Професионални серии за коса- тема 150

• 57 266
  • 755
  •   1
Отговори
# 120
  • На зелено
Пристигам и аз с отзив за маската Chroma ID. Ползвала съм спрямо описание и стоях 10 мин. с нея. Номерът, който взех е 8-46. Цветът е близък до моя и аз избрах този с цел да покрие няколкото издайнически бели косъма, които са точно на челото. Е това не се случи с белите косми, но косата ми е с по-плътен, по-равномерен и по-тъмен цвят. Спрямо описание цвета ще се задържи около 12 измивания. След измиването на маската, сложих от олиото на Марокан и изсуших без четка. Косата беше станала на малки възелчета и имах чувството, че с разресването се накъсва, просто защото беше много оплетена. Като в допълнение, миризмата на маската не ми допадна, а и е доста трайна. В заключение повече не бих ползвала маската, не ми допадна ефекта, и това с оплитането ме притесни.

# 121
Много красив цвят! Направо мечта. Simple Smile

# 122
Аз съм пробвала инсайт,зелената серия ш и м,както и лилавата,води се реконструкт.Не са лоши,но на мен лично ми бяха доста слаби. С уговорката обаче,че косата ми е руса,доста изтощена и обича тежки продукти.Бях взела литрови разфасовки,които като преполових ми омръзнаха и ползвах маските им като преуош.За парите си,смятам,че са добри продукти.

# 123
# 124
Здравей, извинявай, ако въпроса е глуав, но страшно ми харесва цвета на косата ти. Исках да попитам тази маска дали може да се използва върху натурална, небоядисана коса? Естествения ми цвят определено е по-тъмен от цвета на маската. Пак се извинявам, ако въпроса е нелеп Grinning
Пристигам и аз с отзив за маската Chroma ID. Ползвала съм спрямо описание и стоях 10 мин. с нея. Номерът, който взех е 8-46. Цветът е близък до моя и аз избрах този с цел да покрие няколкото издайнически бели косъма, които са точно на челото. Е това не се случи с белите косми, но косата ми е с по-плътен, по-равномерен и по-тъмен цвят. Спрямо описание цвета ще се задържи около 12 измивания. След измиването на маската, сложих от олиото на Марокан и изсуших без четка. Косата беше станала на малки възелчета и имах чувството, че с разресването се накъсва, просто защото беше много оплетена. Като в допълнение, миризмата на маската не ми допадна, а и е доста трайна. В заключение повече не бих ползвала маската, не ми допадна ефекта, и това с оплитането ме притесни.

# 125
Може ли  линк към кристалите,благодаря quote author=Lale_Lili link=topic=1367908.msg43487843#msg43487843 date=1631925468]
Искам да се включа относно коприната на Биосилк. Аз в ползвам вече само на мокра коса и в моят случай работи по-добре така, отколкото като финиш на суха. Също така нещо много важно което открих наскоро. Lite варианта е много хубав и го препоръчвам горещо. Пробвах няколко от класическите версии, но ми бяха малко тежки. Мислех че мога да компенсирам като намаля количеството, но всъщност ключа от чекмеджето е бил в Lite версията. Пробвайте я. Малката опаковка е едва 6 лева.
Относно кристалите на Алфапарф.... Уау продукт! Взех ги на слуки от Нотино. Имаше мини опаковка за 10 лева. Страшно съм доволна! Препоръчвам с 2 ръце!
За справка да не стане грешка моята коса не е боядисана, само ползвам преса и сешоар на всяко миене.
[/quote]

https://www.notino.bg/alfaparf-milano/semi-di-lino-sublime-crist … c802f02090a82b821

# 126
Здравейте,
Извинявам се, че нахлувам така, но след като ви четох и продължавам да чета назад в темите, реших да питам направо. На майка ми косата има нужда от спешно спасяване. Косата и е руда, боядисвана в домашни условия, с дължина до раменете. От около два месеца краищата станаха ужасно сухи и нямат оправяне. Използва балсам, купих и олио, прави си маски, но сякаш косата не поема необходимата влага и след изсушаване си седят сухи и се заплитат.
Бихте ли ми препоръчали продукти, с които да почне и в последствие тя ще пробва и други?
Предварително благодаря.

# 127
  • На зелено
IVvka, моята коса също не беше боядисвана преди това.

# 128
Извинете потърсих, но нещо не успях да намеря крема на Маракеш Split Endz, който препоръчате. Може ли снимка или линк?

# 129
# 130
А колко тъмна беше, горе долу
[/b]
IVvka, моята коса също не беше боядисвана преди това.

# 131
  • Пловдив
Много ми е трудно от тел, но ще се опитам да отговоря на въпросите.

1. Много съм впечатлена от К WATER на Kerastase. Въпреки, че сякаш не е много харесван продукт, на моята коса се отразява чудесно. Много мека, права и гладка е косата, но отнема от обема, което на мен не ми пречи.

2. Мисля, че само серията fibre force. Не беше лоша, но и не съм я повторила.

Получих си 1000 мл. еластисайзър с жасмин, как силно мирише, не е приятно, но пък дано ефекта е добър. За сега ми хареса. Поръчах и филъра на Олиосета. Много ми е съмнително с тези толкова много + коментари, но ще видим.

# 132
Присетихте ме за маската Ланза и я извадих от шкафа. Бях забравила колко обичам аромата й 😍 Той ми е номер едно от всички миризми.
Да ви споделя какво открих, когато използвам Hmilk за запечатване на протеинова маска, резултатът вимаги е супер :плътна, пригладена, добре подредена, мека коса.
И накрая - не се сдържах и поръчах Ребюилд маската на Оуей от намалението я Арлен, мислех да чакам до черен петък, ноо... 😁

# 133
fairy_v   Препоръчвам тиJoico moisture recovery шампоан + маска (не балсам). Гарантирана моментна хидратация!

За въпросите от първата страница:
1. Тази година, благодарение на вас, открих продуктите на Джойко.  След морето косата ми беше заприличала на метла. С Joico Moisture recovery Ш+ маска се оправи още след първото измиване. Благодаря ти, Мелисанде!
Много харесвам и Joico blonde life златната серия. Шампоана и маската са балансирани и дават невероятен блясък на изрусената ми коса. Балсамът ми е малко слаб.
Обичам и Керастаз. Маската за блондинки не е лоша, но като че ли тази на joico ми допада една идея в повече.
Наскоро си поръчах и олиото на Керастаз oleo relax и съм много доволна. Дава блясък и укротява фриза.
Днес поръчах за втори път лилавата топка на Тиги. Прави косата ми обемна и бляскава.
Поръчах и три маски и един шампоан на дрогерийната австралийска марка Aussie , които са много хвалени в нета. Всяка маска за около 3 евро за 250  ml. Надявам се да остана доволна.
2. На Шварцкопф ползвам безамонячните Игора вибранс. С нея поддържам цвета. Дава хубав блясък.

Последна редакция: нд, 19 сеп 2021, 18:39 от lora_1

# 134
  • София
Здравейте,
Извинявам се, че нахлувам така, но след като ви четох и продължавам да чета назад в темите, реших да питам направо. На майка ми косата има нужда от спешно спасяване. Косата и е руда, боядисвана в домашни условия, с дължина до раменете. От около два месеца краищата станаха ужасно сухи и нямат оправяне. Използва балсам, купих и олио, прави си маски, но сякаш косата не поема необходимата влага и след изсушаване си седят сухи и се заплитат.
Бихте ли ми препоръчали продукти, с които да почне и в последствие тя ще пробва и други?
Предварително благодаря.

Както са те посъветвали серията Joico moisture surge шампоан и маска (има ги в xpert beauty на добра цена) + серията терапист на Kerastase. Да тефува.
Да измие и с ДПШ чат пат (има бюджетен вариант на balea в DM може да вземе и label m от нотино на добра цена).
Да НЕ Ползва БЕЗСУЛФАТНИ шампоани които изсушават.
Ампули nashi fillet

Общи условия

Активация на акаунт