Професионални серии за коса- тема 150

• 57 293
  • 755
  •   1
Отговори
# 90
Да, и аз говорех за крема ❤ Ухае страхотно и действа много добре на моята коса. Ivka, надявам се, ако го купиш да останеш доволна и ти Simple Smile  За олиото нищо не мога до кажа, не съм го ползвала. Но смятам по-натам и него до пробвам 🥰

# 91
  • София
Момичета здравейте, направих от вълшебството и мисля ,че съм сложила около 5 гр мумийо. Може ли да съм предозирала от него и да ми стане нещо на косата?
Благодаря ви отговора.

# 92
Здравейте, нова съм в сушенето със сешоар.

Косата ми е дълга и права.
Кой размер четка трябва да използвам за изправяне на косата?
Къдрици и извивки за съжаление моята коса не желае...
Също и марка, ако можте да ми препоръчате.

Благодаря и здрава и красива коса пожелавам на всички Simple Smile

# 93
Искам да се включа относно коприната на Биосилк. Аз в ползвам вече само на мокра коса и в моят случай работи по-добре така, отколкото като финиш на суха. Също така нещо много важно което открих наскоро. Lite варианта е много хубав и го препоръчвам горещо. Пробвах няколко от класическите версии, но ми бяха малко тежки. Мислех че мога да компенсирам като намаля количеството, но всъщност ключа от чекмеджето е бил в Lite версията. Пробвайте я. Малката опаковка е едва 6 лева.
Относно кристалите на Алфапарф.... Уау продукт! Взех ги на слуки от Нотино. Имаше мини опаковка за 10 лева. Страшно съм доволна! Препоръчвам с 2 ръце!
За справка да не стане грешка моята коса не е боядисана, само ползвам преса и сешоар на всяко миене.

# 94
За финиш мога да препоръчам този продукт
https:// [url]https://www.---reklamen-spam42---/produkt/multiakt … -kosa-12-v-1//url]
Знам, че не се води профи продукт, но за мен е отличен - заглажда, придава блясък без грам да утежнява и има уникален парфюмен аромат. Хареса ми също че има дозатор помпаи за моята скромна коса са достатъчни 2 - натискания.
На същата фирма мога да препоръчам шампоанът без соли. Страхотен е за слаби, сухи и увредени коси. Няма премиване, скърцане и хвърчащи връхчета, много нежен шампоан. Отзиви за продуктите четох на руски, за да се ориентирам, на български няма много отзиви.
Ползвам още някои техни продукти, от които също съм във възторг, но не са за коса.
ПП Линкът излиза като рекламен спам. Фирмата е израелска, с кал от Мъртво море Dsm mon platin, а финишът се казва 12 в 1.

Последна редакция: сб, 18 сеп 2021, 08:28 от m1ma

# 95
Момичета моля за съвет от познавачи на марка джойко , коя тяхна боя за коса е най/добра и най щадяща, че имат с амоняк и без и различни подвидове (kpak, youthlock, dd etc) ще ви бъда много благодарна, че косата ми и без това е суха
Аз изпробвах на 2 боядисвания ето тази боя на Джойко / https://www.xpertbeauty.bg/boja-za-kosa-trajna-joico-lumishine-creme-3n-74ml /, като и двата пъти ми падаха направо цели кичурчета коса, явно дойде доста агресивна за моята коса. Между двете боядисвания нямах такива проблеми с падане на шепи коса в банята, от там разбрах, че е от боята.
Не бих я повторила.

Последна редакция: сб, 18 сеп 2021, 09:04 от krystall

# 96
  • София
Lale_Lili, ще пробвам и аз тогава коприната на Biosilk на мокра коса. Но пак не знам колко ще ми хареса, защото на мен пък обратно на теб  ми идва прекалено лека, а предстовям си lite версията..  Моята коса просто изпива всичко на секундата и като че ли не го усеща и сякаш няма и помен от мазането.. Затова винаги олиа си вземам оригиналните, а нe lite вариантите. Само веднъж се излъгах на Maрокан ойл да взема по-леката версия по препоръка на фризьорката ми, че тя била много по-хубава от оригинала. И бързо съжалених. Добре, че беше малката разфасовката и на промо 😄

# 97
  • София
Някой може ли да опише действието на термото Genesis?
Досега съм ползвала Ciment thermique което твърдо не ми хареса
Nectar thermique който ми е фаворит
И блондинското което също мн добре ми действа.
Искаше ми се да поръчам някое ново с намалението от нотино (кода notino 15).
Чудя се между Discipline, Genesis и extencioniste.

За extencioniste си спомням коментари че било по протеиново, и се притеснявам да няма ефект при мен като цимента - сухи и разхвърчани краища.

За discipline не съм сигурна че е за моята коса тъй като нямам фриз и косата ми е права с тънък косъм, тук таме може леееко да се разхвърчи.
Чудех се дали освен че обира фриза discipline хидратира?

За genesis съм влюбена в аромата и една приятелка ми го препоръча че мн омекотява инразресва лесно след него, но четох доста коментари че след него косата е разхвърчана и фризи.

Моля за мнения

# 98
  • София
Melisande, само за термото на dicipline мога да коментарам. Но аз го имам под формата на спрей. Много ми харесва на мен. Определено хидратира и много ми омекотява и изглажда косата. Моята е права де, но сухичка, боядисвана. Сравнено със термо крема за блондинки и с Нектар термика май  най-много харесва спрея на Discipline като ефект. Но нека и другите са кажат.. който е ползвал genesis и extencioniste.

# 99
От всичките термота моят любимец е спреят Дисциплин. Определено хидратира, ухае разкошно и не утежнява. Моята коса е небоядисвана, сравнително здрава с тънък към нормален косъм, беше гъста ама с тоя косопад... Както и да е.
Щом косата ти е тъничка и права, може би ще ти хареса и Генезиса, той е много лек, аз обаче не харесвам миризмата на серията и затова го натирих.

# 100
Пак ще ви досадя с ампулите, в самата онлайн-поръчка съм и ще ги поръчам днес, защото има безплатна доставка. Явно няма къде да ги закупя физически, да не говорим пък някой да ме посъветва в реалния живот по въпроса.

Благодаря предварително Flowers Hibiscus

Когато говорим за Напура ампули, кои имаме предвид като начало. Тъй като са първите ампули, които купувам, бих взела за почистване на скалпа, но кои: T1 PURIFY PRE или T1 PURIFY POST. Видях обаче и T00 STAMIGEN PRE, както и T0 ANAGEN POST.

Да купя ли две различни и да ги редувам или е по-добре да започна с почистване, мина един курс и после други. Когато взема за почистване, пре и пост ли да са или само пре?

Вие как мислите? Как ги ползвате?

Последна редакция: сб, 18 сеп 2021, 13:12 от Анонимен

# 101
Мелисанде, моята коса е подобна и щом Нектара ти е фаворит, значи и Екстеншънист ще ти хареса, на мен не ми прави косата суха или по-точно в първия момент след изсушаване стои една такава вдървена и след малко е супер мека, сякаш някаква магия се случва.
Имам и Генезис, аромата наистина е супер, но не мога да му усетя защитата и май го пръскам повече, като парфюм. Другото което е ми се струва и по-неикономично.
Като заключение повече си харесвам косата след кремообразните термозащити, отколкото течните спрейове.
Наскоро взех и на Марокан сухата термозащита, но още не съм я ползвала достатъчно, за да дам мнение.
Ли Лу, усещаш ли нужда от почистване на скалпа, аз такива не съм използвала.
Директно си взех Пре и Пост, когато ги поръчах за първи път, но ако сега трябва да избирам бих взела само Анаген /Пост/, защото мога да ги оставя след къпане повече време да си действат, а и са за растеж, от който в момента имам нужда. Стамиген /Пре/ са за събуждане на фоликулите, които аз май вече успях да събудя, защото доста ми се сгъсти косата, но не бих ги взела отново, защото се държат по-малко време на главата и се отмиват.

Последна редакция: сб, 18 сеп 2021, 13:00 от krystall

# 102
Ли Лу, усещаш ли нужда от почистване на скалпа, аз такива не съм използвала.
Честно казано никога не съм си почиствала скалпа, защото не ползвам лак и гел за коса и косата ми е с фин косъм, та отмивам маска и балсам лесно. Нямам проблеми с кожата на самата глава засега. Прочетох в една от темите, че се започва с почистване на скалпа и затова се чудех дали поръчам първо тези.

# 103
Аз също отмивам лесно продуктите от косата си, но аз и не трупам много неща върху нея. Доскоро нямах и дълбокопочистващ шампоан, но заради една боя и по-точно цвят си взех такъв.
Та по твоята дилема, според мен можеш да ги пропуснеш щом не използваш толкова много продукти, на мен ампулите ми подействаха и без почистване на скалпа.

# 104
Благодаря ти, Кrystall, така ще направя. Стаминген Пре и Анаген Пост ще взема за първата серия, а след три месеца, ако резултатът не е видим, ще помисля за друг вариант. В крайна сметка отнякъде трябва да се започне. Ще докладвам Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт