Професионални серии за коса- тема 150

• 57 283
  • 755
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
Мélisande Генезис е най-лекото термо на Керастаз май. Чудесно е смесено с капките на oway:grinning:,но самостоятелно при мен е определено слабо като финиш. не бих казала,че е протеиново само по себе си,но ако го сравняваме с нектара и с това за дълга коса определено се усеща една идея по-втвърдяващо.
Сега като се замисля и аз май-го ползвам само като парфюм Grinning да утрепе миризмата на капките.

Ли Лу
дори да не усеща човек нужда от почистване на скалпа процедурата е полезна преди започване на активна терапия. Касае се за нанасяне на половин ампула да речем веднъж на две седмици. В останалото време можеш спокойно да си ползваш Стамиген и Анаген едновременно щом си решила. При две измивания на седмица една кутия си стига за 3 месеца.

# 106
Касае се за нанасяне на половин ампула да речем веднъж на две седмици.
Благодаря Flowers Bouquet

Редактирам, за да не поствам сто пъти по един и същ въпрос. Поръчах за най-сигурно един път ампулите за почистване пост, един път стаминген (пре) и един път витаминизиращите (пост) плюс Moroccanoil Ceramic Paddle Brush.

Много ви благодаря, че ми помогнахте Nature Sparkles

Последна редакция: сб, 18 сеп 2021, 16:33 от Анонимен

# 107
По мое мнение ампулите на Напура,(Napura T/00 Stamigen)  особено при първо използване трябва да се приложат по описание.
Два пъти седмично по една цяла (!) ампула! За това са и по 12 броя, разделени на по две седмично.
При мен не е проблем да седя много часове с тези ампули, спя дори с тях.
Единствен минус, е че ми омазняват скалпа по - бързо. Все пак не трябва да се очакват огромни  чудеса.

# 108
Коприната на Биосилк я ползвам само на влажна коса Simple Smile На Алфапарф съм ползвала и възстановяващия флуид против цъфтящи краища - SDL Moisture Nutritive Detangling Fluid, но съм повече доволна от крема на Маракеш ❤ Сега се сещам, че ползвах и цялата серия на CHI- Keratin Line Кератинова подхранваща линия и също бях много доволна, без шампоана / косата ми се омазняваше по-бързо от него/. Но CHI Keratin Leave - In Conditioner и копринения серум CHI Keratin Silk Infusion ми харесаха много 😍

# 109
Melisande моята коса много харесва термото на Екстеншънист. Имам и Дисциплин и Нектара и Блоудрай (имам и 4те в момента, даже отливка от цимента ме чака в Спийди благодарение на една прекрасна фея от форума 💐)
Та Екстеншънист е по-скоро баланс към хидратация. Косата е лъскава и много приятна. Обаче трябва да се сменя. Ако ползваш само него след време ефекта изчезва или при мен беше така.
На мен Нектара ми е силен и май ще го пусна в размените.

# 110
В Арлен има намаление на възстановяващи продукти.
Днес си взех пратката с козметика от сайта им. Поръчах си два продукта на Филорга и след добавяне  на желан от мен тестер, от падащото им меню, който бе  на  филорга, получих естествено нещо друго - шампоан и балсам🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

# 111
  • София
Момичета здравейте, направих от вълшебството и мисля ,че съм сложила около 5 гр мумийо. Може ли да съм предозирала от него и да ми стане нещо на косата?
Благодаря ви отговора.
Пак си задавам въпроса, ако някой има желание да ми каже , много ли е това количество мумийо. Благодаря ви предварително.

# 112
  • София
Някой тествал ли е другия бранд под шапкатана Rolland - Insight? Сега разгледах продуктите им, и си има дубликат на голяма част на OWAY продуктите. OWAY са органичен/биодинамичен бранд /каквото и да е това/, май Insight е химичния му брат. Мисля да си взема 2-3 неща за тест, цените са съвсем приятелски Wink Малко ми е като Керастаз и Лореал Профешънъл, само дето Керастаз са си химия, но с цени на органични продукти Joy. И все пак ги обичам и са най-често ползваните от мен де...
Ще пиша като придобия мнение за Insight.

# 113
Момичета здравейте, направих от вълшебството и мисля ,че съм сложила около 5 гр мумийо. Може ли да съм предозирала от него и да ми стане нещо на косата?
Благодаря ви отговора.
Пак си задавам въпроса, ако някой има желание да ми каже , много ли е това количество мумийо. Благодаря ви предварително.
Аз като прекаля с него, косата ми се омазнява. Нищо друго не може да се случи.
По отношение на термиците-  Харесвам цимента и Нектара на Керастаз.  Този за блондинки ми идва слаб. Най- хубава ми ставаше косата от лилавата топка на Тиги, но не съм сигурна, че има термозащита. Мисля да я поръчам отново.
Момичета,  дайте съвет коя серия на Тиги да взема (ш+б). Имам нужда от нещо балансирано или протеиново. С хидратиращи продукти се презаредих.

# 114
  • София
Lora_1

Аз на Tigi много харесвам зелената серия Urban Antidotes.
Ползвам предимно шампоана, балсамът ми идва слаб.
Имам много лош опит с блондинската и color goddess, правят ми косата ужасна.

# 115
Мишчица и аз съм им хвърлила око от известно време, предимно заради това, че цените им са малко по-ниски. Нямам представа дали са качествени, ще се радвам някой да сподели

# 116
Може ли  линк към кристалите,благодаря quote author=Lale_Lili link=topic=1367908.msg43487843#msg43487843 date=1631925468]
Искам да се включа относно коприната на Биосилк. Аз в ползвам вече само на мокра коса и в моят случай работи по-добре така, отколкото като финиш на суха. Също така нещо много важно което открих наскоро. Lite варианта е много хубав и го препоръчвам горещо. Пробвах няколко от класическите версии, но ми бяха малко тежки. Мислех че мога да компенсирам като намаля количеството, но всъщност ключа от чекмеджето е бил в Lite версията. Пробвайте я. Малката опаковка е едва 6 лева.
Относно кристалите на Алфапарф.... Уау продукт! Взех ги на слуки от Нотино. Имаше мини опаковка за 10 лева. Страшно съм доволна! Препоръчвам с 2 ръце!
За справка да не стане грешка моята коса не е боядисана, само ползвам преса и сешоар на всяко миене.
[/quote]

Последна редакция: нд, 19 сеп 2021, 10:39 от Arrllen

# 117
Останах доволна от маската на Ланза!
Ароматът наистина е много хубав, траен! Усещам го и след изсъхване на косата.
Косата стана гладка, дори без сешоар и преса, подредена, разплетена с блясък! Констиненцията ми е малко гъста. Дано и наистина да лекува косата!

# 118
  • София
Хоп и аз в новата тема ❤️
1. Имам доста фаворити - в последно време посяга все по-често към термото на Напура и капките на оуей. Тях смесвам някой път с Нектар термик. Много често използвам и олиото с Камелия на орайт.
Често ползвам и кератиновото протезиране на Ланза с бустера за обем.
Задължително измивам като 1 шампоан с фолиген, анаген или стамиген.
След измиване за скалп или нюминокс, или тоника за скалп на ФК.
2. Преди години ползвах термо спрея на Осис+ и пудрата за обем Осис+. Много ги харесвах, но някак смених марките. Което ми напомни като му дойде времето да ги пробвам пак.

Следващите придобивки, на които съм се наканила, са мойсчър рикавъри на Джойко, защото нямам силна хидратираща серия, маската на Лалга, филъра на Олиосета, маската на Ланза с кератин, скраба за скалп на ГГ и Генезис серията на Керастаз. Май малко дълъг стана тоя списък. 😄😄

# 119
  • Варна
Много е хубава Ланза Кератин за третирани коси с нужди. Въобще май-май няма продукт на марката,който да не ми е харесал с изключение на шампоана с бял чай,но то там си беше очевадно,че не е за мен.

Acquadigioia
и мен ме чоплят брустерите на кератиновото протезиране Grinning. Имам хидратиращия,но кой знае каква разлика със или без него не виждам и затова дреме в шкафа. Иначе протезирането ми е любим начин за вкарване на протеин без нежелано втвърдяване.

Общи условия

Активация на акаунт