🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 2 (14.09 - 19.09) 🐄

• 30 898
  • 622
  •   1
Отговори
# 315
Добре, бе. 7ми сезон е...как никой не видя до сега , че опашката на кравата се връзва при доене ??
Точно така. А Мирон каза в неговата рубрика, че на кастингите продължават да идват хора, непипали животни, брадва, чук… Половината кандидати отговаряли с “не” на въпроса “секли ли сте някога дърва?” А всеки, който е гледал Фермата знае, че ще му се налага да го прави постоянно

# 316
  • Велико Търново
Уф... верно ли?
Това е все едно да кандидатстваш медицина, а да не си прочел и думичка по химия и биология.

Не съм гледала "Животът зад фермата още", но ще си наваксам в най-скоро време.

# 317
Какво ги подреди Сийка, изпуснах. Кой си заплю Цвети?

# 318
Това е все едно да кандидатстваш медицина, а да не си прочел и думичка по химия и биология.
Ами то и в сегашния каст (22 души) има двама тюфлеци, които са гледали предните сезони и идеално знаят, че има висене на греди или стоене на наклонена плоскост на един крак, стъпил на половин пета…. Грешна самооценка или просто “да пробваме, за купона” и “ши ма дават по тиливизията”, после ще се инфлуенстърства, следствие на придобитата популярност…

# 319
Някой да ми каже за дуелите, моля

# 320
Джоли, и двамата ратаи ще са дуелисти. Два дуела. Могат да избират само от къщата. Няма да отпаднат победените, но ще напуснат къщата

# 321
  • Бургас
Ивайло и Деси уж не се понасят, а на масата все един до друг седят Joy

# 322
  • София
Джоли, тази седмица няма да има отпаднали. Ще има два дуела обаче, дуелисти Георги и Ралица, съответно срещу Кирил и Краси. Победените напускат къщата на Шампионите и на тяхно място идват последните в съответната възрастова категория както ги делиха в началото.

# 323
  • Mediterraneo
Що за тъпи правила измислят пак в движение?! Защо веднъж не седнаха още в началото и да изяснят регламента! Същата работа се получи и "оттатък"...

# 324
Джоли, и двамата ратаи ще са дуелисти. Два дуела. Могат да избират само от къщата. Няма да отпаднат победените, но ще напуснат къщата
Благодаря

# 325
Доста се пооля Ивайло, от нищото заформи скандал.
Ако цял ден съм блъскала, гладна съм и съм уморена, и аз бих станала от масата.
Браво на Живка, че бързо потуши спора.
Правилата за дуела не смея да коментирам. Кофти е, че първият дуелист е със силно ограничен избор. Но пък за мен е по-справедливо да се победи с 3 от 5. Заложили са доста битки през седмицата, одобрявам. Само в събота вечер какво ще гледаме, ако дуелът е през седмицата, да не да ни готвят някое коментарно студио?
За мястото в луксозната къща трябваше да разиграят битка, иначе е безкрайно тъпо. Един печели място, защото е победил, друг печели място, щото е загубил. Няма логика.
Кученцата са абсолютни сладури!

# 326
  • София

Фермата - сезон 7, епизод 5 (16.09.2021)

Директен линк, епизод 7

# 327
  • Пловдив
Не знам, разочарована съм нещо. Та така сучат, та иначе, два дуела, пък без отпаднали, пък не знам какво и сега 2 дни ще се точат игри...

# 328
  • София
И утре и в събота дуели и то безсмислени. Тази вечер съм много разочарована и от двете предавания.

# 329
Днешният епизод ми хареса, защото нямаше битки, а наблегнаха на живота във Фермата!
Някой може ли да ми каже дали на нормалните дуели ще може например жена да викне мъж и съответно обратното, защото не разбрах?

Общи условия

Активация на акаунт