🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 2 (14.09 - 19.09) 🐄

• 30 828
  • 622
  •   1
Отговори
# 180
До края на сезона трябва да им научим зодиите и да им сложим прякори. Аз вече единия прякор го видях готов - Георги Пръдльото.Joy

# 181
На Коцето-Джери

# 182
  • Другата България
Дори без Георги, то е ясно за кого става въпрос.
На Коцето не знам Джери подхожда ли му, но като се сетя, и още ме напушва смях.
Толкова "чист" човек изглежда, дано не ме разочарова.
Джоли, личи си, че сме от една порода. Heart

# 183
  • Sunshine state
Аз смятам, че не е правилно да я ограничават до шампоните в къщата за ратаи. Имаше логика в това да се избира фермер между тях, но за ратаи не съм съгласна.

Последна редакция: ср, 15 сеп 2021, 14:33 от Pupitka

# 184
  • Sofia
Коцето не ме дразни. Според мен е добродушен. Нещо се харесаха с кравата, но предполагам, че другите няма да го харесат и разберат.

# 185
  • Разпиляна във въображението
Да не стане така че, от който "заслон" е фермерът, от него да са ратаите Simple Smile

# 186
Да не стане така че, от който "заслон" е фермерът, от него да са ратаите Simple Smile

Някои от правилата в движение научаваме. Даже проверявам тук, да не би нещо съм пропуснала.

# 187
Мен за сега ме дразни писукането на Теодора. Голямо лигаване и само нея дават. А аз искам да чуя и видя другите жени. Беден речник, лош изказ.. Тръгва нещо да казва и не казва нищо. А иначе само нейното мяукане се чува пред и зад кадър. Дано да я видим в друга светлина, защото е красива жена.

Крсимира малко тъпо ѝ се получи снощи. Ни в клин, ни е ръкав искала мъжка работа..

# 188
  • Велико Търново
Виктор не ви ли прилича на актьора от All Inclusive Алекс Иванов, който играеше гаджето на Надя?
А сега - и Сандо в "Братя".
Снощи и аз си го помислих това. Има някаква прилика, да.

Предполагам, че нито един мъж не е гласувал за Живка, но няма как да сме сигурни. Ако все пак не е, това означава, че цели 4 жени не са гласували за нея
3, не 4.
Двамата кандидат-фермери не са участвали в гласуването.

# 189
  • Другата България
Теодора и Деси за мен ще са най-безполезни.
Дори Ваня, която първоначално приех с резерви, за момента е по-дейна.
Мартина също ми направи добро впечатление.

# 190
  • Пловдив
Сега успях да изгледам снощния епизод и не мога да спра да се смея на разговора: "Чичо Цоньо, къде да хвърля Джери... - Какво е Джери, ааа, мишката ли, ама то не е умряло, живо е." Simple Smile)))

# 191
Адски ми е противен Георги. Най-най-гнусен, прост и елемнатрен чичак. Представям си го точно като героят на типичния българин.

На другия полюс ми е Коцето. Душица! Но подозирам, че такива благи хора нямат голям шанс.

Само на мен ли Ивайло ми напомня на Тото от Скандау? Гласът му е същият, тембър, изказ.

# 192
Сега изгледах снощния епизод.
Георги от началото нещо не ми хареса,но не можех да определя защо,след днес обаче ми бие на  лукаво и нечистоплътно човече с  много дребна душица.
Русата доячка по бански направо ме шокира,не съм сигурна жал ли ми е за нея или ми е само смешна.
Трети ден се чудя от къде съм го виждала момчето от Чикаго, мисля Любомир се казваше. Да не е участвал някъде другаде ,някой има ли идея Rolling Eyes

# 193
  • Другата България
Гошо, поне според мен, залага на това, че е строител, и че заради тези му умения ще го държат вътре повече време.
Да, ама явно е изключил и социалната игра - от една страна.
От друга, вероятно разчита и на женската аудитория вътре, с усмивчици, комплименти и алабализми.
Дано не му се получи, Сийка килима я изключвам от уравнението.

# 194
  • Sunshine state
И на мен Любо ми прилича на някого, но и аз не мога да се сетя на кого. Или е участвал някъде другаде?

Последна редакция: ср, 15 сеп 2021, 19:18 от Pupitka

Общи условия

Активация на акаунт