Професионални серии за коса- тема 150

• 57 844
  • 755
  •   1
Отговори
# 540
Вероятно не ви отваря холандския сайт, защото разширението е nl, а НЕ hl.
https://www.lookfantastic.nl/
Извинявам се, грешката е моя. И аз съм пред фалит този месец, но цените са наистина уау.

# 541
4 Евро ли е доставката, супер!
Поръчах аз новите капсули на Алтерна, намалени в Арлен .. та да видим.
Скрит текст:
Да, имат оферти на половин цена
https://www.lookfantastic.fr/offers/auto/save-50.list?pageNumber=1

Благодаря ви.
П.С. И това е интересна цена, доста разпродават тук
https://www.lookfantastic.fr/kerastase-reflection-bain-chromatiq … 0ml/11466834.html

Но www.lookfantastic.hl не ми го отваря, в България съм, ако това има значение.

# 542
Здравейте,момичета.Моля за съвет! Днес пробвах една от маските на Мароканойл оцветяващите.Взех една в меден цвят,ще (прикача снимка) ,като си мислех че ще придаде някакъв оттенък на косата само понеже четох мнение на една жена под продукта ,че не върши никаква работа,но тя си стана буквално рижава и то на петна ..😀 Косата ми е много светло руса (боядисвам се с безамонячна боя).Та като се видях след като я изсуших щях да припадна 😂😂 не знам как ще изляза навън 😀.Измих я 2-3 пъти като 1-ния беше без никакви продукти само с вода,колкото да падне малко цвета и така...Маха се ,но доста бавно заради светлата коса отдолу.Въпроса ми е знаете ли как и с какво мога да подпомогна по-бързото падане на тази оцветяваща маска?

Последна редакция: пн, 18 окт 2021, 00:12 от Вилислава Николова 621077

# 543
Пробвай с масла. Намазваш се и стоиш опакована през нощта. Принципно маслата свалят малко от боята. Друго с което съм сваляла рижава амонячна боя е витамин С и бебешки шампоан. Научих го от бг мама, свърши перфектна работа, но не е най-щадящото за косата.

# 544
Пробвай с масла. Намазваш се и стоиш опакована през нощта. Принципно маслата свалят малко от боята. Друго с което съм сваляла рижава амонячна боя е витамин С и бебешки шампоан. Научих го от бг мама, свърши перфектна работа, но не е най-щадящото за косата.
Благодаря за съвета,още сега ще се намажа с маслата ,които имам!

# 545
Вилислава стриваш 5 таблетки аспирин и смесваш с 1с.л. ДПШ+1с.л. маска за коса.Размесваш,нанасяш на косата,стоиш и наблюдаваш косата,но не повече от 20-30мин.Измиваш и нанасяш най-хидратиращата/подхранващата маска която имаш.

# 546
Вилислава стриваш 5 таблетки аспирин и смесваш с 1с.л. ДПШ+1с.л. маска за коса.Размесваш,нанасяш на косата,стоиш и наблюдаваш косата,но не повече от 20-30мин.Измиваш и нанасяш най-хидратиращата/подхранващата маска която имаш.
Ще пробвам и това утре,благодаря!

# 547
Здравейте, 180лв добра цена ли е за Advance light Parlux или да чакам още намаления?

# 548
Да, добра е цената.

VanessaDE,
З-л-а-т-н-а си!

# 549
Пиша само да кажа,че имаше много добър ефект от съветите ви! Вчера вечерта намазах цялата коса с масла и сложих кърпа и преспах така,а тази сутрин направих сместа с аспирина,но имах само 4 и като че ли не ми стигнаха,но стоях 20 мин и като измих косата ,падна много от цвета и сега изглежда мноооого по-добре!След 2-3 дни  пак ще повторя процедурата само че с 5 аспирина. Simple Smile Благодаря,отново!

# 550
  • Стара Загора
Здравейте, някой пробва ли вече новата серия на Керастаз за мазни корени и сухи краища?
И друго да попитам на Меди Биокленз става ли за постоянна употреба ( не ежедневна, а през 2-3 дни) или е добре да редувам с други Ш?

# 551
  • София
Здравейте, някой пробва ли вече новата серия на Керастаз за мазни корени и сухи краища?
И друго да попитам на Меди Биокленз става ли за постоянна употреба ( не ежедневна, а през 2-3 дни) или е добре да редувам с други Ш?

Според мен го редувай с други шампоани, защото той самостоятелно доста изсушава. Или го слагай като първи шампоан и след него си ползвай други (хидратиращи и др.)

# 552
Вилислава само да кажа че,процедурата с маслата се прави като загрееш маслата до толкова, че да не се изгориш и нанесеш на изплакната с много топла вода коса.Студените масла нанесени на суха коса нищо няма да направят.

Меди Биокленз може да се ползва и всеки ден.Шампоанът не изсушава,просто няма силикони в него и създава усещане за изсушена коса.След сешоар,нещата са съвсем други

# 553
Дами, тъй като сте магьосници в тази тема, ще се консултирам с Вас Simple Smile
Косата ми е дълга и тънка, естествено руса. Мазни корени и сухи краища склонни към накъсване. Понякога ми се появява лек пърхот.
Къпя я на всеки 3 дни, единственото което ползвам е сешоар.

Та продуктите, които използвам са:
-ТРИ шампоан, които редувам Lakme за суха коса, Медикасютикъл за суха коса и Biosilk за обем и хидратация
- Филър за коса Олиосета два пъти седмично и Балсам за дълга коса на Лореал веднъж седмично.
-Термото на Олиосета + LAKME shape спрей за обем

И косата ми никога, ама никога не става лъскава, гладка и обемна. Винаги ми стърчат нацъфтели краища, а обема... Е няма такъв. И незнам с продуктите ли бъркам, къде бъркам... Отделно, че и трите шампоана уж са за хидратация, а след измиването с тях косата си я чувствам ужасно пресушена.
Та ако имате предложения, ще се радвам да ги чуя!
Благодаря Simple Smile

# 554
  • Варна
Няма как да хидратирате косата с шампоан. Хидратация най-добре се постига с преуош както и с богати маски.
продуктите Ви са добри,но недостатъчни за дължините.  Поне веднъж седмично вкарайте еластисайзър за дължините преди шампоана и си вземете някое масло за крайчетата,което да ползвате на суха коса след сешоара. Аз лично в случая бих инвестирала в капките на Oway и бих ги смесвала с термото.

Общи условия

Активация на акаунт