🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 2 (14.09 - 19.09) 🐄

• 30 907
  • 622
  •   1
Отговори
# 300
  • Другата България
И двамата са прави донякъде, но Ганчо не е в позиция да подскача.
Това имах предвид.

# 301
Ибреей, ка щяло ? Любо, Любоооо, ойде и ти

# 302
Еййй, кученцата са супееееp Heart Ама Жъвка (демек Живка, но на диалект) защо се разпорежда как кучетата да имат човешки имена, че и български? Кой нормален човек ще си кръсти кучето Гергана или Вихра? ОМГ…
Мариян е прав.

# 303
Къде беше Анастасия когато Данчо и Даяна бяха във фермата. 😁😁. Бързо щеше да ги нареди. Язък. 😁

Последна редакция: чт, 16 сеп 2021, 21:49 от chelsea97

# 304
Анастасия искала любов във ферма. Този с онзи. Офф много ми е неприятна

# 305
Кака Сийка ги нареди, ама за нея сал Цоньо остана, нали и каза, че са от дъртите

# 306
Цоньо :” Е, тя Сийка е от нашия отбор - дъртите” 😆

# 307
Сийчето ги подреди набързо! Нищо не изпуска от поглед Joy Само не се разбра тя с кой ще се сватоса Simple Smile

# 308
  • Другата България
Как познах за Цвети и Пламен....еййй, ама много предвидими! Joy
Виктор и той за Цвети се точи.
Знаех си, че туй девойче затова е вкарано, вече я виждам до финала.
Нека има любоФф Heart
Мариян много отблъскващ тип.
Мутрата менте, стратег на скатавките.

# 309
Добре, бе. 7ми сезон е...как никой не видя до сега , че опашката на кравата се връзва при доене ??

# 310
Анастасия искала любов във ферма. Този с онзи. Офф много ми е неприятна
Ужас, как одумва хората. Ралица има дъщери, които гледат в момента…

# 311
Какво стана. Какви са тези дуели и мъжки и женски. Не гледах в момента и нищо не разбрах

# 312
На мен пък Анастисия ме кефи, навързва нещата и какво лошо има да завързва хората, Ралица е самотна жена и какво по-хубаво за нея да намери щастие в някой мъж, както и упора. Анастасия разчупва сезона и го прави интересен засега.

# 313
И какво сега? Фермерът като посочи ратаи и дуелисти, става боклук ( по Гошо -  боклук марка ).
Sunglasses

Последна редакция: пт, 17 сеп 2021, 13:26 от cardhu

# 314
  • Велико Търново
А казаха ли дали първи дуелист ще се избира от ратаите или от всички, както беше в началото на миналия сезон?
Само от ратаите.
Когато трябваше да избира кандидат-ратайските двойки, Живка попита за това Иван, но той ѝ каза, че засега няма да ѝ отговаря. Така че допреди малко не беше много ясно как ще е. А и не е много ясно дали и занапред ще е така.

Щом има кучета с име Вихър, защо да няма и Вихра? Но пък не виждам причина и защо Мариян, щом е решил да вземе овчарката, да не може да ѝ избере име. Ивайло малко се пооля.

Общи условия

Активация на акаунт