Професионални серии за коса- тема 150

• 57 189
  • 755
  •   1
Отговори
# 240
Под карантина съм и ще си взема доставката след няколко дни. При мен беше водеща марката, която е доста хвалена тук, чантата си е бонус.
Харесала съм една евтина четка заради приставката за изправяне, но не знам дали ще върши работа. Дали някой ползва нещо подобно

# 241
Ли лу, изпробва ли четката на Марокан, как е? Скубе ли?
Вики, тази приставка за изправяне нищо няма да направи, вземи си преса. Simple Smile

# 242
ВикиЕ, аз използвам подобен сешоар, няма такъв ужас, много скубе.

# 243
VikiE подобна четка имам и я полсвам от години. Предимно с приставката кръгла четка. Върши ми идеална работа като ме мързи да опъвам с четка и сешоар, идеално е за път защото е леко и заема малко място, супер лесно дооформям ако има нужда на следващия ден. Не е dyson airwrap, но за мен си върши чудна работа, особено след като моята коса така или иначе не държи къдрици. С прав тънък и лигав косъм съм, ползвала съм я и като бях на късо каре и до ден днешен с дългата коса.

# 244
Благодаря ви! Преса имам и то професионална с контейнер за арган, но съм я скрила и не я ползвам. Тъкмо си оправих косата, изрязах изгоряното и не ми се рискува повече. Имам подобна четка, но само с две кръгли приставки и исках нищо за изправяне. Като ви чета явно ще пропусна и няма да купувам нова.

# 245
Днес сутринта, но на суха коса. Първо трябва да разресвам краищата и тогава по целия косъм. Направи ми впечатление, че нямаше коса по четката, а по другата си ми остава Simple Smile

# 246
  • Варна
А какво пречи да се оформя косата с кръглата четка? Получава се повече от добре,прибира фриза,гланцира. Е косата не е права като праз,но е доста по-щадяща от пресата.
Моята откровено си признавам,че не я ползвам,но  аз и предпочитам да си ходя къдрава/по-често рошава Grinning/.  Иначе скоро се присетих,че имам четка за изправяне на Исо и я изкарах. С нея при дълга коса е доста по-лесно отколкото с въртящата.
Като цяло след доста години вече не съм толкова върл противник на пресите и топлинните уреди. Ако се ползват грамотно,с хубави термозащити и общата грижа за косата е добра кой знае каква вреда няма. Естествено това не означава да се пече косата ежедневно на 230гр.

# 247
Днес сутринта, но на суха коса. Първо трябва да разресвам краищата и тогава по целия косъм. Направи ми впечатление, че нямаше коса по четката, а по другата си ми остава Simple Smile

Да споделя и аз, че след добрите отзиви за тази четка и аз си я купих с 30% отстъпка от Арлен. Ами моята коса въобще не се погажда с нея. И аз като теб първо трябва да започна от краищата иначе много ми скубе и не се справя с възелчетата. А къде и точно е керамичното така и не разбрах. Да не би да си има някакъв чалъм за разресване, който аз не знам....

# 248
То с всяка четка трябва да се сресват първо краищата и после да се тръгне от корените.Това е щадящо за косата на всеки.

# 249
  • Някъде там
Търся отзиви за този продукт

Поръчах го на сляпо,все още не е пристигнал.Какво да очаквам от него

# 250
Мили момичета, реве ми се!! Cry
Март месец от черна станах кестенява. Фризьорката ме обезцвети хубаво, после боя, цветът стана хубав, но от тогава започна кошмар!
Косата започна да цъфти, стана твърда, а най-големият ми кошмар е накъсването !!! Sob
В момента от плътна коса на черта имам етажи! Всичко стана от накъсването... Реша се само в душкабината или на прозореца, защото косата ми се къса кошмарно много!
Най-лошото е, че дадох една торба с пари... Последно оставих 200лв в златна рибка... ММ вече се чуди как така през месец оставям толкова пари за шампоан и маска ....
Нещо не мога да оцеля, а и страхотно тъпи съвети получавам от консултантите! Една дама ме убеди да вземе някаква страхотна нова серия на Керастас срещу накъсване- светло розова, а от нея още повече ми изсъхна косата....

Моля ви, дайте ми съвет какво да правя срещу това накъсване! Искам да остана с коса на главата! Cry

# 251
Аз бях и съм в същата ситуация, но вече чакам само да порасте и да се  изравни косата ми. Постепенно изрязах всичко изгорено. Продуктите, които използвах са
Терапист на Керастаз /Ш и М/, еластисайзър екстрийм, Лалга за възстановяване /Ш, М и ампули/, ампули Наши филър. Освен всичко друго ти трябва търпение. Вземи си и нещо за растеж, например шампоан Анаген на Напура или на Медисютикълс - Биокленз.

# 252
  • Марс
И при мен беше така. Докато не изрязах изгорялото, все цъфтеше и се късаше. Продукти не поемаше и изсъхваше ужасно трудно. Не всички коси дянат на обезцветяване(, а и предполагам, има и разлика кой  как те обезцветява). Ще се оправи косата, като порасне.

# 253
Здравейте, момичета! Напоследък започнах да си къдря леко косата с преса и много ми харесва как изглежда, но ми е малко трудно с пресата.. в търсене съм на хубава маша, ще се радвам на препоръки. Хвърлила съм око на тези две - https://otto-boutique.com/product/%d0%b8%d0%bd%d1%84%d1%80%d0%b0 … 0%be%d1%81%d0%b0/ и https://otto-boutique.com/product/%d0%bc%d0%b0%d1%88%d0%b0-%d0%b … 0-19%d0%bc%d0%bc/. Приемам всякакви предложения независимо от цена/марка, стига да сте доволни и машата да е поне малко по-щадяща. Благодаря

# 254
krystall, може ли да споделиш Лалга за възстановяване /Ш, М/ балансирана серия ли е, доволна ли си от резултата, дават ли обем? Свършва ми серията за обем на Лалга и мисля дали да я заменя с тази. Също ще съм благодарна и за отзиви за ампулата, колко често я ползваш, по скалпа и дължините ли я нанасяш, води ли до по- бързо омазняване в корените?

Общи условия

Активация на акаунт