Професионални серии за коса- тема 150

• 57 251
  • 755
  •   1
Отговори
# 135
Някой ползва ли пресата за коса с резервоар за кератинов серум JOICO STYLER?
Доволни ли сте? Може ли пресата да се използва без сипване на този серум, само с нагорещени плочи, без парата, ако нямам в момента?

# 136
Момичета, имам нужда от малко насока. Пак ми се появи код за 30% (MO30) в Арлен за Марокан и сега съм в дилема. Ясно е, че ще се пазарува, но въпроса е кое. Косата ми е редичка, тънка и накъсваща заради няколко поредни изсветлявания. Надявам се с подходящата маска да я възстановя и да придобие по-нормален вид. Има 2 към, които съм се насочила и искам съвет от някой, който има опит. Едната е тази - https://www.arlen.bg/product/2441/maska-za-slaba-i-uvredena-kosa … r-mask-250ml.html , а другата тази https://www.arlen.bg/product/2446/hidratirashta-maska-za-suha-i- … g-mask-250ml.html . Много е важно и да не ми утежнява косата Simple Smile

# 137
Fairy, дарк олиото на суха или леко влажна коса.

# 138
Момичета, страхотни сте. Много ви благодаря, записах си препоръчаните неща и ще действаме с мама, да я оправим тази коса.

# 139
  • Някъде там
Много ми е трудно от тел, но ще се опитам да отговоря на въпросите.

1. Много съм впечатлена от К WATER на Kerastase. Въпреки, че сякаш не е много харесван продукт, на моята коса се отразява чудесно. Много мека, права и гладка е косата, но отнема от обема, което на мен не ми пречи.

2. Мисля, че само серията fibre force. Не беше лоша, но и не съм я повторила.

Получих си 1000 мл. еластисайзър с жасмин, как силно мирише, не е приятно, но пък дано ефекта е добър. За сега ми хареса. Поръчах и филъра на Олиосета. Много ми е съмнително с тези толкова много + коментари, но ще видим.
При първото използване на  филъра ефекта при мен беше страхотен и много го харесах. На второ измиване не съм впечатлена.

# 140
Да, Денси, аз я имам от няколко месеца, но с това море не съм й отделила нужното внимание, поради тази причина не мога да дам отзив. Иначе да, може да се използва и като обикновена преса, без кератин в резервоара. Тя си има едно копче, което се върти, за да се определи силата на парата и дали въобще да пуска такава.
Скрит текст:
Някой ползва ли пресата за коса с резервоар за кератинов серум JOICO STYLER?
Доволни ли сте? Може ли пресата да се използва без сипване на този серум, само с нагорещени плочи, без парата, ако нямам в момента?

# 141
Благодаря, много и се чудя!
Дано някой даде истински отзив.

# 142
Момичета, ще пиша с молба и тук. Има ли някоя от вас, която може да ми даде отливка от спрея на Медисютикълс за събуждане на фоликули на коса? Цяла опаковка ми е много.
Моля, ако някоя дама не го ползва, са ми пише. Или пък, ако искате да си разделим един.

# 143
Момичета, ще пиша с молба и тук. Има ли някоя от вас, която може да ми даде отливка от спрея на Медисютикълс за събуждане на фоликули на коса? Цяла опаковка ми е много.
Моля, ако някоя дама не го ползва, са ми пише. Или пък, ако искате да си разделим един.
Ани, не е много.От отливка не знам ще видиш ли ефект някакъв, защото трябва време, за да се задейства механизмът на изникване и развитие на новите фоликули.
Ако говоиш за Фолиген или Биокленз на мен ми свършва за 2м. едно шише.Имам доста коса и, за да покрия целия скалп, пръскам поне 10-15 пъти.

# 144
  • Варна
Фолиген и Биокленз са шампоани. Спрейовете на Меди за стимулиране са съответно Целаген за жени и Нуминокс-унисекс:grinning:/господи как звучи/ и са наистина бая голямо количество,но си зависи и как се ползват. Аз ги ползвам само след миене и откарват по повече от година. Ако се третира проблем обаче е нужно да се нанасят всеки ден сутрин и вечер и един спрей би стигнал за тримесечна шок терапия,което си е абсолютно нормално.

# 145
Фолиген и Биокленз са шампоани. Спрейовете на Меди за стимулиране са съответно Целаген за жени и Нуминокс-унисекс:grinning:/господи как звучи/ и са наистина бая голямо количество,но си зависи и как се ползват. Аз ги ползвам само след миене и откарват по повече от година. Ако се третира проблем обаче е нужно да се нанасят всеки ден сутрин и вечер и един спрей би стигнал за тримесечна шок терапия,което си е абсолютно нормално.
Опс, да, объркала съм ги.
Имам проблем с косопад, който боря от години и с двуразово нанасяне по целия скалп горе-долу 2-3м. изкарват, да.
Затова написах, че с отливка или малко количество не знам ще има ли някакъв видим ефект.

# 146
  • Варна
ДХ3 без да го приемаш като нездраво любопитство тоя косопад свързан ли е с хормонален дисбаланс?
Да си кажа защо питам....Знаете,че от години и аз аз имам някакъв постоянен косопад. По изследвания всичко ми е било в норма горе долу,но проклетата коса си падаше когато реши въпреки грижите. Благодарение на тях слава богу растеше и нова де,което държеше нещата в норми.

И понеже 50-така чука на вратата тая година ми се случиха едни случки,които ясно сочат,че хормоните не са ОК въпреки,че изследванията твърдят друго.....Та....тия обяснения ги давам,защото по мои наблюдения Нуминокс работи по-добре при хормонални смущения от Целаген. Естествено това не значи да се неглижира проблема,но Нуминокс би помогнал да се губи по-малко коса в процеса на регулиране на дисбаланса,защото както знаете това отнема време.
При мен слава богу всичко се върна в норми за два месеца,но бая се бях стресирала не само заради косата.

# 147
Не е нездраво любопитство, аз пиша в съседната тема за косопад.
При мен започна около 35-6г., точно със старта на промяната на хормоните при жените.Имах много коса и не обръщах голямо внимание, не беше и нещо натрапчиво, но след 40 нещата и косата се влошиха.Оказах се с двфицити на вит Д, Б12, феритин, завишен тироиден хормон, хормони в граници, но с неправилни съотношения между тях.
От няколко години се следя плътно и едва сега виждам доста нови растежи на коса, въпреки,че пада доста на моменти.
Със сигурност голяма част се дължи на вътрешни липси и хормонален дисбаланс, другата на стрес.

# 148
  • Някъде там
Някой изпробвал ли вече новите продукти в ЗР.
По конкретно се интересувам от тази марка
Има доста положителни коментари за тази марка в чуждестранните форуми.

# 149
Ползвам спрея само за вежди, затова ми трябва отливка. Много ми се сгъстиха веждите.

Общи условия

Активация на акаунт