🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 2 (14.09 - 19.09) 🐄

• 30 837
  • 622
  •   1
Отговори
# 165
Доволна съм от снощния епизод, естествено най-много се смях на сцената с Джери.
Със закъснение да благодаря за темата, страхотна първа страница, няколко пъти се връщам да се подсетя кой кой е Wink

# 166
Виктор не ви ли прилича на актьора от All Inclusive Алекс Иванов, който играеше гаджето на Надя?

# 167
Какво е направил Георги, че така сте му набрали?

# 168
Червена точка за участниците, които номинираха Георги за фермер, че дори и по-голямата част гласуваха за него. Много лоша преценка, според мен. Външната и вътрешната му нечистоплътност си личат, така че няма как да не са го видели. Грозно беше да агитира фермерите да гласуват за него. Държанието му по време на битката с въпросите беше нелепо. Не знаеше нищо, но се опитваше да се направи, че уж знае, ама... забравил. Grinning На единия въпрос, на който Живка отговори грешно, той веднага изтъкна, че уж го знаел и веднага щял да отговори.

Живка засега се държи много адекватно. Ръководи без да се прави на интересна и да да избива комплекси. Дано да продължи в същия дух.

Относно това, че жените държат да се правят на мъжкарани и всичко могат сами, мисля че този сезон ще е доста силно застъпено. Повечето жени все още нямат семейства и деца, а една част от тези с деца са разведени. И предполагам, че ще има хейт по мъжкото съсловие. Grinning

Интересно ще е между кого ще е любовната история(или истории), за която спомена Иван в "Преди обед". Каза, че тази година не са целяли да имат любовни драми, защото миналата година зрителите се били нагледали цял сезон, но така се получило и сега. Аз залагам на Любомир и Цветелина или Пламен и Цветелина. Някой друг ще направи ли предположение? Grinning

# 169
  • SF
Реших, че нищо ново не се е случило снощи, но няма начин да не го коментирате. А то имало нова тема Simple Smile

# 170
Георги ми стана противен още като показаха как Анастасия е седнала в него. За пърденето бях си затворила очите. А с агитирането затвърди, че е подъл.
Деси ми прилича повече на Катрин Хейгъл, а не на Ким.

# 171
  • Sofia
Аз бях страшно изненадана , че изобщо предложиха Георги за фермер. Отдавам го на това, че не се познава все още и че те не са гледали визитки като нас. Не ми харесва този човек.

# 172
По принцип ми е интересно като има спойлери, а също и като се предоставят профилите за инстаграм на участниците, та във връзка с инстаграма на Деси,
/може да се приеме като спойлер/
Скрит текст:
видях, че е публикува долу горе през 10-тина дни, но от средата на юли има публикация на 19 август. Може бързо бързо фермерите да са я изпратили вкъщи.

# 173
  • SF
Може Дяволо на първа страница да добави и връзки към инстаграмите, фейсбук и тик-ток на участниците.

# 174
Изненадах се от гласуването за фермер.Жените уж щели да са единни, понеже са по-малко...А накрая Живка с 6 гласа.Явно някои от жените не харесват Живка и го показаха с гласуването, но те не познават Герги, а гласуват за него...странно ми е.

# 175
  • Другата България
Живка им е конкуренция.
Според мен това е причината.

# 176
  • София
Доволен съм, че фермерът няма да се избира директно след гласуване, защото видяхме от миналия сезон в каква пародия се превърна това и как една малка групичка узурпира фермерството.
Иначе про форма, интересен вот се получи. 14-6 гласа за Георги. Предполагам, че нито един мъж не е гласувал за Живка, но няма как да сме сигурни. Ако все пак не е, това означава, че цели 4 жени не са гласували за нея, което за пореден път потвърждава правилото, че жените в тези формати просто не могат и не искат да работят в екип или коалиция, както искайте го наречете.
Иначе се радвам, че Живка спечели и то убедително. Разочаровах се от поведението на Георги, който ако продължава така далеч няма да стигне, а след съботния епизод ми бе сред фаворитите.
Коцето и Цонцо с Джери бяха хитът на епизода.

Интересно Иван как нахендри за ратаи, шампионите. Изненадка.
Кои ли две двойки ще избере Живка?
Залагам на Георги и Пламен от мъжете и Красимира и Ваня от жените. Но трябва да видим кой ще вземе имунитет. Не можах да схвана от промото, дали Живка първо ще посочи двете двойки и играта ще бъде само между тях, за да се види кой мъж и жена ще се спасят или ще имаме две общи игри между мъжете и жените за имунитет.

# 177
Фермер в първа седмица докато все още се опознават и никой не е на ясно кой какво може да свърши и какво може да очаква човек от него не е награда. Жалко, че не взе властта Пръдльото, щеше да е цирк седмицата с това ограничено човече начело.

# 178
Хелоу. Включвам се и аз в темата за любимо риалити.

Георги ми е много примитивен и простоват. Много тъпо се подхилква, защото не знае какво да каже, ама иска да се покаже като голяма работа.
Анастасия е най-дразнещата жена. Още не е дошла и се чудеше гримовете къде ще си подреди. Първата вечер вече беше седнала в скута на мъж. А вчера даже и по бански се връткаше. Отврат. Подобна показност е вулгарна. И изказа й е такъв.

Харесвам Лора и Краси от жените.

Фаворит за спечелване ми е Любомир. Според мен има и физическата подготовка, и е колоритен, ще бъде харесван. 🤩

# 179
  • Другата България
Честно казано същото мисля, пръдльо трябваше да е фермер първата седмица, а и съвсем скоро, за да му  лъсне....пийп ....теме, и да натрупа негативи срещу себе се. Сега Живка ще ги отнесе, жените наистина някак не са склонни да се обединяват, все търсят да се прикрепят към мъжка групичка или коалиция, всеки път го виждаме.
Да не говорим, че вече има някакво напрежение по оста Живка - Красимира, ако Краса отиде ратай, ще стане още по-напрегнато. Всеки приема ратайството като някаква обида или наказание, а хем искат да се доказват и да са мъжкарани. Отделно според мен ще има и любовна нишка, това също видяхме, че работи - да се прикрепи жена към мъж и това да ѝ гарантира оставането до финал. И не визирам само Даяна, а и Валерия и Алек, ако си спомняте.
Та така, и сега мисля, че жените няма да ни разочароват откъм скандали, интриги и подмолни действия.
А от мъжете най-голямата "жена" е Мариянчо...

Общи условия

Активация на акаунт