на помощи как плащат солени данъци ? Нищо не плащат. Горят гуми и всякакви боклуци.
[/quote

Не говорех за маалата.

# 302
Само зимата ли е мръсен въздуха?

# 303
Само зимата ли е мръсен въздуха?
Да

# 304
  • София
В София винаги са падали мъгли, има температурна инверсия заради разположението. Ако не духне вятър да прочисти - и без коли има един специфичен мирис.
Много ми е смешно как при споменаване на коли веднага се контрира с махалите. Ами не е само от тях. Колите вдигат и прах, освен газовете, да не говорим при строителството какво става...
Който се е заселил или продължава да живее тук, си прави сметката. Всяка година в късна есен започваха едни вопли във ФБ за ФПЧ, но короната измести фокуса. Сега нещо хич не се сещат за прахоляка

# 305
  • София
Не съм долавял никакви специфични миризми в София, в нито 1 от кварталите, в които съм се движил редовно. Като се започне от центъра над Сливница, нагоре Лозенец, Дианабад, Младост, Ст Град, Изгрев, Гео Милев и тн.
Не знам къде ги долавяте.
Иначе, инверсия и тапа на въздуха и облаците си има. Освен това, дъждовете носят много повече прахоляк и мръсотия, отколкото в откритите градове. Но миризми не съм долавял.

Иначе, навремето като имаше мръсни производства, в Бургас миришеше въздуха. Сутрин в целия регион, а в някои зони, откъм Нефтохима и непрестанно. Но пък мръсно не е било. Почти никакъв прах. Отровно, да.
Т.е. миризмата (и/или отровите) и прахът са съвсем отделни неща.

# 306
Не е от космите. От лоша хигиена е. Дезодорант и парфюм няма да подобрят ситуацията. Къпане с вода и сапун му е майката! Simple Smile
Не съм долавял никакви специфични миризми в София, в нито 1 от кварталите, в които съм се движил редовно.
Значи не си пътувал с градски транспорт навремето.Joy
Българите са една от нациите, които се поздравяват след баня. Не се гордея с това!

# 307
Равена, има ли някоя българщина, с която се гордееш?

# 308
Не е от космите. От лоша хигиена е. Дезодорант и парфюм няма да подобрят ситуацията. Къпане с вода и сапун му е майката! Simple Smile
Не съм долавял никакви специфични миризми в София, в нито 1 от кварталите, в които съм се движил редовно.
Значи не си пътувал с градски транспорт навремето.Joy
Българите са една от нациите, които се поздравяват след баня. Не се гордея с това!
Това са пълни глупости! Когато българите са ползвали баня, в западните части на континента са ги къпали след раждането и преди погребението.

# 309
Това са пълни глупости! Когато българите са ползвали баня, в западните части на континента са ги къпали след раждането и преди погребението.

Абе, ние българите сме все на терсене, ама тази обратност не е в наша полза. Когато цяла Западна Европа е била разпокъсана на дребни владения и краската власт е била доста условна, ние сме имали силна централизирана държава. После нещата са се обърнали,  в Европа настъпила консолидация, а ние сме се раздробили и  така сме се поднесли на тепсия на турците. И с къпането е така - когато ние сме се къпели, онези не са. Ама после онези почнали, а ние сме спрели Simple Smile

# 310
Кога сме спрели? Навсякъде по света има мърляви индивиди.
Бани тук са се ползвали и в древността, и в средните векове, а в това отношение и на поробител сме случили.

# 311
Спрели сме съвсем накрая, след освобождението.

# 312
Бани тук са се ползвали и в древността, и в средните векове, а в това отношение и на поробител сме случили.
А, шъ ме звиняваш! Аз за 17 години един от мъжовете в моето обкръжение не съм надушила да смърди. А носът ми е повече от чувствителен.
А и тук има такива, които отказват да се парфюмират, щото това убивало афродизиака и въздействието на феромоните. Ама се къпят буквално като луди при всяко влизане и излизане от банята. Още от училище ги учат.

# 313
Спрели сме съвсем накрая, след освобождението.
Вероятно от омраза към турците със закон е забранено къпането. В Източна Румелия преди или след Съединението сме разрушили баните? Странно защо ни е останал навикът с тасовете и кесетата до към 80-те.
Това са несериозни работи!

А, шъ ме звиняваш! Аз за 17 години един от мъжовете в моето обкръжение не съм надушила да смърди. А носът ми е повече от чувствителен.
А и тук има такива, които отказват да се парфюмират, щото това убивало афродизиака и въздействието на феромоните. Ама се къпят буквално като луди при всяко влизане и излизане от банята. Още от училище ги учат.
Ама разбира се, че там са феноменални, миришат на теменужки всичките и не им растат косми по задните части. Искрено ти съчувствам, че си го закъсала несъвършена българка сред съвършени гърци, евреи и каквато там бяха.

# 314
Не съм закъсала. Ама е истина, че са по-чистоплътни от сънародниците. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт