🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 2 (14.09 - 19.09) 🐄

• 30 895
  • 622
  •   1
Отговори
# 135
Изключително се погнусих от този човек. Типично говедо. Онова крачетало русото "луксозната жена" беше седнала в него вчера. ВИждам че сте казали че се казва Георги. Срам и позор за човешкото съсловие.

# 136
Голям простак ще се окаже това Георги.
Май е време да изгледам мъжките визитки. Само на подземния син я гледах ..няколко пъти. почвам ги 3 пъти и не успявам

# 137
Бре, горкото плъхче, гадна гнус! На когото не му се е налагало да се справя с плъхове, може и да му е горкото плъхче. В един от сезоните им бяха изяли храната.
Еее, недей така. И то душа носи. Всеки се бори за живота си в крайна сметка.
Скрит текст:
Аз преди няколко години хванах мишка с капан в предишното място където живеех. Шумеше няколко нощи, не се спеше, видях я една нощ, не можах да мигна, хаха. На другия ден купих два капана, оставих кашкавалче и саламче вътре на куката и след няколко дни се хвана. Ходих чак в другия край на квартала да я пусна, отвъд няколко блока. Не мога да убия животно, та било то и мишка. За насекоми вече не го обсъждаме. Но охлюви ако видя след дъжд на пътеката ги премествам встрани, да не ги настъпи някой. Всеки си е по малко луд

Последна редакция: вт, 14 сеп 2021, 23:19 от diziler

# 138
  • Другата България
Георги я свърши таз гнусотия.
Защо ли попитах....да се самоцитирам ли, че ми идваше "нечистоплътен"?
Е, сега вече ми идва и нечистоплътен.
Най-неприятния от мъжете, фаворит за изгонване, следван от Мариян.
Бляк!

На другия полюс са Коцето, и Цоньо.
Добродушковци.
Кирил ми е скрита лимонка, очаквам неочакваното от него, но засега се разминава с очакванията ми на явен дразнител, вероятно защото тази роля е заета вече.
Има и двама трима незабележими, засега с нищо непроявили се - Филип, Борислав, Йордан ако не е конфликта с ДеситУ надали щях и него да си спомня. Пекарят от Плевен също за момента е предимно полезен. Ама името му забравих....

# 139
Охлюви и аз спасявам.
Малко много ми дойде сцената с "Джери". Можеше да я спестят или поне да не показват десетте им некадърни опита да убият мишка.

И аз не съм фен на новата вълна "мъжки момичета". После защо нямало мъже. Ами за такива жени, може и да няма. Вероятно не искат да се конкурират с жените си по мъжественост.

# 140
Аз за пореден път съм потресена от липсата на елементарни знания от обща култура на играта с въпросите.
Вярно, не са в "Стани богат", може да се притесняват от камерите и т.н., но такива излагации се превърнаха в тенденция.
Иначе претенциите са до небето.

# 141
  • Велико Търново
Йордан ако не е конфликта с ДеситУ надали щях и него да си спомня.
Ивайло е.
А хлебарят - Чавдар.

Diavolo, ей затова бях писала, че ти се възхищавам! Много добър заглавен пост!

# 142
  • Другата България
Йордан ако не е конфликта с ДеситУ надали щях и него да си спомня.
Ивайло е.
А хлебарят - Чавдар.
Ивайло, да.
Къде пък Йордан....сигурно за ДанЮ маГ Габровски съм се сетила, пу, пу, пепел ми на езика....

# 143
Значии, Георги е точното описание на Бай ти Ганьо. Отвратителен, още ми е пред очите как даже на камера го дадоха да се чеши долу още малко щеше да се събуе, защо беше тая сценка не знам. А за въпросите, за мен си бяха трудни бих казал и не знам на повече от 3 дали щях да отговоря. Коцето е многоо добра душа, даже прекалено за тая ферма, ще го изядат с парцалите според мен, но да видим.

# 144
  • Другата България
Дааа, това, дето се чешеше по топките направо го забравих, да, беше супер мега гнусно.
Типичният Бай Ганьо.

# 145
Неприятен е този Георги. Нещо в погледа му има не на ред...

# 146
  • София
Аз ли изпуснах нещо, но пишете за някакъв Филип и Йордан. Има ли такива участници?

# 147
  • Другата България
Йордан е моя грешка.
Има Ивайло, нали Дама Пика ме поправи, за което благодаря.
Филип има, или и тук съм сгрешила?

# 148
Аз ли изпуснах нещо, но пишете за някакъв Филип и Йордан. Има ли такива участници?

За Филип предполагам, че има предвид Виктор (младия с гайдата). И на мен ми изглежда като Филип Grinning

Според мен също не сме видели от Ваня достатъчно. Симпатична ми се струва.

# 149
Несъмнено имаше шоу с Джери, колкото и да ме беше жал😂

От жените Лора ме очарова с цепенето и ентусиазма си!

Общи условия

Активация на акаунт