🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 2 (14.09 - 19.09) 🐄

• 30 869
  • 622
  •   1
Отговори
# 435
  • Велико Търново
Е, има снимки, и да, не си виновна, че ги има. Но можеше съвсем спокойно да поставиш в скрит текст тази информация. Въпреки че пък снимките може да са заблуждаващи.

# 436
Сложила съм моето лично мнение в скрит текст. Занапред няма да правя такава грешка.

# 437
  • Велико Търново
Аз нито за миг не приех написаното като издаване на победител. Разбрах, че е лично мнение и тълкуване. Но все пак някои от пишещите тук не искат да виждат даже и най-малки намеци за последващото развитие на събитията.

# 438
Затова се поправих веднага го скрих не прецених в началото.

# 439
Абе, много ме ядосаха с това яренце. Дадоха му някакво лекарство, ок, а храна? То е кожа и кости. Аз щях да настоявам да го вземат и да го наблюдават поне докато укрепне. Една система да му сложат. Разбирам, че *животът на село е тежък* и всякаквите али-бали, но айде няма нужда, ако може да се спаси живот, защо да не го направят??

# 440
  • Велико Търново
Е, то не е много сигурно дали не са го направили.
Аз пък се съмнявам, че козата го отхвърля, само защото я боли заради мастита. Доста го премятаха от ръка на ръка това яре, та нищо чудно тя вече да не може да го припознае като нейно. Макар че по принцип миризмата на нейното си майката не го губи доживот.

# 441
Дано да са го направили, бебетата от всякакъв вид не могат да стоят гладни с дни като възрастни индивиди. Трябва по-спешно да се действа.

# 442
Сега догледах. Момчетата как от сърце пяха. Страхотно. Усещаше се колко им е кеф на всички.

# 443
  • София
Отново хубав епизод. 🙂
Повечето са много задружни, харесва ми настроението което създават и как се веселят и майтапят. Мисля, че тук ще останат здрави приятелства и в живота след това. 🙂
Кирил загуби първата битка, защото избра грешна тактика, но няма значение, утре ще обърне (надявам се). Не ми направи добро впечатление как докато Кирил не спря да работи, Георги си почиваше и нищо не правеше в деня на битката. Иначе играта бе отвратителна, но и тежка.
Лора е хубава, но Цветелина е рядко красива жена. Естествена красота. Просто е като едно красиво и нежно цвете. Значи да разбираме от кака Сийка (селската клюкарка), че тя харесва Виктор, но пък Пламен харесва Цвети. Ще има драми покрай нея, имах си аз да няма. Докато Лора си има приятел в живота и за това не очаквам любови покрай нея. Изглежда сериозно момиче.

-->> Животът зад фермата - епизод 3 (Неизлъчвани кадри) <<--

А това е най-големия сладур във Фермата. Разбивач на сърца. 😊

# 444
Този последния сладур и на мен ми е любимия!

В дуела съм за Кирил. Хареса ми визитката на Краси и ще викам за нея, въпреки че още не я дават много, та да я опознаем. Ралица е по-разпознаваем герой.

# 445
Понеже ми беше любопитно реших да се поразровя и да разбера зодиите на участниците. Открих на по-голямата част. Пускам ги тук за всички любопитни като мен и за да помогна мъничко на Дяволо за началната страница.

Деси - водолей
Ивайло - близнаци
Цвети - везни
Пламен - скорпион
Лора - стрелец
Анастасия - везни
Ралица - рак / близнаци (на границата)
Цоньо - близнаци
Георги - рак
Виктор - дева
Ваня - везни
Живка - овен
Красимира - близнаци

# 446
На мен и двете битки ми се сториха гадни, чисто психически. В първата и двете се стреснаха от падането, но това пречупи Краси. Във втората в последните минути беше трудно да се гледа. Но да кажем, че щом ще има толкова много игри е нормално някои да са малоумни.

# 447
  • Другата България
Каква порода е кученцето?
Джак ли е?

# 448
  • Разпиляна във въображението
Да, Джак ръсел.

Сега изгледах винала, когато пеят. Брей, този Чавдар как свири, Стефан, и останалите. Много талантливи мъжете!

# 449
Аууу, Георги- рак Grin
Изобщо не бих предположила, грам не прилича на рак.
За Ралица съм съгласна, че прилича на рак.
Анастасия ми е прекалено шумна за везни. И нея не я припознавам в тая зодия.

Общи условия

Активация на акаунт