🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 2 (14.09 - 19.09) 🐄

• 30 879
  • 622
  •   1
Отговори
# 150
  • Другата България
Верно ли е Виктор? Joy
Не е истина!
Ама прилича на Филип, нали?
И Борислав ли няма?

# 151
Верно ли е Виктор? Joy
Не е истина!
Ама прилича на Филип, нали?
И Борислав ли няма?
Борислав има😂😂

# 152
  • Другата България
Благодаря ти.
Резил, те досега незабележими и ги прекръстих веднага,  хем Ивайло го помнех заради Деси... уж. Joy
А сега разгледах снимките в началото на темата и установих, че под името Филип съм визирала ....Стефан .Joy

# 153
  • Вестерос
Борислав ли има? Забравила съм, отивам да ги чета.

Знанията им бяха мега зле.... иначе Живка се хвали, че знаела..

п.п. Борислав бил банкерчето, аз тъй го запомних Grinning

# 154
Тая бивша мутра ще се окаже точно като вълка със сменената козина. Много тъпо парче. Вероятно и мързеливо. Да стоял да се ориентира една-две седмици...Тцтцтц. Ти да видиш. Че и много притеснен за нежните си кунки, дето удрял жени с тях. Пълна отврат!
Знаех си, че е твърде пресилен тоя овчи захлас, за да е всичко наред. Очаквам да имат конфликт с атеиста - Стефан ли беше?
Виждам ги като противоположности двамата.
Деси и тя ми идва малко психо.
Теди сякаш и тя е на някакви или за някакви хапчета.
Сийка баш тя ли се прежали да прави секиш на мъжете?? Не че е лошо дупето й, особено на тази зряла възраст, но къде по-млади девойки има...Не ми се връзва много с визитката й това гологъзене. Уж тежко- тежко го раздаваше, па седна у скута на най-мазния чичак, дето пък от своя страна не виждал по-далеч от жена си. Хахахах Grinning
КоцЕ продължава да ме радва много.
Кико засега си е пич.
Младите момета също дотук са 6.
Ванчето също.
Краса не мога да разбера още къде я стяга каскетя, но ще стане ясно с времето.
Театрото с Кръстовден ми дойде в повече, ама донякъде разбирам, че не им се е щяло нещата да са със задна дата.
В следващия епизод очаквам да плетат чорапи за върху обувките Joy

# 155
Линк към новия епизод от рубриката на Мирон:
https://fermata.btv.bg/jivotat-zad-fermata/zhivotat-zad-fermata- … izijata-brat.html

# 156
  • Sunshine state
Сийка как се трудеше над килима по тия бански, някакъв ужас просто.. 😅 Тая жена ще се изложи много. ТедитУ ми става все по-неприятна. Дано Живка се справи с фермерството, но нещо ми подсказва, че ще я намразят и ще си спечели доста врагове.

# 157
Това показване на гъзища сякаш задължително във всички формати. Не знам не им ли в обидно на теЗи жени.

# 158
  • Монреал
И аз се включвам в темата☺ Добре започва сезонът. Нищо “уау”, но имам усещането, че ще има градация… На прима виста ми допадат Виктор и момчето с камионите от Чикаго, Любо мисля му е името. Смятам, че имат потенциал на добри играчи, а и са таргет на голяма част от зрителите (женското съсловие😉). Ще следя с интерес Стефан. Имам усещане, че има какво да покаже и дано да се отключат подходящи обстоятелства, за да се изяви. Иначе, има шанс да остане незабележим. За жените нямам още конкретно мнение. Някои от тях ми идват в повече още от началото… 😁 Някак са доста крайни и небалансирани, но ще видим… Може просто визитките да са им напомпани тенденциозно и за рейтинг. Единствено жената с керамиката ми е симпатична и много интересна засега.

# 159
# 160
Боже, колко фотошоп е играл по всички фотки на Деса... Не мога да разбера кого лъжат като ползват безброй филтри, май само себе си. Стана ми още по-неприятна. Деса и Наса (Анастасия) са ми топ „фаворитки” от първата секунда...

# 161
Сийка как се трудеше над килима по тия бански, някакъв ужас просто.. 😅 Тая жена ще се изложи много. ТедитУ ми става все по-неприятна. Дано Живка се справи с фермерството, но нещо ми подсказва, че ще я намразят и ще си спечели доста врагове.
     Тази Сийка дали има огледало в къщи ? Май не.

# 162
Пръдльото Гошо ми стана противен като ходеше да агитира да гласуват за него да е фермер. И щеше да стане ако Живка не беше спечелила.

# 163
     Тази Сийка дали има огледало в къщи ? Май не.
А във фризьорския ѝ салон няма ли ?

# 164
  • Sofia
Живка много добре си ги организира още в началото - браво на жената. Харесват ми Виктор, Ивайло ми кареса след спора с Деси, Кирил ли беше актьора - и той много добър изглежда.

Общи условия

Активация на акаунт