🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 2 (14.09 - 19.09) 🐄

• 30 874
  • 622
  •   1
Отговори
# 420
  • Асеновград
Интересен епизод. Много ми хареса как Лорчето с легена се полива , а мъжете си пеят и никой не я отрази.

# 421
Еее, голям купон си спретват, много яко

# 422
  • Другата България
Аз колкото пъти прочетох "Любомир", толкова пъти виждах Любомир, но може и да е имало такъв момент на объркано име. Не гледах нон стоп към екрана.

Merri_An, иначе Ивайло (подчертавам - И-вай-ло! Satisfied) е и мойта зодия, не само твойта. Пък!
Сега кажи, че си от ЦСКА, и имаме сделка!
А иначе да, докато говореше ...Ивайло, пишеше Любомир, това и аз го видях.
Тези бъркат, та аз ли няма, дето от седмица ги гледам.

# 423
  • Велико Търново
Аааа, моля, моля! Лорчето много добре си я отразиха даже. Няма цяла вечер само това да ни показват, я Satisfied

В интерес на истината - докато все още бях фен на отбор, той беше точно ЦСКА, Merri_An. Покрай татко, светла му памет, наистина бях много страстен привърженик. След като той си отиде, някак всичко остана там, в миналото...

# 424
  • Другата България
Дама, Hug

Лорчето за втори път мисля я показват точно с този бански и точно по този начин, явно най-сочното....е нейното.
Или друга все още не се е престрашила, Деси се показваше до нея, но вниманието беше върху Лора.

# 425
  • София

Видеото, е без реклами и се отваря в чужбина.

Фермата - сезон 7, епизод 6 (17.09.2021)

.

Последна редакция: сб, 18 сеп 2021, 05:28 от Mari_Mar

# 426
  • Варна
Относно етноса, по-скоро визирах ромския.
Нещо май има рижи или руси мигли, вежди, брада… знам ли го. Визията не е важна. Ама си е Ганчо от класа.
Има и такива, може да е смесен. По-скоро по манталитета съдя.

# 427
Мери, Дама, коя е зодията на Ивайло?

# 428
  • Другата България
Мери, Дама, коя е зодията на Ивайло?
Близнаци.

# 429
  • Велико Търново
Еее, сега и наш'та зодия ли да издаваме? Astonished Joy

Близнаци. /Merri_An ме е изпреварила/
И е от ЦСКА.

# 430
Еее, сега и наш'та зодия ли да издаваме? Astonished Joy

Близнаци.
И е от ЦСКА.
Не бе, само на Ивайло.
И моят баща, светла му памет, беше цял живот с ЦСКА в кръвта и аз покрай него.

# 431
  • Велико Търново
Хех!... К'во да е, фен-група на ЦСКА заформяме тук Satisfied

# 432
Скрит текст:
Хубав епизод беше. Накрая с песните и пианото беше супер. Явно накрая на всеки епизод ще завършват с хъркането на бат Цоньо Grinning в което няма нищо лошо. Grinning Дано утре битките са хубави. Аз твърдо оставам че Рали ще бие. (p.s в сайта на фермата издадоха снимките за утрешния епизод и се вижда как в едната игра от останалите си личи че Рали печели поне още една.) , но при мъжете ми е 50/50 кой ще бие.

Последна редакция: пт, 17 сеп 2021, 23:48 от chelsea97

# 433
Защо издавате кой ще спечели? Сложете го в скрит текст. Много хора не искат да знаят предварителна информация.

# 434
Аз не съм виновна че админите на фермата качват снимки от битките предварително. Това си е тяхна грешка. Миналата година нямаше снимки от дуелите преди самите те а ги качваха след като свършваха дуелите.

Общи условия

Активация на акаунт