Професионални серии за коса- тема 150

• 57 816
  • 755
  •   1
Отговори
# 495
Много ви благодаря.

# 496
Ванеса,  Notino Белгия ли имаш предвид? Ако не, като идвам до Бг ще си го купя.
Много ми се иска да си купя някакъв плекс. Чакам черния петък за Олаплекс. Виждам, че има някакви евтини варианти като файбърплекс на Фанола и други, но дали вършат някаква работа?
Малка лисичка- и на мен ми се бяха появили малки участъци на темето,където кожата прозираше. Купих Mediceuticals Cellagen по препоръка на съфорумките и мажа упорито.  На половината шише съм ( малкото) и вече виждам сгъстяване, макар че е още рано за резултати. Определено работи.

# 497
Напура, Медисютикълс със сигурност помагат при раздразнен скалп /медицински са/ , а сега в ЗР има и една нова марка Bosley, която също има серия срещу косопад.
Здравейте, моля, дайте препоръка за шампоан, който се бори с косопад и/или е насочен срещу раздразнен скалп и един вид да е...универсален. Да може да се комбинира и с протеинов или хидратиращ балсам или маска. Искам да ползвам известно време един шампоан с различните маски, за да не дразня скалпа си, тъй като реагира на различните шампоани. Има ли изобщо такъв вариант? Най-вече ако е противокосопаден ще е страхотно.

# 498
Малката лисичка ако причината за петната е от зъби, ттябва да се отиде и до стоматолог и да си направи една цялостна снимка - ортопантомография, за да се види дали няма някъде грануломи или киста.
Днес ми дойдоха нещата от Арлен и куриерът, като ми се обади ми каза "Здрасти, Види" 😁, викам си това е знак от съдбата да се поспра малко 😁
Иначе още утре ще направя тест на някои от нещата.

# 499
Видях в инстаграм една мацка да препоръчва една терапия на Keune, като заместител на Olaplex 3.
https://www.arlen.bg/product/16639/vazstanovyavashta-terapia-za- … charge-200ml.html
Ползвали ли сте я?

# 500
Много ми се иска да си купя някакъв плекс. Чакам черния петък за Олаплекс. Виждам, че има някакви евтини варианти като файбърплекс на Фанола и други, но дали вършат някаква работа?
Малка лисичка- и на мен ми се бяха появили малки участъци на темето,където кожата прозираше. Купих Mediceuticals Cellagen по препоръка на съфорумките и мажа упорито.  На половината шише съм ( малкото) и вече виждам сгъстяване, макар че е още рано за резултати. Определено работи.

Здравейте,

погледнете в този сайт https://makeup.bg/product/339230/, доколкото знам продуктите идват от Полша.

# 501
  • София
Видях в инстаграм една мацка да препоръчва една терапия на Keune, като заместител на Olaplex 3.
https://www.arlen.bg/product/16639/vazstanovyavashta-terapia-za- … charge-200ml.html
Ползвали ли сте я?

На мен фризьора ми я препоръча тази терапия, че я правели в салона и били доволни. Гледах я и аз, но не се сещам да е коментирана тук  и затова се въздържах 😁

# 502
Арлен имат ГО-ЛЯ-МО намаление на Алтерна… все пак заради кода за безплатна доставка реших да тествам този бранд.
Като сложа код и ми маха намашението?! Не на Алтерна,на Оway..

Пробвай с Econt, ако не си. На мен със Спийди ми махна намалението.

# 503
И с двата ми го махна Sad(((

# 504
Ползвали ли сте я?

На мен фризьора ми я препоръча тази терапия, че я правели в салона и били доволни. Гледах я и аз, но не се сещам да е коментирана тук  и затова се въздържах 😁

Бих я пробвала в даден момент, но сега имам Hmilk и ми харесва, а и е много 😁 Запазила съм я в любими да си чака реда 😁

# 505
  • София

Здравейте,

погледнете в този сайт https://makeup.bg/product/339230/, доколкото знам продуктите идват от Полша.
Според мен няма повод за притеснение. Поръчах миналата седмица Олаплекс 3 от този сайт, беше на супер цена, има си QR код, но все още не съм го отваряла и ползвала

# 506
  • София
Ванеса аз изхабих 2/3 бутилка от Хмилк без помпа 😂. Забравих да си поръчам, и обръщам шишето на долу и го удрям няколко пъти и става, потича. Бъркам с нещо да обера количеството което се е показало. Мъка е, ще пробвам с помпа от голям течен сапун и аз 😂.

Слагам в боята аз Хмилк и нямам греди, мисля че има плексопособна защита. Не гарантирам обаче за силово изрусяване.

# 507
Чак сега видях, че вместо ш за мазни корени Oway са ми изпратили ребюилд ш, но и на него му се канех и реших, че няма да го връщам.

# 508
Момичета, серията за дълга коса на редкен протеин ли се води?

# 509
Щом не се разбираш с кремовете вземи едни капки на Oway те са с добра термозащита,но все си мисля,че просто не си нацелила твоето термо.
Относно плексовете имам едногодишен опит с Колорплекс и вече не знам колко годишен с Олаплекс. Ползата от тях е неоспорима. На следващото боядисване смятам да се престраша и да ползвам само Hmilck още повече,че се боядисвам с Oway,а това си е техния предпазващ продукт. В предния си пост забравих да кажа,че го добавям и към обливката/разредената боя за освежаване на дължините.
Принцеса, това значи ли, че hmilk може да замести Олаплекс при боядисване?

Общи условия

Активация на акаунт