🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 2 (14.09 - 19.09) 🐄

• 30 888
  • 622
  •   1
Отговори
# 330
Доколкото разбрах аз - не

# 331
  • София
Ивайло ми напомня на Тото и визуално и като маниери.

# 332
И също някой беше написал, че всяка седмица ще са два дуела, а те всъщност казаха, че ще е само тази първа седмица.
А някой разбра ли колко битки ще има едната двойка и колко другата? Май 5,а на редовните дуели 7

# 333
  • София
Не ми допада, че дуелите ще са по два дни, ама изобщо.

# 334
# 335
Малко в повече ми идват дуелите и новите правила, които научаваме в последствие. Обърках се тотално.
В разправията за кученцата напълно подкрепям Мариян. След като той заяви желание да поеме отговорност за едно кученце и по-голямата част от групата дадоха съгласието си, Мариян има правото да му измисли име.
Засега Ивайло не ме дразни. Аз също донякъде откривам прилики между него и Тото от Скандау. Гледала съм Тото в Брадъра и като цяло харесах представянето му. Като сходство между Тото и Ивайло мога да определя това, че и двамата са темпераментни и емоционални личности. Има какво да видим още. Тепърва ще се разкриват характери.
В първите дни от фермерството си, Живка ми направи много добро впечатление. Организацията, желанието и усилията за пълноценно фермерство. Обаче това с ратаите и сравнението с кравите беше нелепо.

# 336
Малко в повече ми идват дуелите и новите правила, които научаваме в последствие. Обърках се тотално.
В разправията за кученцата напълно подкрепям Мариян. След като той заяви желание да поеме отговорност за едно кученце и по-голямата част от групата дадоха съгласието си, Мариян има правото да му измисли име.
Засега Ивайло не ме дразни. Аз също донякъде откривам прилики между него и Тото от Скандау. Гледала съм Тото в Брадъра и като цяло харесах представянето му. Като сходство между Тото и Ивайло мога да определя това, че и двамата са темпераментни и емоционални личности. Има какво да видим още. Тепърва ще се разкриват характери.
В първите дни от фермерството си, Живка ми направи много добро впечатление. Организацията, желанието и усилията за пълноценно фермерство. Обаче това с ратаите и сравнението с кравите беше нелепо.
В края на епизода нарекоха кученцето с друго име, така че това ме навежда на мисълта, че все пак има измислено ново име

# 337
  • Sunshine state
И аз минавам да помрънкам относно новите правила.. А можеше да е толкова просто - избират се ратаи без ограничения от коя група да са, после се избира дуелист и той съответно "предизвиква" опонент отново без оглед на групата. Сега настана пълно мазало и уж щяха да са си в групите до края, ама не съвсем.. Имам чувството, че в напъна си да разнообразят формата, го правят по-тромав. Иначе участниците са интересни и няма випове и тям подобни, ама битките ми идват в повече.

Последна редакция: пт, 17 сеп 2021, 04:55 от Pupitka

# 338
И на мен не ми харесват новите правила, много дуели и игри. Не ми е интересен сезона въобще дотук, а бях с големи очаквяния. Гледам го вече между другото и не ми задържа вниманието. На дъщеря ми, която също е голям фен също.
Не харесвам Тото и Ивайло. Наистина има някаква прилика.
Живка ще си спечели много врагове с фермерството.
Грънчарката е прекрасна жена. Много я харесвам.

# 339
Първи слаб епизод вчера.
Двата дуела тази седмица са напълно безсмислени, на мястото на дуелистите аз лично не бих вложил усилия в битките. Живка започна да събира негативи от управлението, но това също се очакваше.
Кученцата са абсолютните звезди на епизода, страшни сладури!

Последна редакция: пт, 17 сеп 2021, 08:59 от Bengun

# 340
На мен пък ми харесва. Нека имат повече игри. И предпочитам да гледам дуели отколкото лигавене наречено лИбоФ като миналата година между Даяна и Даню или  скандали и истерии.
Дават ни и от живота във фермата, дават ни и исторически часове. Та по добре дуели.
Живка за сега ми харесва като фермер. Е малко повече командири но не е лесно да си първи фермер и с ратай като Гошо.
На дуелите съм категорично за Кирил и Ралица

# 341
  • Mediterraneo
За мен натоварването с излишни дуели е минус за предаването. Ще спирам да си губя времето да го гледам вечер, през линковете на Мари ще прехвърлям епизодите. Беседите също ми идват безкрайно скучни. Кастът е добър, но с останалото са се оляли, нищо не ми харесва.

# 342
  • Пловдив
Нещо и ратаите бяха от ден до пладне ратаи или поне така излезе от монтажа.

# 343
Тотално се изгубих аз в новите правила. То са 100 дуела,пък 10 000 от печалбата на финала за спечелилия първата седмица,пък още 1000 неща каза Иван,дето съм убедена,че и половината участници не хванаха от къде дойдоха Joy
Ивайло, снощи  много ме издразни. Какъв му е проблема как ще се казва кучето,като след предаването едва ли ще го види повече? Редно е Мариан щом има желание да го гледа, той да си му избере име,а за Ивайло май всичко си беше ей така в името на спора, просто да играе на контра. 
Анастасия е прекалено шумна и лигава на моменти, но пък много симпатично тръгна да събира двойки, забавна е Grinning

# 344
Живка ми опротивя от първите минути! За съм, фермера да бъде строг, но когато е примесено с омраза и огромна доза унижение, към ратая/ратаите... не го приемам. На представянето остави друго впечатление в мен, на борбена и силна жена, обаче много ме разочарова. Изненадана съм, че в темата не се обърна особено внимание на жлъчта, която демонстрира.

Общи условия

Активация на акаунт