Професионални серии за коса- тема 150

• 57 816
  • 755
  •   1
Отговори
# 510
  • Варна
Тук ще кажа,че не съм сигурна. По описание е плекс да,но дали може да замести Олаплекс не съм пробвала. Аз ги ползвам едновременно. Млякото преди боя и Олаплекс в боята. Ползвам висок процент оксидант и никак не ми се рискува.

# 511
Lora не,имах предвид местните полски сайтове за козметика.
Намерих малка опаковка 75мл,можеш да го пробваш.Между другото,в този сайт Джойко е на доста добри цени но не съм ровила обстойно
https://trendigemode.de/product/oway-hmilk-no-stress-protective- … onditioner-75-ml/
Margolotta може и на теб да ти свърши работа

# 512
  • София
По темата за H Milk , аз го ползвам като плекс в боята от поне 6 месеца. По никакъв начин не влияе на изсветляването. Смесвам с 9% окислител и понякога с 12%. Косата ми е жива, мека и с блясък. Но за това допринася и че след като измия боята седя поне 30 мин намазана с H Milk.

А относно терапията на Кюн...
Последният път когато правех поръчка от Арлен, за да имам безплатна доставка поръчах и това:

Супер случайно ми попадна и дори не бях чела мнения, но реших да рискувам Simple Smile . Използвах като преуош, измих с шампоан Sebastian Reset , маска: 2 Min Reconstructor, финиш - Marrakesh Endz
Косата ми стана жилава, уплътнена и без фриз. А моите по - къси горни пластове винаги хвърчат. Та тази комбинация се оказа доста сполучлива. Мисля да пробвам терапията на Кюн и в други комбинации да видим.

# 513
В АГорабюти има промоция:
"Предстоят 3 вълнуващи дни, в които можеш да купиш всеки втори продукт, без значение от марката, с 30% отстъпка!
Отстъпката важи за продукта с по-ниска стойност. При поръчка на 4 продукта, ще получите отстъпка от 30% на двата продукта с най-ниска стойност."

# 514
Някой по назад питаше за трайна боя за коса. Пробвах новата боя с хилауронова киселина в Арлен.Боя с Макадамия и жен-шен Altissima Permanent Hair Color 100ml. Поръчах си цвят 5 - кестеняво.Само в корените я използвах. Вчера стана месец от боядисването и мога да потвърдя, че е наистина трайна.
Това може би е една от най трайните бои които съм пробвала.

Искрице, можеш ли към днешна дата да актуализираш инфото за тази боя? Все още ли си доволна откъм трайност, как се отмива цвета, има ли някакви поражения по косата?

# 515
  • София
Здравейте, бихте ли дали линк към този продукт h milk, не мога да го открия. Благодаря.

# 516
  • Някъде там
Някой по назад питаше за трайна боя за коса. Пробвах новата боя с хилауронова киселина в Арлен.Боя с Макадамия и жен-шен Altissima Permanent Hair Color 100ml. Поръчах си цвят 5 - кестеняво.Само в корените я използвах. Вчера стана месец от боядисването и мога да потвърдя, че е наистина трайна.
Това може би е една от най трайните бои които съм пробвала.

Искрице, можеш ли към днешна дата да актуализираш инфото за тази боя? Все още ли си доволна откъм трайност, как се отмива цвета, има ли някакви поражения по косата?
Все още не съм боядисвала корени. Отмива се равномерно като всяка боя.
Бялото ми косъмче най отпред което първо се показва винаги е започнало леко да прозира, но все още не е сивичко.
Ще отложа боядисването на корени чак за другата събота. Това означава месец и две - три седмици.
Тогава мисля да си направя и експерименти в нас.
Ще боядисам с амонячна боя корените а с без амонячна на лакме глос дължините на косата.
Има ли някой който се е боядисвал по този начин с две различни бои?
Дали ще се получи?

# 517
  • София
Търся някакви отзиви за тази марка и по- точно серията с кератин

# 518
Здравейте, дами!
Може ли да ми кажете , слагали ли сте масла в боята за коса и ако да, какви и в какво количество?
Благодаря!🤗

# 519
  • Варна
Слагала съм да едно време преди да открия плексовете Grinning. и в момента когато реша да се заигравам с оксидант 12-ка мажа по скалпа я арган я облепиха или моринга. Но само по скалпа. Принципно плекса пази и него,но за всеки сучай.

# 520
Слагала съм да едно време преди да открия плексовете Grinning. и в момента когато реша да се заигравам с оксидант 12-ка мажа по скалпа я арган я облепиха или моринга. Но само по скалпа. Принципно плекса пази и него,но за всеки сучай.
Точно с 12 ще се заигравам и аз...😂
Малко ме е страх, но ще рискувам , точно по тази причина искам да сложа маслото.
А с тези плексове, аз ли имам проблем с тях, не взимам правилния ли, два пъти ползвах, два пъти ми правят косата на нищо,  с боя.
Благодаря за мнението!❤

# 521
  • Варна
Относно плексовете имам доволно дълъг стаж с Олаплекс и едногодишен такъв с Колорплекс преди това. И двата си вършат работата повече от добре. Маслата пазят донякъде скалпа  от там нататък категорично съм ЗА плекс и съм си тръгвала от салон тъй като фризьорката ми заяви,че плекс не ползвала защото и бъркал колористиката Grinning. Сори ама на мен ми е важно да имам коса на главата си и след като изляза от салона!

# 522
В Арлен обаче има само тази трета стъпка, а 1 и 2?
Скрит текст:
Видях в инстаграм една мацка да препоръчва една терапия на Keune, като заместител на Olaplex 3.
https://www.arlen.bg/product/16639/vazstanovyavashta-terapia-za- … charge-200ml.html
Ползвали ли сте я?

На мен фризьора ми я препоръча тази терапия, че я правели в салона и били доволни. Гледах я и аз, но не се сещам да е коментирана тук  и затова се въздържах 😁

# 523
В арлен как се добавя отстъпка и къде мога да намеря код за такава?

# 524
  • София
В арлен как се добавя отстъпка и къде мога да намеря код за такава?
Мисля, че в момента е активен FLN10, но всичките кодове на Арлен важат за продукти извън промоция.

Общи условия

Активация на акаунт