🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 2 (14.09 - 19.09) 🐄

• 30 886
  • 622
  •   1
Отговори
# 345
В предишния епизод избраха ратаите, нали така ? В последният пък вече приключи ратайството . Та колко дни е тази тежка работа, аз го виждам като 24 часа.

# 346
  • Разпиляна във въображението
Анастасия е прекалено шумна и лигава на моменти, но пък много симпатично тръгна да събира двойки, забавна е Grinning

И на мен снощи ми стана забавна. После какви намеци  подхвърляше на едната "двойка" Simple Smile

Мисля, че Живка излишно унижи ратаите - какви били те и т.н. Нещо пренавита ми се стори.

Нали влизаха два дни във Фермата. Предполагам, че влизането на жените изяде един ден ратайски.

# 347
Живка се овъртоли в стратегии. Не трябваше да казва кого подкрепя в битката за ратайство. Можеше просто да се измъкне с аргумента, че изборът и е ограничен, че все още не се познават добре, а тя изстреля някакви приказки, дето да и навлекат открита неприязън още от самото начало. Иначе ми харесва, че е твърда и не цепи басма на никого, но трябва и малко дипломация.
Не може да говориш на човек, че е последна дупка на кавала и Пърдела с право се засегна. Добре се защити той в случая, но го разбирам. Никак не е приятно да работиш, а да ти обясняват, че мързелуваш. Можеше просто да им каже, че животните и закуската на групата е приоритет и всички останали дейности се вършат след това, ама фермерката пак с рогата напред влезе и това няма да и спечели симпатии нито сред фермерите, нито сред зрителите.

# 348
Абе, хора, тази Ферма всеки ден ли я дават? Аз съм на епизода от понеделник още... не мога да смогна Sad Чета ви тука, поне да съм в течение какво, що.. Обърках се тотално с тези нови правила...

Сега големия дуел кой да си ходи ще е във два дни ли? Или не съм разбрала?

# 349
Тази седмица никой няма да си ходи, но ще има два дуела. Само първата седмица ще е така, доколкото схванах.

# 350
Живка се е подготвила явно какво да бърбори пред камерата, как да изглежда,  че е организирана..но прекали с обяснението, кой е последна дупка на кавала.
Първия фермер яде дървото винаги, и сега така ще стане.
Тя ми хареса в началото, но май е досадна, подробна, повтаря, нарежда...Като огорчена от живота домакиня, на която  сега й се е паднало да е шефче за малко.

# 351
  • Sofia
Анастасия се очертава като клюкарката на групата - всичко вижда и чува, нищо не и убягва.
Е сега какви са тези промени в правилата само и само да не загубим Георги, явно разчитат на бачкатор като Боби от предната година, който да строи, само кадето не виждам какво има за построяване, те всичко са направили предварително. Рали е много готина и не искам да си ходи. Кирил също е добър, не разбирам защо не го харесват.

# 352
Анастасия се очертава като клюкарката на групата - всичко вижда и чува, нищо не и убягва.
Е сега какви са тези промени в правилата само и само да не загубим Георги, явно разчитат на бачкатор като Боби от предната година, който да строи, само кадето не виждам какво има за построяване, те всичко са направили предварително. Рали е много готина и не искам да си ходи. Кирил също е добър, не разбирам защо не го харесват.
Аз затуй и викам кака Сийка.
Много се овъртяха с тези нови, безброй правила и битки, то хубаво да ни е интересно и сеир да става, ама аз съвсем ще изтърва сюжетната линия- ако има такава.
Вчера на Иванчо много му светеха очичките и един почервенял беше, дано не е почнал да пие.

# 353
  • Другата България
От самото начало мислех, че Киро ще е дразнител.
Според визитката. Засега потвърждение няма, за Гошо познах, но за Кирил засега и аз съм с добри впечатления.
За сметка на Любомир.
Вече писах, че Живка се нахендри с това първо фермерство, не е гледала явно колко негативи отнася първия фермер, особено ако е жена. Харесвам я, но влезе остро и сега нее има враг/ове, както се вижда продукцията прави всичко възможно Гошо да остане, тъй че сеир да има. Новите правила и а мен са булшит, нищо не разбрах снощи от Иван, то условия, условности, подробности, наблягат на битките - това е ясно, ама така и разни симуланти като Мариян все повече ще минават между капките.
Не е добре да се набиеш в очи още от ден първи, така и не си научиха урока.

# 354
Аз за първа година гледам предаването и също съм резервирана относно битките в 2 дни подред. Нали в събота предаването пак е 3 часа, какво толкова има да му се дуелират, при положение че няма да има изгонени.
Анастасия от днес започна да ми става симпатична, личи си, че е добродушна, не е злобна леля. За кого тя беше казала, че е "скорпионче", че забравих? Grinning

# 355
  • София
Тъпо беше да се борят за къщата и после да търсят всевъзможни начини да ги изкарат от там...

# 356
  • Разпиляна във въображението
Трябваше местенето да е със спечелване на дуел.

# 357
  • София
Трябваше местенето да е със спечелване на дуел.
Да, специално натъртиха, че това бил единственият начин.

# 358
за пореден път, при опосумите правилата се менят в движение

# 359
След като Георги е бил свършил 8 неща сутринта, какво е свършила Ралица? Тя можеше да направи закуската ...
Скандалът за кучетата беше глупав ...
Тези кози по колко пъти на ден ги доят?
Ярето не спряха да го гушкат, нормално майката да не го иска.

Общи условия

Активация на акаунт